Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş- şhrieff 21,00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence iyi skor. maçı izlemedim ama tahminimce rakip takım ölümüne savunma yapmıştır. rakip kazanmak zorunda..bu tarz takımlar açık oynayınca güçsüz oldukları için kaybetme şansları çoğalıyor..beşiktaş d rahat kazanır orda..
Mesaj tarihi:
Dediğinde haklısın ama yine de son derece riskli nük. Yani diyelim ki adamlar yine savunma oynadılar bi ara da kazara kornerden frikikten biyerden çat diye buldular golü. Sonra beşiktaş saldırdıkça kontratakla attılar ikiyi. Çok uzak bir olasılık değil bu tür skorların rövanşında bu da...

Gerçekten riskli bir skor. Bakalım...
Mesaj tarihi:
serdar özkan şahane oynadı ya bu çocukta iş var.

Adamlar sadece defans yaptılar. Ilerıde tek kişi bırakıp 10 kişi savunma. Alan falanda güzel daraltıyorlar.

Rövanşta saldırmaya çalışırlarsa fark ortaya çıkacaktır.
Mesaj tarihi:
Aynen katılıyorum.
Kalitesiz bir takım gibi tanıtıldı bize Şerif, ama hiç de öyle değiller. Bu işe para yatırmışlar ve FB yorgunu, %100 hazır olmayan bir BJK bu maçta zorlanabilir, erken yenecek bir golle turu tehlikeye atabilir.
Bir de, ülke puanı için galibiyetle dönmek şart bence. Çünkü, ne kadar dirençli olursa olsun, Şerif Beşiktaş'ın bu sene ŞL'de karşılacağı en zayıf rakip olacaktır.
Mesaj tarihi:
hangi yılda artık bu tür dandirik maçları oynarken, rahatlıkla "geçeriz turu" diyebileceğimi çok merak ediyorum. umarım bu yıl o yıl olur artık. beşiktaş'ımıza başarılar, yüreğimiz sizinle.
Mesaj tarihi:
adamlar çok koşuyor. yaş ortalaması 23-24. gol için oynicaklar. defansı sürekli zorliyacaklar.

çok tehlikeli bir maç bence. Beşiktaş bir tane atarsa maç gg olur. karşının 3 gol atması gerekicek çünkü o zaman.

beşiktaşın turu 1 gole bakar. Bakalım ne olucak maç.
Mesaj tarihi:
maçı izlemedim, izleyemicem de yine. ama ne yazık ki avrupadaki en kıytırık takım dahi bir bütünlüğe sahip, türkiyedeki üç büyük takımın dahi yapamadığı kadar takım oyunu oynayıp mücadele ediyorlar.

türkiye nin avrupada alınacak her galibiyet ihtiyacı var.. umarım beşiktaş yenerek tur atlar.
Mesaj tarihi:
öf evet ya bi tane atsak da hem rahatlasak hem de ülke puanı alsak.

ht: 0-0

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:57 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dakika 57:
Sağdan Koray Delgado'ya verdi. Arjantinli aşırtma bir pasla topu Bobo'ya aktardı. Bobo da düzgün bir vuruşla takımını rahatlatan golü attı.

Dakika 68:
Tello'nun pasında ceza alanında yaşanan karambolde topu önünde bulan Bobo takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

i love bobo

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:41 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...