RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Arkadaşlar şuan mevcut kilom 120 küsür ve boyda 1,78 sanırım. Eskiden pek fazla rahatsız olmuyordum kilolarımdan ama artık yürürken, merdiven çıkarken tıkanmaya falan başladım ve bu haliyle beni inanılmaz rahatsız ediyor. Kilo vermek istiyorum artık ve neler yapıcağımı tam olarak bilmiyorum. Öncelikle şunu sorayım sizlere. Hangi sporu yapmalıyım ? Ek olarak evde kilo vermek için neler yapabilirim ? Spor konusunu atlattıktan sonra acilen bir diet uzmanına ihtiyacım olucak eğer sizin önerebileceğiniz bir diet uzmanı varsa İstanbulda, buyrun söyleyin beni yönlendirin. Haydin bakalım forma girmem lazım :D [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:12 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Doktora başvurmadan hiçbirşeyi tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kesinlikle önce doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Başlıyorum söylemeye...İlk olarak sabahın erken saatlerinde dışarda basket sahası gibi bir alanda önce 5 tur,sonra 4 5 dk ara verip 6 tur,4 5 dk bir ara verip 7 tur ,sonra gene 4 5 dk ara verip 8 tur at..(Bunların temposunu kilona göre ayarla)Sonra eve geldiğinde kahvaltında çokokrem vs şeyleri kes.Normal kahvaltını et ama ekmek dilimini 2'ye azalt...Onun haricinde öğününü normal ye..Sonra Öğlenleyin gene bildiğin öğününü ye ama eğer 2 tabak yiyorsan mutlaka 1 e indir.Onun haricinde gene ekmeği az tutmaya çalış(2 dilim gibi).Onun haricinde akşam spor yapabiliyorsan gene saat 7 gibi falan dediğim gibi koşabilirsin yada başka sevdiğin sporları yapabilirsin..Akşam yemeğinde gene öğününü hiç bozma fakat kesinlikle ekmek yeme... Notlar:Kola vs şeyler hiç içme..Onların yerine ayran yada su tercih et..Günde 2 litreden aşağı su içme.Abur cuburu kesmek çok önemli..Hergün tartılma 3 4 gün arayla tartıl.Çünkü tartı insanın moralini bozabiliyor.Ben bu dediklerimi yaptım ve 21 kilo verdim 3 ayda..Açıkcası sporu sadece sabahları yapmıştım ben ama okul vs kilo kaybettiriyordu.O yüzden akşam içinde sana spor yazdım.Bunlar haricinde rejimimin zor bir yanı yok 3 öğününü her gün ne yiyorsan yiyorsun ama aburcuburu falan kesiosun işte..Günde sana 4 dilim ekmek hakkıda verdim.Sen bu dediklerimi uygula bence sonucunu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 O kiloya bence kelepçe taktır mideye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sabah spor yapmak son derece sağlıksızmış. Kalp krizlerinin büyük bir bölümü sabah 10a kadar olan bölümde geçiriliyormuş. Çünkü sabahları vücut zayıf oluyormuş ve tempolu sporları kaldıramayabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben 1 kilo alınca bunalıma giriyorum.allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Xaenin kelepçe taktırmak ve çıkarmak başlı başına fazlasıyla tehlikeli ve genellikle 180 + yada kaybettigi kiloları 1 hafta gibi aşırı kısa bir sürede geri alan metabolizma ile ilgili hastalıkları olan insanlar hariç pek tavsiye edilmior. Bizim dangalak ünlülerimiz gibi dünyada herkese kelepçe takılmıor anlayacagın üstelik tkaıldıktan sonra ilerleyen zamanlarda komplikasyon çıkarma olasılı yüksek bir çözüm o sebeple diyetisyan + sporlar uzun vadede halletmek bana çok daha akıl karı gözüküor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Aman abi kelepçe melepçe girme. En sağlıklısı bi doktora git sen o karar versin. Ps: döndüm olm burdayım :D ay lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 redall msne gel konuşalım olm beraber gaza getirelim birbirimizi.. 1.76 boy 93 kiloyum ben 80 olmam lazım hallederiz merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 senin gibi etrafımda iki örnek var 120+ dan biri 80 civarına diğeri de 150+dan 90 a düştü ve sadece spor ve diyetle. kelepçe için annemde babamda medikal sektöründe ikiside tehlikeli diyor. sigara içiyorsan eğer baslarda biraz da zorlanabilirsin ama bol bol cardio yapman gerekicek, bu ister koşu olur, ister yürüyüş olur istersen kürek olur ben ip atlayarak calısıyorum mesela. ama cardio da önemli olan şey heart rate inin yüksek olması, eğer senin hr ın tempolu yürürken de 170 i geçiyorsa cardio yapıyo olursun. düzgün ve sürekli değişen bi diyette bulmak zorundasın haliyle, 120 kiloyken sana yazdıkları mesela 3000 kalorilik diyet 110 kiloya düştüğünde artık cok işe yaramamaya baslıyacaktır. yani bi diyetisyen, doktor ve antrenörden oluşan bi ekiple düzenli olarak görüşmek durumundasın. son olarak şöyle bişeyde var ilerde en sonunda bunu basarırsan eğer bir zamanlar 120 kilo olmandan ötürü seni rahatsız edebilecek bi deri fazlasına sahip olabilirsin, bu senin istediğin görünüme ulaşmanı engelleyecektir ve benim bildiğim kadarıyla bunlardan kurtulmanın tek yolu fazla karmaşık olmayan bi estetik ameliyat. olurda o kadar kilo verirsen böyle bi ameliyattan da cekinmemelisin diye düşünüyorum. ama tekrar söylemek istiyorum liposuction, kelepçe gibi şeyler tehlikeli. en fazla 1 sene sıksan kendini basarabilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yemeğe çok düşkün olan sabah akşam yemek yiyen biri değilimdir. Sabah kalkarım koca bir bardak su içerim 3 öğünümüde normal yaparım. Hatta şöyle birşey var her zaman masadan en önce ben kalkarım. Ara öğünler olabiliyor bazen ne bileyim atıştırmalık şeyler yediğim oluyor. Benim öncelikle kolayı ve şekeri kesmem lazım sanırım. Ek olarak şunu sorucam sizlere. Çevremdeki bir Body salonuna gidip Zayıflama programı uygulasam nasıl olur. Ağırlık çalışmaktan bahsetmiyorum. Bol bol koşmam gerekli benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yani onlar için salona yazılmaya o kadar da gerek yok. ha sports international gibi bi yere yazılcaksan olabilir cunku onların zaten hem antrenörleri, hemde diyetisyen hekimleri var onlardan faydalanabilirsin. ama bi diyetisyenle ve doktorla görüşmen şart bence. zaten düzgün bi diyette ortalama 3 saate bir yemek yiyeceğinden acıkmassın yani, olay az yemekten cok düzgün ve dengeli beslenmekte. kilo vermek için tabiki az yiyeceksin ama öyle hiç yemeyerek filan olmuyo bu iş. bende diyetteyim ve eskisinden daha fazla yiyomuşum gibi geliyo bazen :) porsiyonlar kilit noktası bu işin [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:51 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben 100 kiloydum. 1.83 boyum. şu an 90 kiloyum,diyetisyen sux diyenlerdendim.gittim. çok işime yaradı. 1.5 ay geçti üzerinden diyete başlamamın. kesinlikle git diyecem ama hala sux dersen body salonuna yazılıyorsun,her yemekten önce su içiyorsun,bi sınır koyuyorsun ekmek konusunda kendine,onu geçmiyorsun ve yavaş yavaş azaltıyorsun,sık aralarla öğün yiyorsun ve kesinlikle her öğün öncesinde su içiyorsun. zaten body salonunda spor yapıcaksın,günde bi 40 dakikanı ayırabilmen lazım. akşam yemeğini geç saatlere bırakmaman da gerekir. amatörce yapılabileceğin veya tavsiye edebileceğim şeyler bunlar benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende burger king den döndüm big king menü yedim büyük seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bazal metabolizma hızını öğren. Zaten diyetisyen ölçüyor onu. Daha sonra herkezin doğuştan belli bir sınırda olan, gunluk kalori ihtiyacını geçmeyecek bir rejim yaptıracaklar sana. Yanında spor yaparsan, daha cok kalori yakman mumkun oldugu için, üzerine yaptığın sporunda kalorisini ekleyip daha yemek bakımından zengin diyet alman mumkun. Birde 3 saati geçmeyecek sıklıkla yemek verecekler, betabolizmayı uyarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Arkadaş bu işin anahtarı yememek. Öyle yap böyle yap falan ince işler değil,olmuyor öyle. 3 öğün yiyeceksin ve normal yiyeceksin. 5-6 saatte bir yiyeceksin onun dışında hiçbirşey yemiyeceksin. Ve öğünlerini biraz azaltıcaksın. Tam doymuş olarak kalkmayacaksın. Tabağı ortalama dolduracaksın,bitince bırakacaksın. Doymadan kalksan da zaten bir süre sonra doygunluk hissi çökecektir. Sonraa yağlı şeyler yemeyeceksin,ev yemeğiyle besleneceksin. Dışarıdan katiyen birşey yemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 valla tavsiye verebilicegim tek şey diyetisyene git. bir de sanırım cok öğün ama az az yemek zayıflatıyormus. (ama emin değilim gene de sor bilen birine) ben de aşırı zayıfımdır ve her dakka cikolata abur cubur vs yerm ama iste kahvaltı fln cok az bazen hiç etmem..diger ana ogunleri de az yerim. kesinlikle git bi diyetisyene yardımcı olurlar. sux mux diyenlere inanma edit:typo [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:02 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sensible ben yani boşuna günlerce boşuna okuyup araştırmışım, gelip burda elimden geldiğince yardım etmeye calısmışım. zaten hele diyetisyenler tam enayi dimi o kadar sene boşuna eğitim görüyorlar. edik:az az ve sık sık yeme olayını da şöyle özetleyim. insan vücudu aç kaldıkça kendini koruma amaçlı olarak metabolizma hızlarını düşürür ki o anda mevcut olan az biraz enerji korunsun ve hayatta kalabilsin. yani bu da genel olarak daha az enerji harcanması demektir. oysa sık sık yediğin vakit sen belki psikolojik olarak doymamış olabilirsin(ki zaten tokluk hisside ilk lokmadan yarım saat gelir, o yüzden hızlı yemek de bi nevi dezavantaj) ama vücudun sık sık enerji aldığı için mümkün olan max kapasitede calısıp max enerji harcayacaktır [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:16 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Evet boşuna araştırmışsın üzgünüm. Senin ordan burdan topladığın bilgilerle şundan şöyle şey 3 zeytin ye falan kimse zayıflayamaz. Diyetsyenler enayi falan değil de,sen diyetisyen değilsin. Diyetisyenler her kişiye göre ayrı bir diyet uygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Redall, masadan ilk ben kalkıyorum demişsin. Hata yapıyorsun. Yemeği bol bol çiğneyip, ağır ağır yiyeceksin. Yemek yerken ki kilit nokta orada. Kız arkadaşım cheeseburger'ın yarısındayken ben Big King XXL - en büyük menüyü bitirmiş oluyorum. Dana gibiyim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 zaten bende ona diyet filan yazmadım gördüğün üzere, bunların hepsi keypointler bu işte. az açıp okursan görürsün sende, ve eminim her diyetisyen de benim bu dediklerimin üstünden gerek kısaca gerek uzun uzun geçicektir. ben bu işi süfer biliyorum filan demiyorum ama senin de insanları yanlış bilgilendirmene izin veremem kusura bakma. ben bu dediklerimi uygulayarak gayette sağlıklı bi şekilde yüzde 90 civarı yağ olmak üzere 10 kilo verdim 1,5 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 spor olarak kesinlikle body building derim. yaktığın kaloriden daha azını alırsan vücut zayıflamaya gidecektir. kurallara uyulduğu sürece en güzel kilo verilen spor body bence. makarna,pilav, beyaz ekmek yeme, saat 18:00 den sonra yememeye çalış. ( meyve bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım. En kısa sürede başlıyorum birşeyler yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Diyet falan bi yere kadar.. En önemlisi spor yapmak.. Tabii gidip öyle tenis falan oynamakla olacak iş değil haftada 3-4 gün body ile mükemmel kilo verirsin, hem de kas yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar