Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçin hakkında Masum Sorular

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

yok gülüm demek isteidğim şu,

bir sorun görüyoruz sölüyoruz adımız whiner'a cıkıyo.

e o zaman hiç konuşmıyalım yanı.

hiç bi şeyin 20 100 500 1000 10000 yıllık olması değişmiyceğini göstermezki.

hah mesela peşinen söliyim, sam'den mesela herhangi bişey beklemiyorum bu konuda 3 sene öncede taso derdi halada taso der sorsan.

öle elitist öle ayarcı bi hal almışki durum artık, biri cıkar "keşke keşke benı anlasanız af canım paticiklerim der" öbürü "ülkenın aydınları ne dediki, forum aydınları senın yüce fikrini kavrasın" der, öbürsü "ben hala içimde bir umutla yaşıyorum, bu ufak yavrucukları kurtarıcam, onlarda benım gibi üstün bir dinginliğe bilince kavuşacak" der.

böle paslaş paslaşa mastırbasyon.

edit: üzücü yanı

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:02 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da elde bir kaynak bir veri olmadan, düzeyli bir tartışma şeklinde değil de yanlı yazıları göstererek ve açık bir şekilde bok atarak birşeyler söylersen bu whine olur. Ben senin için söylemiyorum yanlış anlama. Ama genel kanı bu yönde şu an. Hadi o adam yaptı, öbürünün şike yapmadığı ne malum. Biryerlere varılmaz bu tür şeylerle.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sen burada yanlış dala binmişsin, sallapati bir whine thread değil de aklı başında birşeyler olsaydı da onları irdeleseydin, ona göre bir cevap alırdın. ama her "çamur at izin kalsın" kıvamında tabloid menşeili iddianın ciddiye alınmasını beklersen bu hayli naif bir yaklaşım olur.

öyle de olmuş. dellenmeye değmeyecek bir içerik. hadi bazısının tutunacak dalı kalmadı anladım da sen neden itibar etme gereği duydun bilmiyorum.

"qq more"dan fazlası zaten gereksiz ama biraz daha insaflı olayım dedim, bilakis daha çok gerilmene neden olduysa orası da senden kaynaklı cüce'cim, kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

benım gerildiğim yok sam merak etme iyiyim ben, üzülüyorum ama, hanı qq more yazma işet bunları yaz baştan, deki "e doruduzgun kanıt yok ortada neye dayanarak idda ediyo bunları de"

veya deki "e biri yapmışsa diğeri yapmamışmı onu neden konuşmuyoruz de"

anlatabiliyomuyum derdimi?

karşındakini tii ye almıyacaksan, iplemiyceksen dalga geciceksen, e hiç gecme yanı.

madem burda sölenenlerin senın için hiç bir değeri önemi yok, yazmayı ver bişey.

sırf gelip buraya whine dersen, bende bunu mastırbasyon olarak nietlendirirm, sadece başkalarını ezerek egonu tatmın etmiş oluyosundur cunki.
Sosyal ağlarda paylaş

e valla cüce okuduysan seçim ertesindeki başlıkları, ciddi yazdık da ne oldu? halen ciddi yazıyoruz da ne oluyor? aynı ciddiyetle mi karşılık alıyoruz? biraz daha adil yaklaşsan samimiyetine güvenebileceğim.

kim kimi ezmeye çalışıyor? kim tatmin etmeye çalışıyor kendini? biraz çevir oku başlıkları lütfen. gayet seçici bir tutumla eleştirdiğinin farkında mısın?

ha ayrıca, whine thread ise öyle muamele yaparım. "silin o gorili" kategorisinde içeriğe makale yazarak mi cevap verelim?
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım ben secim sornası topiclerin büyük bi kısmını aralarıdan sectim okudum,

e secici bi şekildede sucluyorum orasıda doğru, senın adını verdim, yaram var cunki, ama sadece senı sucladığımda yok burda, hadı yallah ıran'a hadı yallan ısvece diyenlerde senden farksız değil bu tür konularda, cok istiyosan icini rahatlatıcaksa, haksızlığa uğradığını düşünmeni engeliycecekse teker teker böle yaptığını düşündüğüm insanları yazıyım buraya yanı, senımı kırıcam.

ayrıca herhangi bir bonzi topiğiyle bu veya benzeri topicler arasındaki farkıda anlatmam gerek yok diye düşünüyorum, ana yazıyım onuda, bonzi topiclerinden sam hep beraber bişeye gülüyo oluyoruz genelde yanı ortada ciddicevap bekliyenler ve onlarla dalga gecenler ezenler gibi iki grup olmuyo, lbet bir ezilen aşğalanan oluyo ama areamasterz la burdaki durum arasında büyük fark yokmu sence.

ha ayrıca, "ama oda cimenlere bastı" demenı kabul etmemi neden bekliyosunki? etmiyorum efendim, kınadım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

cüce, öm kutun dolmuş.

ben özet geçicem, şöyle olmuş cücecan, adam dayağı iyice yedikten sonra, tam bi tane vuracakken, tutup, ayrılın demeye benzemiş. yani tam diil ama işte bi nebze. kısmen. annadın yani.

ok.

şindi, buradaki durum ekstrem. durum dalga geçilecek kadar saçma. ben de insanım dalga geçiyom. minnacık. malesef akpye oy verdim, ama vermesem de gelir taşak geçerdim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

e o halde taraflı davranmış olacaksın tabiatı gereği geneli kapsaması gerektiren eleştirinde, ben de omzumu silkip yoluma devam edeceğim. çifte standart denen yaklaşıma da bundan başka bir sonuç bekleyebilir misin?

bonzi meselesine gelince, sence kaç tane bonzi farkında ki bonzi olduğunun? :p gladyatör'ün başında "people should know when they're conquered" önermesi misali bir durum.

hadi başka bir örnekleme yapıyorum: şimdi bilim & teknik bölümünde "soğuk füzyon gerçekmiş!" diye başlık açsam, kaç tane "yeah... right.... " tarzı mesaj gelir, kaç tane "hayır olamaz, şu şu nedenlerle" diye cevap gelir?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben neden göremiyorum o kadar dalga gecilesi olan şeyi? bu kadar körleştimmi ne biliyim körleşmiş olabilirim pekala,

ayrıca o adamda vurmayı versin, ben daha köşeden yenı döndüm ayrıca, napıyım bakkalamı sorıyım kim kime kac kez yumruk attı, yumruklar eşitlenıncemi ayırıyım?

üsty üste görünce sonra günlerde ayıp dedim sevmedim üzüldüm, ha ayrıca secim sırasında "hahahah elitist türk solcuları sizi" dediğinize görmüştüm o yüzden bide üstüne kızdım "aaaaaaaaaa" dedim.

ha bide cokda ezilmiş dayak yeiş gibi bi haliniz yok yanı, sizde belli cakmışsınız üç beş tane.

kutuyuda temizliyorum hemen
Sosyal ağlarda paylaş

cüce aslında bir bakıma haklı dediğinde: "ülkenin en kilit poziyonundaki insanların oylarıyla bir kurul oluşturulması, bağımsız ve partili gözetmenler huzurunda sonuçların sayılması şike olmayacağının garantisi midir?" diye merak ediyor. İşin sistematiğine yönelik şüphesi var gibi.

ysk'nın açıklayacağı hiç bir veri bu merakını gidermeni sağlayamaz, cüce; çünkü alacağın veriler zaten seçimin mevcut sonuçlarını veren veriler olacaktır. Olabilecek şeyler; seçimden önce değiştirilen 15.000 müdürü bulmak, sandıkları bilmem kaç gün önceden seçim kurullarına teslim eden kamyon şöförlerini bulmak, sayım esnasında polis zoruyla uzaklaştırılan halkı arkana alıp tvye çıkmak falan. Bu fikri, samimiyetimin bir nişanesi olarak kamuya açtım burada ^^
Sosyal ağlarda paylaş

o diilde önce "halk mantıksız" dersen sonra bu soruyu sorunca absürdfuction gibi gelio.

edit :lafim cüceye veya buraya yazan kimseye diil başlığa cevaptır. cücenin verdiği cevap banadır haklıdır vs.

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yanı zor ve meşaketli bi iş olmadığını sölemiyorum zaten,

hoş hile yapılan sandıkları buldun diyelim, adamında buldun kac tenesi gelip şahitlik yapar orasıda mecluh, ama ben yine şeffaf olsun istiyorum, bugun sonuclar acıklanmaz yarın gizli sayalar, öbürsü gün osmanı kuytuda sıkılştırırlar.

ha bu arada akp yide suclamıyorum ben ama ysk yi şeffaf olmadığı için sucluyorum, neden suclamıyımki, gidip kapısına yumurtada atabilirim, onun yerine sucladığımı sizinle paylaşıyorum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

azımdan halk mantıksız diye bi laf cıkmadıki hiç...

ha cıkmış olsun diyelim,

halkımada mı kızamıycam aaaaaa

bakkal kızıyorum kapıcıya kızıyorum taksiciye kızıyorum hocalara kızıyorum bölüm başkanına kızıyorum bush'a kızıyorum sam'e kızıyorum halkımada kızarım istersem

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:50 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

seçimde hile iddiaları yeni mi ortaya çıkmış bir kavram ben onu anlamıyorum. neredeyse 70 yıldır ilk defa mı kaybeden partilerden itham geliyor?

mantıklı, bir temele dayanıyor olmak bir yana, deli saçması bir yazıyla dalgamı da geçerim, bonzi muamelesi de yaparım. "logically challenged bu, üstüne gitmeyeyim yazık" demem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadigim olay su bahsi gecen partiye 2 kisiden biri oy vermis gozukuyor fakat kime sorarsam soriyim kimse ben vermedim diyor. Burda bi sam var iste veren 20 kisi arasindan 1 kisi o olsa desek lan digerleri nerede bulamiyorum ya. Soyle bir kiside deseki "kardesssimm ben verdim iste ampullu olan partiye" diye 2007 secimleri benim icin kapanmis olucak. Ya binlerce dansoz var yada bilmiyorum var bi gariplik.
Sosyal ağlarda paylaş

sam bumudur savunman yanı?

antik romadada secimde hile var denirdi, 200 yıl gecti üstüdnen neden ipliyimki ben bunumu diyiceksin?

koca yazıda hiç bir mantıklı nokta yokmu?

doğru yazıdkai yanlışlar yüzünden hepsini es geciceğimize, yanlış yazıdaki doğruları arasak falanc ok super olmazmı?

nedir yanı saldırgan diey karşındaki sende üstünemı atlıycaksın, hanı üstüne atlasan neyse, "ha ha ha yazzık" mi diyeceksin.

bunun neresini savunuyosunki ben anlamıyorum valla.
Sosyal ağlarda paylaş

riglous cevap verdi ciddiyetle, hiç de oralı olmadın gibi görünüyor? ben ciddiye almadıysam ciddiye alan da oldu, onlarla tartış madem bu kadar inancın var.

ha bunu da geçiyorum, sen "ona buna kızarım benim keyfim" dedikten hemen sonra "dalga geçme ama bu haksızlııııııııııık" deyince, bütün bu söylediklerin abesle iştigal etmek olmuyor mu şimdi? subjektiflik sana mı özel sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

Senin takildigin insanlar senin gibi dusunen insanlar.
Ayni sekilde senin takilmayi reddettigin insanlar veya seninle takilmayi reddeden insanlar da AKP'ye vermis durumdalar.

Yerel secimdeki seffaflik sorununu ilk mesajimda anlatmaya calistim ama sanirim pek basarili olamamisim. Bu konuda seffaflastikca, oy verenlerin teshir edilme ihtimali artiyor. Bizim butun apartman ayni sandikta kullandi oyunu, sandik baskani da babamdi. Eger o sandiktan AKP cikmis olsaydi, bolge valisi ne bize hizmet ederdi, ne coplerimiz toplanirdi. Ustelik bir sonraki secimde CHP bizim kapimiza adam yollayip bize oy verin derdi. Ha aynisi CHP veya MHP cikmis olsaydi da olurdu... Kisacasi seffaflastikca hedef gosterme durumlarina yaklasiyorsunuz ki bu olmamasi gereken bir durum degil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...