urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ehem.. simdi bu konuyu sinir olduum yeni bi olay yüzünden açmak istedim. :) mesela şölebi rüyamı anlatiim.. çok sinir olduum bi kız var sevgilimin eski sevgilisi.. ben bu kızı rüyamda önce kol bacak kafa olarak ayırdım sonra (bu rüya üniversite gezisinden sonra oluyor) yeditepede gördüüm bi makas vardı kocaman masaya baglı bi makas büyük ihtimal hayvan kesmek içindi.. onunla küçük küçük parçalara ayırıodum sonra ise içeri giren insanlara daha işim bitmedi diyerek bu parçaları fırlatmaya baslıodum.. bu kadr şimdilik :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yakın zamanda hostel izlemiş olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hayır o filmi izlemedim hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sinir olman yeter gibime geliyor. makasla değil de giyotine koyarak da kesebilrdin tabi. daha zahmetsiz olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok yok.. böle garip bişeydi ben parçalara ayırdıkca mutlu oluodum.. ee buyrun sizinde varsa anlatın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 izle o zamn hostel ile hostel: part2'yi. rüyalarına renk katar, daha yaratıcı şeyler yaparsın sevmediklerine (6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ruyalarimin %99unda ölüm var. ya ben ölüyorum ya birilerini öldürüyorum, ya da öldüklerini goruyorum. ama özümde cok şeker, insancil teletabi bi kimseyim. dehset filmi yakin zamanda izlemedim, belirteyim. happy tree friends gibi bişeylere donustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gördüğüm en dehşetengiz rüyayı geçen sene görmüştüm. çevremdeki herkesi öldürmüşüm, haberim yok. msne giriyorum herkesin nickinin yanında şöyle bi yazı var ahmet-öldürdün mehmet-öldürdün hikmet-öldürdün saffet-öldürdün ... .. diye gidiyor :d sonra püsü geliyor işte onun da bağırsakları dışarda sallanıyor.ona da el atmışım. sonra kaçmaya başlıyorum antalya sokakları birden taksime dönüşüyor.ceza olarak da travestiler kovalıyor.çok korkuyorum kiliseye sığınıyorum.hacı ters çeviriyorum falan.böyle. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:28 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 "ahmet-öldürdün mehmet-öldürdün hikmet-öldürdün saffet-öldürdün" offf aahahahahhaha yarıldım sabah sabah pc başında ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahah.. iimiş valla.. benm tek şahıs üzerineydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gülme senko sen de onların arasında olabilirdin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 o diilde listende hakkaten ahmet, mehmet, hikmet ve saffet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hayır onlar benim hayal ürünlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 abi dağa tırmanıorum nedense artık hayatta yapmıcam şey :D Neyse tırmanıyorum tırmanıyorum dedim oh be sonuna geldim bikaç herif tanımıyorum yüzleri yok zati yüzsüz aşşağğı doru itolar beni diom nie itionuz ya itmeyin plz diyorum itmeye devam edioalr sonra ben oğoospuu ç.... diye devam ederekten yataktan düşmüş vaziyette kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hiç hayatımda öyle biyerden düşerken rüya gördüümde yataktan düşmedim.. hatta hiç uyurken düşmedim.. okulda uyurken rüyamda bi yerden kayıyo yere düşüo fln olurdum ondada içimden bi titreme geçerdi sarsılırdım öyle uyanırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende rüyamda acayip bi trafik kazası yapmıştım ben ve araba tamamen pertti.sora uyandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bitane site vardı otopsi görüntüleri fln olan bir tek o gün bi adamı parçalarlarken gördüm rüyamda zaten fazla görmem gördüğüm rüyalarda saçma olur ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yaşına bakarsam öyle şeyleri izlemeni pek tavsiye ediceğimi söylemem ; ama genelde elemanlar biraz meraklı oluyorlar. Hayatımda ne texas chainsaw , ne de Saw izledim ; ama gittim rüyamda elimde bulunan elektrikli testere ile bir dağın yamacından insanlara baktığım ve nefret ettiklerimi 2 ye doğradığımı hatırlıyorum. Öldürmeden önce de neden bana bu zamana kadar böyle davrandıklarını soruyordum galiba. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:57 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Uzun zaman once 2 yil boyunca devamli ayni ruyayi gordum. 5. kattaki eski evimizin balkonuna cikip, balkonun en ince kismindan asagi atliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 eve hırsız giriyodu kafasını koparıyodum elimle. çok zevkliydi ama pörç diye yerinden çıkıverdi çaktım fatalityi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 manyak doluymus pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 @pogodi:kantır mı oynıon lan hah hah hah :D benim rüyalarım sapıkça oluyor. durgunsam okulda çok saçmasapan biri,ya da çok üzgünsem bir taşla yataktayım. ya da biri gelir yanımda ağlar. böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 gecen aylarda gördüm o kadar dehşet vericiki hiç unutmadm şöyleydi; ben rüyamda; yeni yataktan kalkıp odaya gidiyorum orda annem ismail yk nın kasetlerini kırıyo gözümün onunde ''bi daha bunları dilemiycen '' falan diyo, bende bunları gorünce hüngür hüngür ağlıyorum yapma etme falan, böle bi iğrenç rüya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o etleri atma sen. bana ver. Ben arada sırada rüyamda gollumla çiğköfte yoğuruyom karşılıklı.(ciddiyim) [spo]Et konusunda deil. Rüyamda gollumla çiğköfte yapma konusunda.[/spo] [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 19:22 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eheheh.. dur azcık sinir depoliyim bi uyiyim rüya göriyim sonra sana etleri yollarım.. çiğ köftene benmde elim değmiş olur yardımımız dokunsun demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar