aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sular kesikken araba yıkayan zaten bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 cidden yıkamacılar ne yapıyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tükürük cilası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İzmirde duştan çıktım yeni, 20 derecede oturuyorum hepinizi sevgiyle anıyorum ;p [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 02:37 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evdeki depoladığımız sularla duş alsam , ablam kızarmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kullandığınız suları biriktirin, tekrar kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 izmirden su gönderebilirim. litresi 1 ytl kargo ücreti size ait. su 1 ytl olacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 daverc evde klima falan var mı?1 hafta öncesine kadar memleketteydim dün geldim ve ege tarafı kavruluyordu resmen ne 20 derecesi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abi şu an bile dışarsı 24 derece.. muhtemelen klimadır yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Melih gökçeğe kafam ... Bi de çıkmış Atv habere hala benim yüzümden diil, aslında DSİ bu işlerle uğraşır, biz bi centilmenlik yapıp hızlı bitirelim baraj boru hattını diye uğraşıyoruz diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 global warning! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Gerede'den su olayını çözseydi(öyle bişeyler okumustum murat karayalçın mı ne anlatmıştı bi gazetede) simdiye susuz değildik.yinede çooooook çok abartılıcak bi durumda yok.sadece çok sıcak 2 günde birde sular kesilicek..deposu olan apartmanlarda farzedelimki 1 gün kesildi oda çok bişey sayılmaz.unutmadan şu damacanayla satılan sular 19 lt 3.75 gece eve gelirken biyerde gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ah ben şimdi gidiyim bir duş alıyımmm =) oh miss .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 5 ay sıkın dişinizi. Kızılırmak gelecek, 15 yıllık su stoğu olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Evet klima tabi ki 25 derecenin üstünde inme iner bana ,klima bulunmayan yerde habitatım bozulur,yasayamam, kendimden gecerim. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 09:24 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 " Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü İhsan Fincan " Kuralık sürerse kesinti 2 günden 4 güne çıkabilir. elemizden geleni yapıyoruz. Gerisi Allah'ın takdiri. Vatandaş dua etsinde kuraklık bitsin" dedi. (POSTA) 4 gün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ne Arabistan'da, ne de Bağdat'ta (su borularına bomba düşmediği zamanlar) sular kesiliyor. Avrupa'da zaten hiçbir başkentte sular kesilmiyor. Bu da bizim klasımız, kalitemiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ya sadece ankara değil, istanbuldada bir garip, arkadaşlar istanbulda oturanlara soruyorum sizinde suyunuz sidik gibi mi akıyor genelde, yoksa bizim hidrofor mu bozuldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Çöl denen Konya'da bile ben daha hiçbir yaz su kesildiğini görmedim. Üstelik sokaklardaki çeşmeler de gürül gürül akıyor. Var bir terslik ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: Ya sadece ankara değil, istanbuldada bir garip, arkadaşlar istanbulda oturanlara soruyorum sizinde suyunuz sidik gibi mi akıyor genelde, yoksa bizim hidrofor mu bozuldu? şehir suyu gelmiyorsa ve üst katlardaysan hidrofor yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 abicim oralarda kesilmiyo neden, cunku plansız kentleşme yok, sen her gecekondu dikip, kaçak su kullanana tapusuyla beraber arsayı verip bide suyunu da verirsen biter tabi su. geçen gazetede yazıyodu ankara ve istanbulda kullanılan suyun yüzde 30 u kaçakmış, bu nasıl iştir şimdi benim annem babam senelerdir götünü yırtıyo daha bi apartman dairemiz yok sen allahın capulcusuna gidip arsa veriyosun havadan üstüne bide onlar yüzünden bizim suyumuz kesiliyo olcak iş mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Olacak iş Aegean! İşte demokrasi. Beğenmiyorsan alırsın gidersin aileni. Bizde düzen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 zamanında elektrik ile ilgili bi yasa çıkartacaklardı.. şöyle bişiydi, kaçak elektriğin çok kullanıldığı yerlerde elektrik birim fiyat yüksek ve kaçağın az olduğu yerlerde elektrik birim fiyat düşük olsun. e mantıklıydıda hani; doğuda -nasıl oluyorda götüne güveniyorsa- 10çocuk yapan maho aga iki büyükbaş hayvanını ısıtmak için demir ranzaya bağladığı kaçak elejtrik kablolarından dev bi rezistans yapıyorken ve bu kaçak kullanımına rağmen tv.lerde "devletimizden yardım istiyek" diye ağlıyorken, her zaman olduğu gibi maho ağanın ve devletin ona yaptığı yardımın ve çocuklarının giderlerinin ve ineklerini ısıtsın diye çaldığı elektriğin ve adamın tüm sorumsuzluğunun, tüm umursamazlığının, tüm silinemez cehaletinin maddiyatı senin benin yani şehirde yaşıyan ve vergisini ödeyen kişilerin omzuna yükleniyordu ve biz bu parayı paşa paşa ödüyorduk! ama ne oldu "anayasa eşitlik ilkesi hede hödö.. öyle bi fiyatlandırma yapılamaz" denildi.. Oldu canım! yemişim eşitliğini.. fırsat bulunca ben de kaçırmalıyım sanıyorum, anca eşitlik sağlansın. amcam kaçırsın, keyif çatsın; sen öde, ben ödeyeyim.. amcamlar beleşe su çeksin oradan buradan, cefasını sen çek ve ben çekeyim. yaşasın eşitlik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 elektrik de keslicek diyorlar. Barajlardaki su elektrik üretmeye yetmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konyaya gelin. :D Deniz yok ama su var. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar