axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 5 çiçek topla yada çiçek toplama questi yapanları öldür cesetlerinden al. Quest budur, serbestlik budur. Griefi önleyici sistemler koyarsanız gayet de güzel işler. Wowun pvp serverları bile bu yüzden eğlenceli değil, zaman dışında hiç bi kayıp yada heyecan yok. Ha oyuncuların büyük çoğunluğu senin gibi carebear olduğundan wow kadar çok satmaz böyle bi oyun. Ama benim gibi düşünen azımsanamayacak bi pazar kitlesi var dışarda. UO'nun özgürlüğü atmosferindeydi. Wowda öyle bişey yok, statik haritalarda benzer questler yaparak aynı WAR daki tier sistemi gibi lvl atlayıp ilerliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 neyse sonuca bakın aoc patladı gibi WAR eh belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ya oyunlar cikmadan sizler oyunlari patlatiyorsunuz arkadaslar sizleri kumda oynamaya davet ediyorum..Bizi anca bu acar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: ne biliyim mesela dwarflar ara sıra gitsin empire'a destek çıksın. empire gelsin orclara saldırsın. dünyada istediğimiz yerde dolaşabilelim. araştırmacı gazeteci kişiliğine yakıştıramadım bone, yeterince araştırmamışsın. :p yanyana savaşacak dwarf/high elf/empire ve chaos/greenskin/dark elf. ayrıca wow'dan war'a geçiş nedenim benim oyunun pvp üzerine kurulacak olması. wow, aoc bunlar everquest akımını takip eden, pve raiding üzerine kurulu oyunlar. ve böyle GANİ oyun var. sittin sene her gece boss kesmek bir yere kadar. wow'da işte iki yıla yakın bir süre raid yaptıktan sonra emekliye ayrıldım aktif raiderlıktan bu hafta. pvp kapasitesi çok sınırlı war'ın sunacağına kıyasla ve oyunun dengesi pvp üzerine yapılmıyor doğal olarak. war ise tam tersi olacak. dolayısıyla ben aoc veya wow'u bile war'a rakip görmüyorum çünkü başka bir oyuncu kitlesine hitap ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar