kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Çok fantastik bir türk dizisi. Kadın geleceği falan görüyor. Gelecekte gördüğü olayları önceden müdahale edip düzeltmeye kasıyor falan. Dizi şuanda star tv de yayında , 1 dk önce duyduğum bir laf bir türk dizisinden çıkabilecek en esrarengiz söz. Zeliha bir kadına dert yanarken kendisinin delirdiğini belirtiyor kadın ise; "Sen de ben de senin deli olmadığını biliyoruz.Kızım gecenin karanlığının , gündüzün aydınlığına dönmesini bekle." Bu ne abi yakında buff ta atar bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çok kalitesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Patricia Arquettein oynadığı bi dizi vardı polis medyumuydu falan. Onun çakması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Birşeyin çakması olduğu kesin valla Ayrıca dandik olduğu da kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Çok baştan savma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 "Eyes of Laura Mars" yada "Ghost Whisperer" izlememiştir , bu saatten sonra izle(ye)mez zaten lümpen yurdum insanı... Hal böyle olunca da 1-2 aklı evvel çıkar kuşa çevirip sürer milletin önüne , güzel senaryo varsa bile hiç ederek hem de... Not : Kanımca "Eyes of Laura Mars" gerçek bir klasiktir ama Ghost Whisperer cidden başrol oyuncusunun samimiyetsiz oyunculuğuna kurban gitmiş bir dizi gibi gelmiştir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Dönence'yi söyleyen kadın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bir dizi vardı bir polis suçları felan önceden görebiliyordu sanırım o dizinin çakması olabilir (ulen illa bi çakma arayacaz :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bir de bir aralar digiturk de hallmark dı sanırım ya da öyle birşey yarının gazetesini alan bir adam vardı. onu izlerdim hep. ne alakası varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kıyısından ucundan bana Minority reportu da andırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yahu o degilde komiser rolundeki elemanda hep resmi islerle ugrasıyo ya lise ogrenci ya subay en sonda polis olmus tam olmus herif tum uniformaları giydi bi mavi onluk var ona da yetisememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar