Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azureus ile DL devam ettirme

Deacon

Öne çıkan mesajlar

şu anda bir indirme işlemim var. ama yarın diğer eve geçeceğim ve bu pc nin burda kalması gerekiyor. şu an DL'ın %20si fln bitti, merak ettiğim bu DL'yi diğer bilgisayarda devam ettirebilir miyim? malum pause ve resume olayı var, acaba bir dosyayı flashdisk e atıp diğer pc ye götürürsem, DL'yi diğer pc'de kaldığı yerden devam ettirebilir miyim? var mı böyle bir şansım.
Sosyal ağlarda paylaş

indirdiğin klasörü flashdiske at
c:asddas buraya indiriodun mesela asddas klasörünü flashdiske at
sonra git diğer bilgisayara koy klasörü
diğer bilgisayarda .torrent dosyasını çalıştır
indirme yeri olarak aynı yeri seç (c:asddas)
ne kadar yüklediğine bakacak, kaldığı yerden devam edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim olmuyor. %100 falan olanlar tamam da %1 yada atıyorum %15 olan videolar bir yerde kesin frame donması yapıyor.13 bölümlük bir animenin tek bölümünde tek sahnede donma var diye 2 ay fazladna indirme yapmam gerekmişti.Şansınızı zorlamayın derim ben.Tabii 20-30 bölümde 2 sn donmuş ne olacak ne farkeder diyorsanız sizi tutmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
azureusda hiç denemedim ama utorrentte dlleri dondurup. makimeye format atıp, dllere kaldığı yerden devam etmeyi çok yaptım. hiç sorun çıkmadı. eğer azureus sorun veririse dlye başka torrent programı ile devam etmeye çalış. eğer torrent doslarını private trackerdan aldıysan tekrar indir torrentleri - az da olsa sorun çıkarma ihtimalleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...