zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Okullar geç açılırsa üniversiteleri de etkiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sanmıyorum, ankarada en fazla 10-15 uni filan vardır heralde? oysa yüzlerce ilk ve orta seviyeli okul var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yurtlarda su olmazsa millet kokuşur valla hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bizim okul gayet etkilendi valla, okul içi 11-13 yurtlar da 22-01 sanırım su verilme saatleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 HEPİMİZ ÖLÜCEEEEEZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu millete herşey müstahak... Susuzluk ta, Elektriksizlik te, Bu umursamazlıkla, bu cehaletle. Çölün ortasında millet vahada yaşarken, biz vahanın ortasında susuz bahtsız bedeviyiz. Az kaldı kutup ayısı gelip kayacak bize kısa süre içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Eh! Ben 1 ay daha gelmiyom Ankara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Adam dua edin demis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ankaranın su kaynakları (altyapısı olarak bahsetmiyorum) konyanınkine göre çok çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7014012.asp?gid=71&a=952450 said: “Belediye personelini iki aylık izne göndermeyi planlıyorum, bir kasaba nüfusu kadar insan Ankara’dan ayrılır. Vatandaşlarımız tatile çıksın. Bir 50 bin 60 bin kişi bir süre Ankara’dan ayrılsa biraz rahatlarız. Annelerini babalarını ziyaret etseler fena mı olur” Bu adam chaotic neutral mi yoksa lawful evil mi halen cozebilmis degilim [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:09 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya şunu anlamıyorum, devlet daha adam gibi su sağlıyamıyor, bu ülkeden ne beklenir ki, daha en temel ihtiyaç olan SUYUMUZ başketinimizde adam gibi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Allah devlete değil de bize zeval vermesin. Biz olmazsak devlet biter. Bu kadar hortumcunun,peşkeşçinin,cukkacının ekmeğini çıkarmasını sağlayan vergisini ödeyen salak vatandaşa doğru düzgün su hizmeti bile sağlayamayarak teşekkür ediyor devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: Sylian üye [şikayet et] § 02 Ağustos 2007, Perşembe - 21:08 [ özel msj ] Bu adam chaotic neutral mi yoksa lawful evil mi halen cozebilmis degilim ben de bu adama hala oy verenleri cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 1milyon kişi cem uzana oy veriyorsa çözecek pek bir şey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: “Belediye personelini iki aylık izne göndermeyi planlıyorum, bir kasaba nüfusu kadar insan Ankara’dan ayrılır. Vatandaşlarımız tatile çıksın. Bir 50 bin 60 bin kişi bir süre Ankara’dan ayrılsa biraz rahatlarız. Annelerini babalarını ziyaret etseler fena mı olur” Bu ciddi değil değil mi? Kamera şakası filandır. Yok canım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zuha!!! yorum yapamıyorum ya süper:) Benim daha iyi bi fikrim var. Ankarada nükleer bomba patlatalım. Böylece Ankara'nın su sorunu diye bişey sözkonusu olamaz, kökten çözüm olur ne güzel [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 22:24 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 4 gün su keserlerse dışarı çıkılmaz pislikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 annem dedi az önce bugun maden mühendisleri odası baskanı mı ne acıklama yapmış, durum iyi değil ama sanıldığı kadar kötü durumda da değiliz akarsuların özelleştirilmesine zemin hazırlıyolar diye feci inanasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Barajların derelerin nehirlerin halini gözlerimizle gördük bence durum bayaa bir kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Annem hep der. Köyden yerin olacak arkadaş. Sıkışırsan gidilebilecek en iyi yer. Sular akıyo ve her yer doğal tuvalet :). Hemide serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bu İ.melih gokcek ne zaman boyle acaip seyler soylese arkasindan bombasi geliyor zaten. Kesin birileri bu su kesintilerinden rant sagliyor. Suna bakarmisin o kadar otv kdv mtv gtv htv veriyoruz adamlar kocaman Turkiye'nin baskentine su veremiyor. Resmen afrika ulkeleri gibi pislik icerisinde ustune ustluk yaz ortasinda susuz kaliyoruz. Kesin cikacak biseyler kesin. Yumurtaci bakan olurda sucu belediyeci olmazmi oluyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 okullar ekimde açılcak, sular aralıkta akacak en erken.... çok kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 işin kötüsü benim okulda 24 eylülde açılıyomuş delirmemek içten değil.hacettepe kesinlikle kafayı peynik ekmekle yedi! susuz sıcak berbat bir okul dönemiyle başlıyorum ve alkışlıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kusura bakmayın konunun çok hakimi değilim gazeteden filan okuduklarıma göre bir yorumda bulunucam. şimdi, dünkü hürriyet ankara ekinde olması lazım melih gökçeğin de altında imzası olan 2005 senesindeki ödeneklerle alakalı bi resmi belgeden bahsediliyor.melih gökçek hali hazırda ankaranın su ihtiyacıyla ilgili gerede(tam emin değilim isminden ama kızılırmak değil yani) deki bi projeye ödenek ayrılmasını engelleyip bu ödeneğin metro calısmalarına ayrılmasını söylüyor. ankaranın önceliğinin metro olduğunu söylüyor. aynı yazı da ankaranın su ihtiyacıyla ilgili projeyide acıklamışlar önce gerede ardından da kızılırmağa taşınarak ankaranın en az 30+ senelik su ihtiyacının karşılanacağı söyleniyor. sene 2007 oldu metro hala bitmedi ona hiç girmiyorum da, hali hazırda böyle bi proje varken direk kızılırmağa yönelmek neden? hani öküzün altında buzağı aramak gibi gözüküyor biraz farkındayım ama böyle bi proje varken neden baska bi proje yapmak gereği duyuluyor? aklım basmıyo bunu sadece yoksa bende aslında kuraklık yok dicek değilim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eheh ben üsttekini yazdıktan sonra diğer topik açılmış. melih gökçek şöyle bi açıklama getirmiş: said: “SUÇLAMALARIN MUHATABI BELEDİYE OLAMAZ” Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Gerede projesiyle ilgili iddialara da yanıt verdi. Büyükşehir Belediyesi’nden 2004’te Hazine Müsteşarlığı’na yazılan, Belediye’nin Gerede projesi yerine metro çalışmalarına öncelik vereceğinin belirtildiği belgeye açıklık getiren Gökçek, bir Japon firmasının teklifi üzerine bu projenin makul bulunmadığını anlattı. Gökçek, önerilen projenin Gerede ile Çamlıdere arasındaki dağlardan suyu geçirmeye dayandığını söylerek bunun maliyetleri artıracağı için kabul etmediklerini bildirdi. Bu proje yerine Çamlıdere ile Gerede arasındaki dağın içinden geçen 32 kilometrelik tünel yapmayı önerdiklerini anlatan Gökçek, bu projenin DSİ tarafından yapılmasını önerdiklerini kaydetti. Gökçek, “İçme suyu temini Devlet Su İşleri’ne aittir ancak DSİ müsaade ettiği durumda belediyeler içme suyunu karşılamak konusunda çalışma yürütür. Suçlamaların muhatabı Ankara Büyükşehir Belediyesi olamaz” dedi. boldla yazdığım kısmı ben mi anlayamıyorum yoksa cidden farklı bişi mi söylüyo orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar