Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Maçtaydım bende =) iiyi oynamadık, sağlık olsun...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ilhanı beslicek adam sergen'di çıkardı şenol hoca. ilk 11 de defans ve ortasaha aynı forvette ise hakan'ın yerine ilhan olsaydı güzel olurdu bence. 2. yarıda sergen çıkar, ergün girer, ilhan çıkar hakan girer, okan çıkar, yıldıray girer şeklinde olabilirdi
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Abi sınıf geyiğini bırakın bizim oyuncularımız henüz Profesyonal oyuncu deiller. Medyamız prof medya deil. Ben maçtaydım. BIrakın bütün şu girdi şu cıktı şuan pas atmadıları, maçta hırsla oynayan birtek kişi yoktu. İngilizler mücadele ederken ben ayaga kafa sokan bi oyuncumuzu göremedim. Bu tmmen onların suçu mu? deil onları hazırlayamayanların ve durmadan şişirenlerin suçu. Kötü oynamak Okan'ın suçu mu? hyr daha tek maç oynamamış adamı oynatananın suçu. Veya sergen. O adamları ilk yarı tuncayla yorup ikinci yarı sergeni alsaydı o adamın paslarını sadece izlerdi ingiltere. Keşke dünya 3.sü geçen yıl olmasaydık dio artık insan. Daha bizim olmamız gerekn yolalr var, insanlar herşey tmm zannedio. Oysa olanla yetinilmese bi dahakine 1. oluruz. Bence şunu bilelim başta; biz ingiltereye deil kendimize yenildik.[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 orta yapabilen adam yoktu bide ibrahim ve fatih 1 tane orta yapamadılar aadam gibi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 offf.. sabahlayarak bu günü getirdiğim için maç sırasında uyudum yaw :( izliyemedim.. Penaltı kaçırmış heralde keck bekım ehuae.. Burası Türkiye ,dikkat et,gelme beriye! ehe neyse gene 0-0 ii bitmiş :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 azmo ne dedi ki alpay ? penaltıdan hemen sonrasından mı bahsedion maç sonrasında falan da mı bişeler oldu ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Diablo, 12 October 2003 00:28 tarihinde demiş ki: orta yapabilen adam yoktu bide ibrahim ve fatih 1 tane orta yapamadılar aadam gibi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Orta yapsalardı maç bizimdi dimi? İngiltere bu, Güney Kore'yle karıştırıyosun galiba. Emre çok kötü oynadı ,aşırı top kaybetti, savaşmadı, top kazanmadı, Hasan Şaş'ı hatırlattı bana bu formuyla hehe Okan savunmada sıfır, hücumda eh işte dedirtecek cinstendi. Defans kötüydü devamlı bireysel hata yaptılar, Rüştü topu oyuna sokmakta ne kdr aciz olduğunu ilk 10 dakika içinde tek kale İngiltere'nin oynamasına neden olacak bir şekilde gösterdi, Dyer'a hayatını ufak bi kesit olarak izlettirdi. Hakan her zamanki gibiydi, REZALET! Sergen üstünde daha çok oynanmalıydı, ayağa pası ve ara paslarını yapabilcek savunmayı açıcak adam Sergen'di. Nihat çift forvet o kdr iyi oynayamıyor, Kovacevic gibi bir adamın arkasında F C, oynamalı ki depar alanı veya uzaktan etkili şut şansı bulsun. Tugay defanstan çok uzak oynadı, Scholes da iyi kapatınca oyunu Alpay&Bülent yada kanatlardan İbo&Fatih kurmak zorunda kaldı ve felaket oldu.. :( İlhan & Tuncay da milli takımın kötü oyununa ayak uydurdu, zaten kapanan takımlara karşı girip de maçı çevirebilecek adamlar değiller. Herkes Tuncay'ın şutunu övüyodu ama o pozisyonda defans darmadağınken sağdan İlhan kaçtı, önüne bıraksaydı şu an Portekiz'de hangi gruba düşecez hesabı yapıyoduk. Şenol Güneş felaket bi adam, bir kere adamda belli tabular yerleşmiş ve o kıt dünya görüşüyle bunları deiştirmesi veya çağa uyması mümkün değil. Heralde ööretmişler hızlı forvet+hava hakimiyeti olan forvet iyidir diye her maçta bööle, hadi hava hakimiyeti olan bi forvet olsa (Hakan) içim yanmıycak. İngiltere gibi bi takıma bööle oynanmaz. Oyuncu değişikliklerini zamanında yapmıyo, işi şansa bırakıyo. Ben bu adamın 45. dakkadan önce oyuncu deiştirdiğini görmedim. Eğer devrede de değiştirmesse bu sefer 60. dakkayı bekliyo. Bunlar da sabit.. Bu oyunla zaten İngiltere'yi yenemezdik, ancak uzaktan atılan bir şut girse belki. Alpay Telegol'e bağlandı, Hollanda'yı istiyorum dedi. Bu futbolla Hollanda değil Rusya falan bile bizi zorlar. Ancak Letonya falan gelecek ki Portekiz vizesi alalım..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kanatlardan gidip salak gibi orta yapıp aynen geri dondu resmen adamlar.ne bilim duzgun orta yap karambol falan olur çakarsın o arada.yok adamlar gidio on direge dogru yerden orta yapıolar defans aynen geri çevirio.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 O Şenol Güneş'in kıtlığı, Sergen 3 kere korneri ön direğe attı, Emre 2 kere korneri ön direğe attı, bütün ortalar ön direğeydi. Kesinlikle Şenol Güneş kendi çapında taktik vermiş ön direğe ortalayın diye ama ön direğe hareketlenicek birini seçmemiş galiba :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 harbi ya ben saydım 6 korner ön drekteydi...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 her şeyi anlarımda şu hakanın 90 oynamasını anlamam.jhiç bi halta yaramadı herif inatla oynatıyor
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 walla yorumları okumadım ama kendi yorumlarımı yapiyorum... sergen son dakikalarda yorgun defansı cözmek icin gircekti.. tuncay yada yıldıray sergen'in yerinde oynamalıydı... forvetlerden hakanı kesip nihat-ilhan ikilisi cıkmalıydı... yada fransadaki mini-cup taki genc takımla cıkılmalıydı.. neyse baraj maclarıyla cıkarız diyorum.. SAYGILAR[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 keşke 5-0 filan yenilseydik. yenilseydik de tribünler bu kadar aciz olmasaydı bu kadar üzülmezdim haluk ulusoy biyerlerine soksun artık o paraları. bu kadar rezalet tribün olamazdı. tam anlamıyla rezil olduk. 12500 kişilik tribünde en fazla 30 kişi 60+ dk bağırmıştır. herif maç boyunca susuyor takıma 1 gram katkısı yok ama allahın cezası herif en ufak hatada takıma saydırıyor o.ç den allah belanı versine kadar her türlü küfrü ediyor. şenol güneş allah seni ne yapsın ya. şu avrupa şampiyonasını kazanalım belki malların malı bir kulüp seni ister de kurtuluruz. gerçi haluk ulusoy yine bir adamını getirir. hadi bakalım galler filan çıkar geçeriz yine. sonra yine şenol güneşi halk kahramanı yaparız bizi çıkardı diye.
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hakan'a filan laf edilip durulmuş da allah aşkına adam ne yapsın ya. sen sergeni al oyundan emreyi al oyundan yıldırayı sokma oyuna. elbet hata yapacak ingiltere savunması hatasız oynayamaz kimse ama sen o hatayı kullanacak bütün adamları çıkar sonra gol bekle bala. yahu gökdeniz denen adam niye yok. tamam cesaretsizsin onu oynatmaya korkuyorsun o zaman al kulübede dursun baktın okan bi bok yapamıyor, soldaki bomboş hakan yerine sağ 0'a pas atıyor. al gökdenizi oyuna. bu arada belirtmeyi unutmuşum. maçtan önce fenerbahçe marşını çalanlara/çaldıranlara kafam girsin. marş çalınırken türkiye tezahuratı yapan ve maç boyunca bağıran genç fenerbahçelelilere de helal olsun [Bu mesaj Raid3r tarafından 12 October 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: bLaQ, 12 October 2003 01:23 tarihinde demiş ki: Bu futbolla Hollanda değil Rusya falan bile bizi zorlar. Ancak Letonya falan gelecek ki Portekiz vizesi alalım..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Temiz kalpliymişim. Direk Letonya çıktı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Öne çıkan mesajlar