Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi evi geçindirmek istanbulda ne kadar(ev geçindirenlere soru)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe adsl 29ytl olsa sınırlı 4gb
doğalgazın abone ücreti gelse hiç bnayo yapamsan, mutfağa doğalgaz gelmese. birde ısınmasan gene 10 ytl ye yakın gleiyor abone ücreti kdv vs.
elektirik günde 4-5 saat evde oluyorum oda akşam. bilgisayarı az açıyorum. tv açık oluyo ışık açık oluyo. ayda 25 ytl geliyo elektirik
su 10-15 geliyo

topladım 75-80 oluyo bide kasarsa yapar :d

o değilde 750 kiraya verip bunlardan kasmak bana biraz garip geldi ^^
Mesaj tarihi:
aidat ın içinde ısınması olabilir. bizim bahçelide bide ev var. orada kazan sistemi var kalorifer fln fişman. kışın 200 e ykaın aidat oluyo ama ev mis gibi ısınıyo. apartmanın içi bile sıcak oluyo epey. ozaman doğalgaz ödemez.
Mesaj tarihi:
Burada bir yanlış anlaşılma var.

benim yazdığım doğalgaz sadece mutfak ve banyoda kullandığım. Oda 30 civarı geliyor.

Isınmak için kullandığım doğalgaz aidatın içinde.(merkezi ısıtma)
Mesaj tarihi:
koza kaç?

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4393928&keyword=istanbulevleri

1000YTL diyo.

link veremiyorum

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 11:37 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
koza değil, Özyurt apt. Bahçelievler anadolu lisesinin yanında ki 12 katlı büyük apartman. dev bi bahçesi var. otopark vs. karşısında market pastane kuaför var. camiye yakın sayılır.
Mesaj tarihi:
mirage, bu sadece ev masrafı.

dışarı çıksan biletler 1.300-1500 arası değişiyor. karşıya gidiceksen 4 ytl otobüsler deniz.

hadi paso aldın diyelim. genede bilet fiyatı 850 oluyo. gerçi ikinci sefer ücretsiz oluyo otomatik aktarma ama olsun. gidiş dönüş en az 1.700 e denk geliyo. yada bi su alıyosun 500. bi dürüm alıyosun 4-5 ytl. bi cafeye gitsen taksimde bira 33 lük 5 ytl. adam skiyolar resmen. sinirlendim bak şimdi ^^
  • Yeni Oluştur...