Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 piştim, terledim, su yok ve daha birsürü. 5-6 ay devam edicekmiş. bu nedir ya !
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok yok doğru haberlerde gördüm bende hatta okulların geç açılması bile söz konusuymuş
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben aşırı tititizim ya, yatamam yatağa, tuvalet olayı korkulu rüya resmen, lan ter basıyor ! melih! 1 kere rüzgar pls ya . perde oynayınca seviniyorum. ama oynamıyor.
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 evet bugun i.melih gökçek efendi de acıkladı tv de, işin kötüsü 5-6 ay sonra gelicek suyun temizliğe de muallakta, sürekli gazetelerde birileri açıklama yapıyo kirliliği hakkında
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yağmadı ya, yağmadı. bulutlar ıkındı ıkındı ıkındı, gürledi, gürüldetti, biraz su geldi o kadar.
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Of, bu 5-6 ay ( hadi 1.5 ay şehir dışı desek, yine hayvan gibi bi süre) çok eğlenceli geçicek. Herkes bir pislik, terli, kokan hahaha. Ama özel hayat da kesintiye uğrıcak ya, su yok malum : (( .
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Melih gökçek'in televizyonda yaptigi açiklamaya göre su Ankara'da 2 gün akip diger 2 gün olmayacakmis.Bunu 1 gün ya da yarim gün var-yok yapamazlarmis,borularda olusacak çesitli problemler yüzünden.Ayriyeten sularin kesilmesi semtten semte farklilik gösterecekmis.Bir de bu durum aralik ayina kadar sürecek dedi
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 oyşşşşşş. deli rüzgar esiyor. acayip mutlu oldum. biriside bira alıp gelse !
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ya bizim sularımız kesildi dün de, bugün akşamüstü geldi. şakır şakır akıyor. anlamadım nedendir.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 2 gün bi tarafa 2 gün diğer tarafa vericeklermiş, anlaşın biriyle su nerdeyse oraya gidin.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bizde su kesintisi olmıcak hiç evet ankarada oturuyorum su akıyor güldür güldür yarın da mis gibi banyo yaparım ohş
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 istanbuldada amma yağdı bugun saganak var uzun zamandır habire gök gürlüyo
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kendimden geçtim, bu ne rüzgardır böyle.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zor durumda kalırsanız bizim suyu kullanabilirsiniz saat başına ücretlendirilir
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Elin Amerikalısı sıçıyor biz temizliyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 peki bu susuzlukta abdest alamıyan ankaralıların başına bişey gelmesin! onun hesabını kim vericek? gökçek bunun önlemini almış mı?
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bu böyle 5-6 ay devam ederse pes edip ist e gelmek yok ama o kadar sövdünüz ist i garbage da boşversene yakında bizde susuzsuz
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 2 ŞER GÜN CENAPPPPPPPPP ZUHAHUAUA
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ankaralılar şimdi buz gibi sudan çıktım , banyo muhteşemdi.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 depo var apartmanda. deli gibin. mis. depo ftw. ne zaman su kesik ne zaman su geliyor anlamayacam.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yarın gelip deponun borusunu kesicem.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 apartman girer ama sana. çok ayıp : ). hayır bi de araba yıkayan amcalar var. depodan kullanıldığı zaman yaparlarsa aynı hadiseyi, çok garip olacak. hehe.
Öne çıkan mesajlar