supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 player search te cikan adam sayisi scoutlarinin nation bilgisiyle orantili ondan eger scoutlarinin kapsadigi yer limitliyse gorecegin free player sayisida az olur. o butun adamlarin oldugu liste icinde search filterda hic bisi filterlememen gerek. alakasiz olarak obafemi martins ne sapik bi adamdir 21 maç 25 gol an itibariyle juventusumda, bide africa uluslar kupasina gitmek zorunda kaldi gitmese neler yapacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 valla sivasspor takiliyorum 2018 de felanim, scoutlar sagolsun hayvani bir kadro kurmus, chealse ye felan deplasmanda 4-0 felan ceken bir takim oldum. :D Barcelona diye bişi kalmadi zaten, uefa'ya zor gidiyor.. FEnerbahce, galatasaray baya ust gruplara cikiyor uefada olsun sampiyonlar liginde olsun, tr de 3 S.ligine 3.eufaya 1 takimda inter toto ya gidiyor.. Sasilacak bişi ama gercek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yeni bir tactics istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 nasıl bir taktik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 -----O---O----- -0-----0-----0- --------------- ------0-------- -0---0---0---0- ------0-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 savunma ağırlıklı deplasman maçları için lazım. Ama öyle 5-3-2 demekle bitmiyor :D öbür ayarlarıda lazım biri save edip koyarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Baluu said: valla sivasspor takiliyorum 2018 de felanim, scoutlar sagolsun hayvani bir kadro kurmus, chealse ye felan deplasmanda 4-0 felan ceken bir takim oldum. :D Barcelona diye bişi kalmadi zaten, uefa'ya zor gidiyor.. FEnerbahce, galatasaray baya ust gruplara cikiyor uefada olsun sampiyonlar liginde olsun, tr de 3 S.ligine 3.eufaya 1 takimda inter toto ya gidiyor.. Sasilacak bişi ama gercek.. gayet normal 2018 e gelmişsin türkiyede oynuosun her takıma altyapıdan kaç sağlam oyuncu geliyodur senede, bunları geliştirince zamanla türkiyenin bütün avrupayı ele geçirmesi normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Abi Türkiye'de çıkıyor da diğer ülkelerin takımlarına altyapıdan oyuncu çıkmıyor mu yani? Sadece Türkiye'ye mi vermişler regen wonderkid'leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oynadığın ligde ihtimali daha yuksek oluyo diye biliyorum ben hangi ülkede oynadıysam 10 sene sonra her taraf o ülkenin sıpalarıyla doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 işte bu yuzden tek lig açmıyıcaksın 2 lig açacaksın ki dengeli olsun biraz 3 lig daha da iyi olur ama pc'niz kaldırıyorsa... Tek lig açtınmı tüm dünyanın hakimi o ülkenin futbolcuları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ingiltere division one'a kadar, italya serie B'ye kadar açıyorum ben de, sırf yabancı wonderkidleri falan alabilmek için ileride. dünya karması gibi takım oluyor zaten düzgün scouting yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bir oyuncu kırmızı kart görünce diğer oyuncular onu sevmemeye başlıyor.nasıl geçircez bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Razu said: bir oyuncu kırmızı kart görünce diğer oyuncular onu sevmemeye başlıyor.nasıl geçircez bunu? o adama easy play fln ver .. yani daha az kırmızı kart görmesini sağla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Online deneyen var mı bunu. Hamachi de direk bağlantı da denedik çok yavaş oluyo. Hızlı oynaya bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 tek lig, medium database, gayet hızlı oynuyoruz. iki kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ordusporla 2. ligde başladım oyuna.malesef fm 2007deki o muhteşem kadrodan eser yok...suat kaya adlı şaklabanın genç oyuncu politikası sonucu kadroyu sil baştan yapışı, 130 golle guinness rekorlar kitabına girmiş olan şadi çolak'ın bile takımdan gönderilişi ki bu oyuncu fm 2007'de grafikleri çok kötü olmasına rağmen olağanüstü bir performansla oldukça fazla kafa golü atmaktadır (kaydedilen 130 gollük rekorun 90'ı kafa golüdür zaten) ha gökhan kolomoç mu dersin, fatih şen mi dersin ne dersen de...cafercanla mülayimle yiğitcanla nereye kadar...erol bulut ve bülent üçüncü ile başlayan 0 bütçelik imzalar üzerine kurulu küçük transfer maceram ile ufak tefek defansif ağırlıklı bir kadro kurulur.orta saha için olmadık maçların adamı galatasaray'ın alt yapısının medar-ı iftiharı irfan başaran kiralanır, pazarspordan izmirspordan ünyespordan oyuncular kiralanır veya imza attılır.çok ilginçtir okan koç takımı terkeder ve anında kapılır. çok güzel bir antrenman programıyla oyuncuların kondisyonu düzene girer ve maçlar başlar.bi takım hiç mi kazanamaz kardeşim...eh denir birinci ile aradaki puan farkı 17, oynanan maç sayısı 23 iken maç öncesinde 1 günlük tatile gitme olayına girilir.bitsin de ikinci sezonu oynayalım diye kurgulanmaktadır.ama o da nesi... hiç oynatmadığım adamları oynatan yardımcı menajerim hiç yenilmez.lig ikincisi ile berabera kalışı dışında eksiksiz zirveye ortak olur.son 2 maça 6. olarak kayseri ve şimdi hatırlayamadığım bir takımla başa baş girilir.sondan ikinci maç kayseriyledir.oynanır ve yenilinir...tam her şey bitti derken son maç kaybeden kayseri ve kazanan ordu sonucu play-off'lara kalınır. işte böyle.fenerbahçeden hiç bahsetmiyorum bana özel mi bilmiyorum ama şampiyonlar ligi ön eleme maçında sürekli liverpool çıkıyor karşıma.en son 6 arkadaş netten tsl'ye başladık bi o sardıkça sardı oyun açıldı o kadar.isterseniz paticik olarak 18'de 18 oynayabiliriz.oyun inanılmaz hızlı bu yüzden netten oynarken hiç takılma, gecikme, sıkılma olmuyor.benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bu arada ilhan mansız ı bedava ya alabilirsiniz oyunda boşta galatasaray felan gibi güçlü takımlara değilde erciyes ordusporda felan baya bir işe yarayan oyuncu ama bazen sapıtıyor 10 maçta bile gol atamadığı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 forvet veya orta saha için "metin akan" almaya çalışın.oldukça etkili.büyükşehir belediyespor'u da sakın ha es geçmeyin oldukça faydalı oyuncular çıkarabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Arkasokak nerede oynuyorsunuz ? Bir link felan bişi verebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bildiğin networkle açıyoruz.hamachi kullanmıyoruz.ben oyunu kuruyorum "run as a server" seçeneğini seçince oyun zaten multi olmuş oluyor.oyuna sonradan giriş de olabildiğinden sorun yok zaten ilk defa bu kadar hızlı bir fm/cm türevi üretildiğinden kaymak gibi.oyunu kuran ben olduğumdan benim ip'mi join game tuşuna bastıktan sonra yazıyor oyuna bağlanıyorsunuz bu kadar basit.bir ek paket ya da değişikliğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hee oyle yani, ben sandim, bir server var, girmişsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oyunu pencere halinde oynamak isteyenlere şöyle bi yardımım dokunsun. başka bi forumda rastladım, denedim çalıştı çok mutlu oldum. monitörüm 1024 üstü çözünürlük desteklemediinden oyniyamiyodum heuahe. thank god it's friday said: ilk once bir not defteri aciyoruz ve asagidaki kodlari yaziyoruz: @echo off echo Avvio di football manager 2008 in finestra in corso fm -small_screen -windowed daha sonra not defterimizi su isimle kaydediyoruz: fm2008.bat kaydettikten sonra bunu "C:Documents and SettingsKullanici AdinizApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2008" icine atiyoruz... daha sonra da masaustunde varolan fm 2008 ikonuna veya crackla oynayan arkadaslar icin crack ikonuna sag tiklayip en alttaki ozellikler secenegini aciyoruz... orda baglanti tabina tikliyoruz (ortada olan). orda hedef var, oraya " isaretinden sonra bir bosluk birakiyoruz ve su kodu yaziyoruz: -small_screen -windowed yani su sekilde: "C:ProgrammiSports InteractiveFootball Manager 2008FM Crack.exe" -small_screen -windowed buradaki fm crack.exe dosyası sizde farklı isimde olabilir onu sallamayın. yalnızca sonuna -small_screen -windowed ekleyin kısayolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 her geçen gün daha da deliriyorum bu oyuna. çok kötü yapmışlar çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bursa ile ilk seon şampiyon oldum ve kupayı aldım. Süper kupayı bjk aldı. Şu an ikinci sezonum ve liderim, clde ikinci oldum grupta şansın da yardımıyla ve Man Utd çıktı. Elendim diyebilirim. Ekonomisi harika bir takım Bursa. Özer ve Ceyhun transferleriyle coştum ilk sezon. Pancu Ronaldinho'dan iyi bir performansla oynadı. 42 maç 37 gol ve AMC'de oynuyordu. Ortalama ratingi de 7.57'ydi. İkinci sezon 6.5 milyon £'a Dimitry Sychev'i aldım. İki sezondur bi ön libero iki kanat iki amc ve tek forvetle oynuyorum. İnanılmaz iyi oynuyorlar. Stad büyütülecek, genç tesisleri büyütülecek. Ayda en az 900k£ kar ediyor kulüp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bursa harbiden çok danasal bi kulüp. bende ilk sene bilemem de, oyundaki ikinci senemde yani benim 1. lige çıktığım senede bratuyu transfer etmişlerdi ve adam her maç golünü atıyordu çıkıp. sıralama fener-erciyes-kayseri-bursa olarak oldu zaten, o da son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar