Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Beyler su tasarrufu için klimaların nemden çıkarttığı suları kullanabilirsiniz... bir gün içinde en az 1-2 sifonluk su çıkarabiliyor... Yaklaşık 5-10 litre, bunları bu şekilde değerlendirebilirsiniz... etrafınızdakilerede söyleyebilirsiniz bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 klimayla duşa girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 daha bu gün çalıştığım yere klima takıldı adam tuvalete uzatacaktı hortumu bizim patron napıyon sen diyerekten kısa bi hortum ayarlattı ona şişeye boşalıyor klima bunu içeriz biz dedi sonra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bunlar fantastik tasarruflar gibi gelse de, bunlardan önce yapılacak daha kolay şeyler var. yani banyo yapmadan önce su ısınırken akan suyu vileda kovasına yönlendirmek, sonra gerektiğinde onu tuvalete dökmek gibi. ama tasarruf zor oluyo güzel ülkemde, 'faturasını ödüyom amuğagoyyum istediğim gibi akıtırım' kafasıyla yürümüyo iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abi klimadan cıkan su ıcılır mı olmeyın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 klima suyu içilmez, havadaki ter vs herşey var içinde :) ama sifon yerine bu suyu kullanabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çiçekleri SSulasak? balkondaki çiçek saksısının birinin içine vericen klima hortumunu. damla sulama teknolojisiyle. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:12 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Su tasarrufu yapmak istiyorsanız mümkünse klima kullanmayın. Zorunluluk ise -ki bu son derece göreceli bir durumdur- o zaman da enerji tasarruflu olan tiplerinden alın, en ucuz olan sırf enerji tüketen tiplerinden değil. Bunları yapmadan o dımbırtıdan çıkan suyu değerlendirmek sadece içinizi rahatlatır, ötesinde ciddi bir faydası olmaz. Birde o suyu sadece sifon için kullanın, içmeyin, çiçek sulamayın. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 19:11 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 hayatımda okuduğum tek faydalı forward mailde güzel bişi vardı. bi buçuk litrelik şişeye su doldurup sifon rezervuarına koyuyosunuz, her sifonda 1.5 litre tasarruf ediyosunuz. güzel bişi. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 e o kadar az suyla bok gitmezse ne yapıcaz gitti (x-1.5)*2 kadar su ÇOK RİSKLİ BİR İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sadfsadsafsadfasdfasdfsadfasdf yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 deneme yanılma olacak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Küçük küçük pisleyecez o zaman. Yada Emrah Ablak ın bir tübitak yazsında g.te boru dayayarak kalıp gibi poşete zıçırtma(sucuk şeklinde) mekanizmasının keşfedilmesini bekleyecez. Gerçi erkek adam borulu morulu zıçmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 oha klima suyu falan içmeyin havada ne kadar bakteri varsa o suyun içinde, ayrıca bitki de sulamayın, mineral falan yok, havadaki su buharı, bakterili tozlu pis bir su. Sifona daha kolay çözüm lavaboda el yıkadığınız suyu sifon suyu olarak kullanın, bunun için yapılmış sifon sistemine akan lavabolar var. Ayrıca su köpüklü olduğundan tuvaleti bile temizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eee klima suyu noolacak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 camdan aşağı arabalara dökün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Klima suyunu bir akvaryum kurup onun içine verebiliriz belki? Hem içinde yetiştirdiğimiz bakterileri ilaç yapımında falan kullanırız. Sonra o ilaçlar susuzluktan hasta olduğumuzda belki bize yardım eder ama ilacı susuz nasıl içeriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 klima suyu, havada bulunan yoğunlaşmış nemdir, yani yağmur suyuna yakındır ama temiz olurmu emin değilim. bencede içmeyin, tuvalete, sifona falan dökün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Benim odamin altındaki cimler damla sulama teknolojisi sayesinde diger cimlere gore 2 kat hizli uzuyo, yonetici ayar veriyo ara sıra ama yapacak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bende bunu arkdasımdan Duydum Klima takmaya gelen adamlar içilebilir demişler gayet temizmiş. Deniyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben denedim gayet içiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya iğrençleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ahah bide ben denedim diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar