Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Evet şimdi hiç kimsenin bilmediği bir oyuncuyu yazıcam buraya daha doğrusu kimse yazmamış ve fm fan sitelerinde pek adı pek geçmez. Rangers'tan John Fleck MCL adam ilerde çok iyi bir yıldız oluyor. Kendi gelmeyi kabul ederse neredeyse bedavaya alıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fiorentina ile ilk sezon uefa ve italya kupasını aldım ligdede 4. oldum.2. sezonumda pazzini,montolivo,santana,pasqual ı toplam 40m ye sattım gelen parayla nasri,socho,lulinha,gasboronni(yanlış yazmışta olabilirim) ve pirlo yu aldım alves i de milana kaptırdım :( son 3 maça şampiyonluğum kesinleşti ve şl de b.munich le maçım var italya kupasındada yarı finalde 9 kişi kalan juventusa elendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Achille Emanayı da betis almış. Yeni sezonda piskopat bir ortasaha hatları olak varya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İyi bir sol kanat reca edeceğim. İleride oynayacak, oyun kuracak, asist yapacak fazla pahalı olmama olasılığı olursa iyi olur. Fiorentinadayım 2010-2011 sezonundayım. Sezon bitmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sol kanat dedin mi farfan. bitti :p @cado: o 4ünü toplam 40'a sattıysan :( montolivo tek başına 50-60 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sol kanatta başladıktan en az 2 sene oynamak üzere aquino diyorum. ispanyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aquino +1; ya da para varsa cok giovinco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 knoxville said: sol kanat dedin mi farfan. bitti :p @cado: o 4ünü toplam 40'a sattıysan :( montolivo tek başına 50-60 zaten20m sterlin montolivo,pazzini 15m pasqual ıda ucuza verdim mecbur bide mutuyu 20m ye sattım arsenal e ucuza gittiyse üzüldüm şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Valla çok ucuza satmışsın bence, ha elden çıkarmak istiyosan zaten gerçek değerlerinde satamıyosun o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Ben Pazzini'yi 18'e Juventus'a kakaladım :D Esas Jean Il Makoun vardı ben geldiğimde ama Barusso coşuyordu yedeğim de Paro'ydu ön libero için adamı 12milyona Barcelona'ya kakaladım. Çok pis kakalarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben fabregas ı 180 milyon euroya transfer etmiştim. taksitlerde filanda vardı ama toplam bu kadardı. nakit 110 vermiştim dksajdsa bi .ok ta yapmadı o sene neyse şampiyon olmuştuk ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 asistant manager bulamıyorum 1saattir falan biri gereken özellikleri söyleyebilir mi yada en azından 1 isim kıl oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 BiTcH_oFBaT said: ben fabregas ı 180 milyon euroya transfer etmiştim. taksitlerde filanda vardı ama toplam bu kadardı. nakit 110 vermiştim dksajdsa bi .ok ta yapmadı o sene neyse şampiyon olmuştuk ama :p Abi oha :D Ben daniel alvese 79 milyon vermiştim de kendi kendime bunun üzerine bir bonservis olabilir mi 2020ye kadar, oyunun transfer rekorunu falan mı kırdım naaptım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Darqainu said: asistant manager bulamıyorum 1saattir falan biri gereken özellikleri söyleyebilir mi yada en azından 1 isim kıl oldum :) massimo neri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Rikkie said: BiTcH_oFBaT said: ben fabregas ı 180 milyon euroya transfer etmiştim. taksitlerde filanda vardı ama toplam bu kadardı. nakit 110 vermiştim dksajdsa bi .ok ta yapmadı o sene neyse şampiyon olmuştuk ama :p Abi oha :D Ben daniel alvese 79 milyon vermiştim de kendi kendime bunun üzerine bir bonservis olabilir mi 2020ye kadar, oyunun transfer rekorunu falan mı kırdım naaptım diyordum. chelsea'ye rosina yı aldım 120 milyon dolara nakit filan. eheh şu an Gladbach la 1. lig için mücadele veriyoruz. piatti - aaritalo - doudin - lomski - obua - nengomenshe - molina - kallon transferlerini yaptım. cabrera ve bir arjantinli defansta gelicek yakında. marko marin bende devamlı teklif geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gabriel torje - kaspar hamalanien - ruslan fomin - anton sosnin - jimenez ortasahasını kurup önüne bogdan stancu yu koyup ligi silkmediğim orta sıra takımı yok = jukka lethovaara ile pyotr czaplanski de kaleciler, mika da gelirse fomin'in yerine joker zaten. kalite hücum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Serie B,İngiltere Championship-First Second Division düzeyinde liglere gelebilecek kaliteli Target Man adayları aranmaktadır. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bogdan stancu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Stancu'yu hep alırım da,target man oynar mı ki?Target Man böyle Hakan Şükür tipi hava toplarına hakim çağdaş forvet(a tribute to Ömer Üründül) olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ha, yirmibirinci yüzyıl bloklar arası kollektif oynayan pivot santrafor tarzı hedef adamı arıyorsun üründül deyişi ile. bulan söylesin pls, thx =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 vantagiatto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hah be işte bu adam. adını hatırlamaya çalışıyorum ne zamandır hehe. bi kere scoutlar bulmuştu bunu beşiktaşa almıştım çok fena oynuyodu. ama 2007 deydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 b. dortmund ile yeniden başladım oyuna,dortmund'a eski güzel günlerini geri getirmek amacıyla yola çıktık. ilk hedefimiz ilk sezonda uefa kupasında final. sezon başlıyor. arada anlatırım durumu gelip gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 beşiktaşı falan adam etmek çok zor 2008 de yau. açtım cm 01/02 oynuyorum krallar gibi valla zort diyede geçiyo zaman mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 EagleEye said: beşiktaşı falan adam etmek çok zor 2008 de yau. açtım cm 01/02 oynuyorum krallar gibi valla zort diyede geçiyo zaman mis :P nasıl ya? marko marin, mihelic, aaritalo ve angulo ile ilk sezon şampiyon oldum ben. nesi zor :D 2. sezon vantaggiatto yu aldım ama baydım oynamadım daha. şimdi gladbach ile 1. lige çıktım. marko marin'i 12 milyon dolar + %50 ilerki satıştan kar ile sattım. angulo'yu ise 19 milyon dolar + %50 ilerki satıştan kara sattım. evet sadece 400k +%10 ilerki satıştan kara almıştım :D Molina deams - eduardo - cabellias (boca'dan aldım böyle bişey)- bogelund (mashiatto (tam adını hatırlamıyorum genç arjentinli) obua - piatti (Lulinha) - Tyhmchuk (zenitli) (nengomenshe) - aaritalo neuville - kallon kadrosu ile oynuyorum. yedeklerim : doudin - lomski - polanski gibi tipler. cabrera ve liverpool'un altyapısındaki avustralia lı kaleci kadroya gelcekler daha :D ilk maçta werderi içerde 3-1, 2. maçta deplasmana bayern'i 10 kişi 2-1 yenmeyi başardık :D orta sıraları hedefliyoruz. seneye ama hedef yükselicek. ayrıca vantaggiatto'yu sallamıştım ben ahah tutması mucize :D bu oyunda milan aldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar