Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 piştim, terledim, su yok ve daha birsürü. 5-6 ay devam edicekmiş. bu nedir ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 global warming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 5-6 ay ne ya şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok yok doğru haberlerde gördüm bende hatta okulların geç açılması bile söz konusuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben aşırı tititizim ya, yatamam yatağa, tuvalet olayı korkulu rüya resmen, lan ter basıyor ! melih! 1 kere rüzgar pls ya . perde oynayınca seviniyorum. ama oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet bugun i.melih gökçek efendi de acıkladı tv de, işin kötüsü 5-6 ay sonra gelicek suyun temizliğe de muallakta, sürekli gazetelerde birileri açıklama yapıyo kirliliği hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 karpuza yönelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yağmadı ya, yağmadı. bulutlar ıkındı ıkındı ıkındı, gürledi, gürüldetti, biraz su geldi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Of, bu 5-6 ay ( hadi 1.5 ay şehir dışı desek, yine hayvan gibi bi süre) çok eğlenceli geçicek. Herkes bir pislik, terli, kokan hahaha. Ama özel hayat da kesintiye uğrıcak ya, su yok malum : (( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Melih gökçek'in televizyonda yaptigi açiklamaya göre su Ankara'da 2 gün akip diger 2 gün olmayacakmis.Bunu 1 gün ya da yarim gün var-yok yapamazlarmis,borularda olusacak çesitli problemler yüzünden.Ayriyeten sularin kesilmesi semtten semte farklilik gösterecekmis.Bir de bu durum aralik ayina kadar sürecek dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 oyşşşşşş. deli rüzgar esiyor. acayip mutlu oldum. biriside bira alıp gelse ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya bizim sularımız kesildi dün de, bugün akşamüstü geldi. şakır şakır akıyor. anlamadım nedendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 2 gün bi tarafa 2 gün diğer tarafa vericeklermiş, anlaşın biriyle su nerdeyse oraya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizde su kesintisi olmıcak hiç evet ankarada oturuyorum su akıyor güldür güldür yarın da mis gibi banyo yaparım ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 istanbuldada amma yağdı bugun saganak var uzun zamandır habire gök gürlüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kendimden geçtim, bu ne rüzgardır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zor durumda kalırsanız bizim suyu kullanabilirsiniz saat başına ücretlendirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elin Amerikalısı sıçıyor biz temizliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 peki bu susuzlukta abdest alamıyan ankaralıların başına bişey gelmesin! onun hesabını kim vericek? gökçek bunun önlemini almış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu böyle 5-6 ay devam ederse pes edip ist e gelmek yok ama o kadar sövdünüz ist i garbage da boşversene yakında bizde susuzsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 2 ŞER GÜN CENAPPPPPPPPP ZUHAHUAUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ankaralılar şimdi buz gibi sudan çıktım , banyo muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 depo var apartmanda. deli gibin. mis. depo ftw. ne zaman su kesik ne zaman su geliyor anlamayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yarın gelip deponun borusunu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 apartman girer ama sana. çok ayıp : ). hayır bi de araba yıkayan amcalar var. depodan kullanıldığı zaman yaparlarsa aynı hadiseyi, çok garip olacak. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar