Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olmuyo efendim, cunki dalga gecmekle kızmak arasında bi fark var, birine "ezik" demekle kızmak arasındaki farkı tartışıcak değilim üzgünüm sam. riglous'un cevabını görmedim görsem elbet cevap verirdim, veriyimde. riglous evet komplo teorisi yazının içinde deli sacması şeylerde var, ha ama mesela zeki gecinen ben içimden "şike olabilir de nası anlarızki" diye düşünürken birnin cıkıp bakın ysk de böle böel bi bilgi var ve acıkmaıyolar demesi, önemli bi durum benım için, benden bu kadar basit bi bilgiyi gizlediği içinde öfkeliyim ysk ya, yazının pure gaz olması icinde gercek barındırmadığı anlamına gelmiyorki.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sandık bazında açıklarlarsa antalya 1100 nolu sandıkta ben görevliydim.beraber saydık. yazdım 1098-1099-1100 ve 1101 in sonuclarını. bakarız kontrol ederiz dogru mu göndermişler diye. ama açıklamazlarsa en büyük şerefsizlik yapılmış kuşkusuyla dolanıcam artık bu şerefsizler araısnda.
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 antalya girişeceklerini sanmıyorum boyle bi ise
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bunun daha da otesinde Fatih'te insanlar, icerde yasayan kadinlar baslarini kapatmiyo diye evlerini tasladilar bundan bi kac sene once ki surekli olan olaylar bunlar. Sen ayni durumda Fatih'te yasayan bi insan olsan, bu sonuclar surekli yayinlaniyor olsa gidip CHP'ye oy verebilir misin? Apartmanini bombalarlar...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 tamamda özgürlüklerden adeletten feragat etmek zorunda değilizki onu düşünen ysk apartmandaki secmenleri dağıtmayı akıl edememişmi?
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kim kime ezik dedi burada şimdi? neyse kusura bakma ama yeterinden fazla vakit harcadım sabun köpüğünden bir başlığa..
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 e etseymis... etmemis... etmedigi icin de su halde ben sandiklardan ne kadar oy ciktiginin aciklanmasini istemem. bu nedenle adamlara guveneceksiniz cunku karsilastirma yapiliyor her tarafta. Bildirimler sirasinda zaten birkac partinin temsilcisi yer aliyor sandik baskani yaninda. Bunlarin disinda dikkat edilmesi gereken baska yerler var. Mesela doguda bircok koyde, muhtar tum koy adina oy basiyor... Kendi kafasina gore para karsiligi tum koyun oyunu satiyor... Bence bu daha cok dikkat edilmesi gereken, daha icler acisi bi durum. Bunun cozumunu dusunun bence asil. Veya Allah'in Pakistan'inda bile dijital yolla oluyor secim; herkes kullandiktan sonra vatandaslik numarasi bir daha kullanima izin vermiyor. Cok mu zor bunu yapmak, hayir... Murekkepti, saymandi gibi sorunlar olmuyor. Biz hala cikmayan murekkep ithal ediyoruz. Kisacasi cozulmesi gereken baska sorunlar var... [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:21 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 acıkcası düşünmemiştim, evet hedef yaratibilicek bi bilgi sandıkların acıklanması, ama bi noktadada özgürlüğün kısıtlanmasıda bu. hanı terorist saldırıalrı engellemek için telefon dinliycez muhabbeti olmuştuya buda öle bi durum bi noktada.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 riglous bi daaki seçimde muhtemelen öyle yapılcak.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bana zaten öyle bir mürekkep sürdüler ki sanırım bi dahaki seçimde de oy kullanamıyacağım. edit:pardon alakasız olmuş.mürekkep deyince dertleniyorum,o yüzden. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:33 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Sorular baştan güzel başlıyor sonradan sapıtıp Yahudi komplolarına dönüşüyor. Şu işlere komplo teorileri kasten bulaştırılıyorki millet gerçekten sorulması gereken soruları soramasın sorarsa sen de bu deli saçmalarına mı inanıyorsun diye bakılsın isteniyor. Camilerde Yahudilik propagandası yapılıyorsa niye millet yahudilere ölüm diye yürüyüş yapıyor anasını satayım. Şu soruları adam gibi sorun anasını satayım.
Öne çıkan mesajlar