jestergod Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Evet arkadaslar uzun calısmalarım sonucunda hala bi cevap bulabilirmis deilim bu soruya :P sizden yardım isteyeyim dedim sizde Pro'mu Dogulur Pro'mu Olunur?
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 pro dogulur zeki adam oyuna hemen adapte olur, ilk seferde oyun dinamiklerine alısır, item ı da sorup yapar en olmadı
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bence olunur. Her şey iyi gözlem ve tecrübe de bitiyor.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 olunur, olanlar var. Bunlara xaenin falan dahil değil tabi. All time hardcore noob
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 doğulur.. Bazı insanlar stratejiyi iyi oynar bazıları fps, spor, araba yarışı vs. vs.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bir de noob olmamak, pro olmak değildir tabii.. herkes bir pro da, ondan şeyettim.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 çok saçma bir soru olmuş . Aynı basketbolcumu olunur,doğulurmu gibi. Çok çalışanda olur , az oynayıp yeteneği olanda. Dota öyle bir oyunki 1 seneden önce pro olunmaz . Çünkü her hero ayrı öğrenilmesi gereken bir şey .( hangi item kasılır,özellikleri nedir vs....) . En son kaç hero vardı 50,60,70.... ? saymadım [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:38 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 antremanla herşey olur. Bknz. Şahin K. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 18:54 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nooblugu pro'lugun zıttı olarak görmemek lazım. bu dota, wow sayesinde pro terimi oyunu çok iyi oynayanlar için söylenmeye başladı, bundan 5 sene önce ben pro'nun turnuvalara katılanlara o oyundan para kazananlara söylendigini zannederdim
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pro gamer kavramı vardı eskiden. Aha bunlar pro diye bakardık. Cafede cs takımı vardı. Adamlar turvular giriyolar yeri gelince yurt dışına gidiyolardı. Weplada çok görüyoz bu pro olayını. İlk pro game açanları görünce. Anaam adamlar pro ezer diyodum ki. Sonradan gördüm normal oynayan herkes pro olmuş. Hard prolar türedi şimdide. Yakında herkes hard pro game açacak. Sonra über proları görmeye başlayacaz.
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 proyu pro-gamer olarak olarak alırsan oyun oynayıp bu işten para kazanan diyebilirsin. pro kavramını sc deiştirdi bence bu tür oyunlarda gosu hasu hede hödö kavramlarıyla, pro oyunu iyi oynayan, herşeyini bilen oldu. örneğin NBA liveda da zorluk seviyeleri pro Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o zaman 4v4 -ar only superstar bl on :) bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eet nba de oyun öle kurulsaydı kurabilirdin ve insanlarla HEHEHEH SUPERSTAR HEHEHEHE diye dalga geçebilirdin.. Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dalga geçme amaçlı yazmadım onu :). herkes en üst düzeyde oyun kuruyo wepladan onun için yazdım. PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pro olunur. oyunu ilk defa oynayan biri şuan sizin pro diye tabir ettiğiniz kişiler gibi oynayamaz. ama gerçekten bir pro gamer ı kast ediyorsanız refleks işidir dikkat işidir pro doğulur. Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Pro -> Professional -> Profesyonel -> Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse) meraklı, hevesli, amatör karşıtı. Değişen bir şey göremedim ben? Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: "Pro allahtır, herkes de pro zannediyo kendini HA HA!" şeklinde kendi süperliğinizi dierlerinin ise sadece kendini iyi sanmasını vurgulamanız saçma. kimse bu tarzda bir şey yazmamış. çarpıtmayın bir lafı da. nba örneği de yerine oturmamış. oyunun zorluk derecesiyle kıyaslamamak lazım online oyunlardaki pro, gosu, noob gibi kavramları. ve hala progamer kavramı değişmedi, sadece çarpıtan bir kesim var. her yerde kendine pro demek daha çok lame bir hareket oluyor. progamer oyunu iyi oynayan kişidir. bunu anlarım da bu eksik bir tanım. genelde progamer'lar bunu bir iş gibi yapar, profesyonel turnuva ve liglere katılırlar. Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Pro Doğulur. Pro olabilmek için belirli bir yeteneğin olması (adaptasyon,açıkgözlülük ve yeni stratejiler gelştirme..) gerekir. Ayrıca Bence Pro Ona Öğretilenden Fazlasını Kendisi Öğrenebilen ve Kendisine Öğretilen ile Yetinmeyen Adamdır. cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mesela mtv de bir program gosteriyordu (hayla gösteriyormu bilmiyorum) pro oyuncuların turnuvalarını felan hatta şu asyalı cs ci kızlarıda göstermişlerdi (itiraf edeyim fena cs oynuyorlar) artık oynamayı iş haline getirmiş insanları felan gösteriyorlardı yani sponsorlarla felan turnuvalara katılıp para kazanıyorlardı mesela wow da bir guild var ağustos ayı level dergisindede bu guildden bahsediyorlarda illidianı mı ne keserken videoları varmış bu insanlar günde 15 saat oynuyormuş ve para vermekten cok arkalarındaki sponsorlarla para kazanıyorlarmış (bende sponsor istiyorum :( ) neyse cok uzadı :D işte bunlar produr Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herkes eşit doğar arakdaşım. pro doğulur nedir. herkesin her yönü kendiliğinden ortaya çıkmaz sadece. çöp adam çizemeyen adamlar 3 ayda neler yapıyor gözümle gördüm. yeteneğe inancımı yitirdim çalışmak, çalışmak.. Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/2080813-promu-dogulur-promu-olunur/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o zaman 4v4 -ar only superstar bl on :)
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eet nba de oyun öle kurulsaydı kurabilirdin ve insanlarla HEHEHEH SUPERSTAR HEHEHEHE diye dalga geçebilirdin..
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dalga geçme amaçlı yazmadım onu :). herkes en üst düzeyde oyun kuruyo wepladan onun için yazdım.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pro olunur. oyunu ilk defa oynayan biri şuan sizin pro diye tabir ettiğiniz kişiler gibi oynayamaz. ama gerçekten bir pro gamer ı kast ediyorsanız refleks işidir dikkat işidir pro doğulur.
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Pro -> Professional -> Profesyonel -> Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse) meraklı, hevesli, amatör karşıtı. Değişen bir şey göremedim ben?
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: "Pro allahtır, herkes de pro zannediyo kendini HA HA!" şeklinde kendi süperliğinizi dierlerinin ise sadece kendini iyi sanmasını vurgulamanız saçma. kimse bu tarzda bir şey yazmamış. çarpıtmayın bir lafı da. nba örneği de yerine oturmamış. oyunun zorluk derecesiyle kıyaslamamak lazım online oyunlardaki pro, gosu, noob gibi kavramları. ve hala progamer kavramı değişmedi, sadece çarpıtan bir kesim var. her yerde kendine pro demek daha çok lame bir hareket oluyor. progamer oyunu iyi oynayan kişidir. bunu anlarım da bu eksik bir tanım. genelde progamer'lar bunu bir iş gibi yapar, profesyonel turnuva ve liglere katılırlar.
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Pro Doğulur. Pro olabilmek için belirli bir yeteneğin olması (adaptasyon,açıkgözlülük ve yeni stratejiler gelştirme..) gerekir. Ayrıca Bence Pro Ona Öğretilenden Fazlasını Kendisi Öğrenebilen ve Kendisine Öğretilen ile Yetinmeyen Adamdır.
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mesela mtv de bir program gosteriyordu (hayla gösteriyormu bilmiyorum) pro oyuncuların turnuvalarını felan hatta şu asyalı cs ci kızlarıda göstermişlerdi (itiraf edeyim fena cs oynuyorlar) artık oynamayı iş haline getirmiş insanları felan gösteriyorlardı yani sponsorlarla felan turnuvalara katılıp para kazanıyorlardı mesela wow da bir guild var ağustos ayı level dergisindede bu guildden bahsediyorlarda illidianı mı ne keserken videoları varmış bu insanlar günde 15 saat oynuyormuş ve para vermekten cok arkalarındaki sponsorlarla para kazanıyorlarmış (bende sponsor istiyorum :( ) neyse cok uzadı :D işte bunlar produr
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 herkes eşit doğar arakdaşım. pro doğulur nedir. herkesin her yönü kendiliğinden ortaya çıkmaz sadece. çöp adam çizemeyen adamlar 3 ayda neler yapıyor gözümle gördüm. yeteneğe inancımı yitirdim çalışmak, çalışmak..
Öne çıkan mesajlar