Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hem üzülme prawler daha çook var :D herkese teşekkürler iyi dilekleri için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mutluluklar dilerim =) Gerçi çok erken gibi geldi bana, kendimi koydum senin yerine, 2 gün ömür veriyorum o ilişkiye =P Ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin, umrım yürü, mutlu olur, minik minik çocuklara sahip olursunuz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 eheuh çocuk için çooooook erken :) bakalım bi gidişata,herşey yoluna girerse 4-5 seneye belki.çok teşekkür ederim iyi dilekler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hmm salonda oturup göbek üstünde fıstık çerez koyup yanda bira Al Bundy cilik oynamak için pek erken olsa da hayırlı olsun :) Çok bayık ama Game Over yazılı t-shirtlerden al birtane adettendir. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hadi hayırlısı olsun umarım mutlu olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mutluluklar:) bizde işallah seneye düşünüyoruz :) ve isveç yada kanadaya gitmeyi düşünüyoruz işallah olur. isveçe karar verirsek ararız seni yardımcı olursun dimi ev,iş konusunda tanıdığa ihtiyaç var tabeee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yardımcı elbet oluruz neden olmasın :) @dynamick o tshirt'lerin aynısından hatun sagolsun almış bile haftaya getiriyo :) eheuh seni bi ayrı seviyorum şu esprili tavrından dolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 halaybaşı evleniyo darısı halayın kalanının başına=) mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 eheuh tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Hayirlisi olsun, meslegini goz onunde bulundurarak hayirli bir karar vermissin ama cok gencsin yani, umarim hayirli olan neyse o olur. Bu arada Isvec'te cidden yasamak istemezdim, 3 ay sonra karanliktan depresyona girdiginde goruruz seni artik kisiselde :) Kisin evden cikmak istemiyordum, yazin da uykusuzluktan agliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mutluluklar korax. benden 1 yaş büyük adamlar evleniyor aman allahım büyüdük galba ya. :( darısı başımıza. çocuklarınızla gelirsiniz artık bir gün pati buluşmasına işalla. Olmadı est gibi bir grup kurarsın türkiyeye turneye gelirsin, izlemeye geliriz seni işalla. :) Bu arada bunu buraya koymasam çatlıcaktım, üzerine alınma lütfen. :) Mutluluklar tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 mutluluklar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 korax mutluluklar, hayalimi gerçekleştirmişsin adi adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 böyle hayal mi olur abi ne diyosun sen kafayımı yedin? O_o 30 olmadan, bankada bikaç 10 milyarın olmadan, evin olmadan (araba lüks), düzgün ve garanti bi işin olmadan evlenmek akıl karımıdır? büyük risk.. Şart gerektiriyorsa yapıcak daha iyi birşey yoksa evlenirsin. yada aşkın gözü gördür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 isveçli biriylen evlenmek hayallerim arasında yer alan bişey eksik yazmışız mesajı yoksa bu yaşta evlenmeyi düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 isveç, polonya, rusya, ukranya O_o hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 isveç ayrı, isveç ayrı :p aynı kategoriye sokma dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bekleyen derviş gibi olmada, bundan 20 yıl sonra yonja da orda burda medet umma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ahahah :D arkadaşlar herkese ayrıca teşekkur ederim,penth isveçtemiydin?Anlatsana biraz daha :D siyah perdeler alıcam valla yaz için :D kışında artık internet basından kalkmam patiden falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hayırlı olsun.. nice mutluluklar dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sıvidiş goth istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Alanya herseye kadir bir ilce... BIR YASTIKDA KOCAYIN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 OKS DE BAŞARILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mutluluklar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Xaenin üye [şikayet et] § 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:02 [ özel msj ] OKS DE BAŞARILAR abi en içten dileklerimle allah belanı versin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar