Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hava sıcak, su yok, ne olacak Ankara

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Gerede'den su olayını çözseydi(öyle bişeyler okumustum murat karayalçın mı ne anlatmıştı bi gazetede) simdiye susuz değildik.yinede çooooook çok abartılıcak bi durumda yok.sadece çok sıcak 2 günde birde sular kesilicek..deposu olan apartmanlarda farzedelimki 1 gün kesildi oda çok bişey sayılmaz.unutmadan şu damacanayla satılan sular 19 lt 3.75 gece eve gelirken biyerde gördüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

abicim oralarda kesilmiyo neden, cunku plansız kentleşme yok, sen her gecekondu dikip, kaçak su kullanana tapusuyla beraber arsayı verip bide suyunu da verirsen biter tabi su. geçen gazetede yazıyodu ankara ve istanbulda kullanılan suyun yüzde 30 u kaçakmış, bu nasıl iştir şimdi benim annem babam senelerdir götünü yırtıyo daha bi apartman dairemiz yok sen allahın capulcusuna gidip arsa veriyosun havadan üstüne bide onlar yüzünden bizim suyumuz kesiliyo olcak iş mi lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında elektrik ile ilgili bi yasa çıkartacaklardı..

şöyle bişiydi, kaçak elektriğin çok kullanıldığı yerlerde elektrik birim fiyat yüksek ve kaçağın az olduğu yerlerde elektrik birim fiyat düşük olsun.

e mantıklıydıda hani; doğuda -nasıl oluyorda götüne güveniyorsa- 10çocuk yapan maho aga iki büyükbaş hayvanını ısıtmak için demir ranzaya bağladığı kaçak elejtrik kablolarından dev bi rezistans yapıyorken ve bu kaçak kullanımına rağmen tv.lerde "devletimizden yardım istiyek" diye ağlıyorken, her zaman olduğu gibi maho ağanın ve devletin ona yaptığı yardımın ve çocuklarının giderlerinin ve ineklerini ısıtsın diye çaldığı elektriğin ve adamın tüm sorumsuzluğunun, tüm umursamazlığının, tüm silinemez cehaletinin maddiyatı senin benin yani şehirde yaşıyan ve vergisini ödeyen kişilerin omzuna yükleniyordu ve biz bu parayı paşa paşa ödüyorduk!

ama ne oldu "anayasa eşitlik ilkesi hede hödö.. öyle bi fiyatlandırma yapılamaz" denildi.. Oldu canım! yemişim eşitliğini.. fırsat bulunca ben de kaçırmalıyım sanıyorum, anca eşitlik sağlansın.

amcam kaçırsın, keyif çatsın; sen öde, ben ödeyeyim.. amcamlar beleşe su çeksin oradan buradan, cefasını sen çek ve ben çekeyim.

yaşasın eşitlik!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...