Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harici Harddiskler Hakkinda

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
iste kaynak olsun diye bu kadar soru sordum zaten, insanlar arama bolumune girip harici hard disk neyin yazinca ve bu tarz seylere ihtiyaci olursa bakarlar. zaten eskidende patide hep bu kadar soru sorardik yani :)

neyse modeme baglama gerekcem sadece bir bilgisayarin kullanmayacak olmasi. yani 1 tane mac, kablosuz agdan baglanan dizustuler ve 3-4'den fazla masaustu baglanacak bu yuzden soruyorum. wd alirsam pc icin kurulum ve tanitim dosyalari mevcut ancak mac icin bunu nasil yapacagim? bunu sormaya calisiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başlık açmayayım, ben de oyun müzik vs yi atıp üstünden çalıştıracağım bir external hdd istiyorum.

içine ayrıca disk alıp monte edilenlerden vardı, hiç çarem kalmazsa onlardan alacağım da benim isteidğim böyle cepte veya laptop çantasının ufak yan bölmesinde taşınabilecek ufağımsı bir alet. oyun müzik vs bunları da onun üstünden ve hızlı çalıştırayım istiyorum. şu marka şu model diyebilecek olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm saol mino yani mumkun gorunuyor o zaman artik daha fazla uzatmadan gidip alayim ancak kafam gene birseye takildi bazi sitelerdeki hiz testlerinde (pc magazine gibi) harddisk'in cok yavas oldugunu yazmislar. hic kullanan varmidir? baska bir marka onerebilecek varmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana HDD kutusu almak daha mantıklı gibi geliyor. Ama onların ethernet çıkışlıları var mı bilmem. Şu açıdan mantıklı, ilerde 10tb diskler çıkıp ucuzlayınca tekrar harici disk diye fazladan para vermez, sadece hdd alır içine koyarsın.

4gb olayını da dert etmenize gerek var mı analmadım? Benim hiç 4gb dosyam olmadı. Ne dosyası bunlar bilmem. En büyük filmim 2gb :) Olursa da nadiren olur tahminimce onu winrar ile bölersiniz. Nede olsa depo amaçlı kullanılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
benim elime daha bugun ulasti, dogrusu oldukca zarif ve guzel bi cihaz. millet al al dedi herseyle kullanirsin dedi ve suan elimde patlamak uzere. dogrusu sinirliyim, iste bu noktaya gelmemesi icin bu kadar soru sormustum umarim bu noktadan sonra sorunlari cozmeme yardimci olabileceksiniz.

mac os kullaniyorum suan icin windows bilgisayar yok ben bu wd my book world edition'un kurulumunu nasil yapacagim? hic bir bilgi yok mac icin olan kurulumunda..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...