Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutluluklar dilerim =)

Gerçi çok erken gibi geldi bana, kendimi koydum senin yerine, 2 gün ömür veriyorum o ilişkiye =P

Ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin, umrım yürü, mutlu olur, minik minik çocuklara sahip olursunuz. =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hmm salonda oturup göbek üstünde fıstık çerez koyup yanda bira Al Bundy cilik oynamak için pek erken olsa da hayırlı olsun
:)

Çok bayık ama Game Over yazılı t-shirtlerden al birtane adettendir. ;)
Mesaj tarihi:
mutluluklar:) bizde işallah seneye düşünüyoruz :) ve isveç yada kanadaya gitmeyi düşünüyoruz işallah olur. isveçe karar verirsek ararız seni yardımcı olursun dimi ev,iş konusunda tanıdığa ihtiyaç var tabeee:)
Mesaj tarihi:
yardımcı elbet oluruz neden olmasın :)

@dynamick o tshirt'lerin aynısından hatun sagolsun almış bile haftaya getiriyo :) eheuh seni bi ayrı seviyorum şu esprili tavrından dolayı :D
Mesaj tarihi:
Hayirlisi olsun, meslegini goz onunde bulundurarak hayirli bir karar vermissin ama cok gencsin yani, umarim hayirli olan neyse o olur.
Bu arada Isvec'te cidden yasamak istemezdim, 3 ay sonra karanliktan depresyona girdiginde goruruz seni artik kisiselde :) Kisin evden cikmak istemiyordum, yazin da uykusuzluktan agliyordum.
Mesaj tarihi:

Mutluluklar korax. benden 1 yaş büyük adamlar evleniyor aman allahım büyüdük galba ya. :( darısı başımıza.

çocuklarınızla gelirsiniz artık bir gün pati buluşmasına işalla. Olmadı est gibi bir grup kurarsın türkiyeye turneye gelirsin, izlemeye geliriz seni işalla. :)

Bu arada bunu buraya koymasam çatlıcaktım, üzerine alınma lütfen. :)

Mutluluklar tekrar..

Mesaj tarihi:
böyle hayal mi olur abi ne diyosun sen kafayımı yedin?
O_o

30 olmadan, bankada bikaç 10 milyarın olmadan, evin olmadan (araba lüks), düzgün ve garanti bi işin olmadan evlenmek akıl karımıdır?

büyük risk..

Şart gerektiriyorsa yapıcak daha iyi birşey yoksa evlenirsin. yada aşkın gözü gördür ^^
Mesaj tarihi:
Ahahah :D arkadaşlar herkese ayrıca teşekkur ederim,penth isveçtemiydin?Anlatsana biraz daha :D siyah perdeler alıcam valla yaz için :D kışında artık internet basından kalkmam patiden falan :D
  • Yeni Oluştur...