Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Korax

Öne çıkan mesajlar

amin amin :) de dur daha senin okul falan ne oldu?yav ankarada da yapmayı düşünüyodum aslında,ama sora vazgeçtim,babam tutturdu yok burda eşimiz dostumuz var hede hüdü diyede sanmıyorum ankarada bitane daha olacağını.Ama olursa,buraya yazıp bizzat davet etcem,paticik masası diyede masa kurdururum eheuh.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheueh,ama neden yaptığımıda bi okuyun.Mantık olayı ;) geç gidersem,bişey olup buraya döndüğümde kaldığım yerden başlayamam.Şimdi giderde 2 sene sonra bişey olur dönersem,kaldığım yerden işime gücüme devam edebilirim.O açıdan eniyisi böyle olması bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız abi 4 ağustos doğum günüm.
Bugün 5 i, şimdi 22 bitti, 23 ten gün alıyorum.
Ama ne aday var önümde, ne evlenmeye niyetim.
Böyle serseri bir hayat yaşıyorum.
Kıskandım şimdi...

Millet 21 de evlenmeye başladı.
Bir de bana bak,evde kaldım.
Bir yere de gidemiyorum.
Böhüü :(

Bu arada mutlu mesut olursun umarım.
Allah bozmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

elbet herkesin bi zaman geldiğinde hayatı için tercih yapması gerekiyodu.Bende böyle bi tercih yaptım :) yinede inatla quote ediyorum.Erken evlenmek elbet banada mantıklı değil ama bulunduğum durumda bence çok daha mantıklı.Elimde olsa zaten evlenmeden giderim..

said:
Yaşım evlilik için biraz küçük bence ama,açıklayım,sora ne evliliği bu yaşta demeyin :) 21 yaşındayım.Konservatuvar mezunuyum,klasik müzikle devam etmeyi düşünmediğimden hayatıma,burda gece hayatıydı bardı,club'tı bilimum biriki ünlüydü kazanıyoruz geçinip gidiyoruz ama,şuda varki 30 yaşına geldiğimde hala bu şekilde devam etmek istemiyorum hayatıma.Neticede ozamanda bi eşim veya çoluk çocuğum olduğunda,gece hayatıydı bardı konserdi devam etmek pek hoş olmazdı diye düşünüyorum.Bi kaç iletişimde olduğum yabancı/türk birileri var isveç'te elbet.Hem ordaki jazz/funk/fusion/r&b vs tarz için,hemde türklerin icra ettiği işler için.Onun dışında stockholm üniversitesine başvurumu yapacağım gider gitmez.Eğitmenlik için formasyon alıcam sanırsam,6-12 ay dil eğitimi ve busırada formasyon gibi.Busırada bass ile işlere devam etmeyi düşünüyorum.

İlişkimiz 1 seneyi geçti,hemen gidip düzen kurmak istedim.Çünkü bakarsın,en kötü ihtimalle; olmaz anlaşamayız,yada iş güç tutturamam falan atıyorum 2 sene kaybederim.23 yaşında buraya döndüğümde,hiçbişey kaybetmiş olmam ve kaldığım yerden devam edebilirim.

Tabi ben bunları enkötü ihtimalleri düşünerek baz alıyorum.Unutmadan netten falan tanışmadık,en uzun ayrı kaldığımız zamanda 2 ayı geçmedi.Yani yürüyen bi ilişkimiz vardı zaten,böyle bi sonuca bağlama kararı aldık.
Umarım herşey yolunda gider diye ümit ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...