Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pro'mu Dogulur Pro'mu Olunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok saçma bir soru olmuş . Aynı basketbolcumu olunur,doğulurmu gibi. Çok çalışanda olur , az oynayıp yeteneği olanda. Dota öyle bir oyunki 1 seneden önce pro olunmaz . Çünkü her hero ayrı öğrenilmesi gereken bir şey .( hangi item kasılır,özellikleri nedir vs....) . En son kaç hero vardı 50,60,70.... ? saymadım

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:38 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nooblugu pro'lugun zıttı olarak görmemek lazım. bu dota, wow sayesinde pro terimi oyunu çok iyi oynayanlar için söylenmeye başladı, bundan 5 sene önce ben pro'nun turnuvalara katılanlara o oyundan para kazananlara söylendigini zannederdim
Mesaj tarihi:
pro gamer kavramı vardı eskiden. Aha bunlar pro diye bakardık. Cafede cs takımı vardı. Adamlar turvular giriyolar yeri gelince yurt dışına gidiyolardı. Weplada çok görüyoz bu pro olayını. İlk pro game açanları görünce. Anaam adamlar pro ezer diyodum ki. Sonradan gördüm normal oynayan herkes pro olmuş. Hard prolar türedi şimdide. Yakında herkes hard pro game açacak. Sonra über proları görmeye başlayacaz.
Mesaj tarihi:
proyu pro-gamer olarak olarak alırsan oyun oynayıp bu işten para kazanan diyebilirsin. pro kavramını sc deiştirdi bence bu tür oyunlarda gosu hasu hede hödö kavramlarıyla, pro oyunu iyi oynayan, herşeyini bilen oldu. örneğin NBA liveda da zorluk seviyeleri pro
Mesaj tarihi:
said:
"Pro allahtır, herkes de pro zannediyo kendini HA HA!" şeklinde kendi süperliğinizi dierlerinin ise sadece kendini iyi sanmasını vurgulamanız saçma.

kimse bu tarzda bir şey yazmamış. çarpıtmayın bir lafı da.

nba örneği de yerine oturmamış. oyunun zorluk derecesiyle kıyaslamamak lazım online oyunlardaki pro, gosu, noob gibi kavramları.

ve hala progamer kavramı değişmedi, sadece çarpıtan bir kesim var. her yerde kendine pro demek daha çok lame bir hareket oluyor.

progamer oyunu iyi oynayan kişidir. bunu anlarım da bu eksik bir tanım. genelde progamer'lar bunu bir iş gibi yapar, profesyonel turnuva ve liglere katılırlar.
Mesaj tarihi:
Pro Doğulur.

Pro olabilmek için belirli bir yeteneğin olması (adaptasyon,açıkgözlülük ve yeni stratejiler gelştirme..) gerekir.

Ayrıca Bence Pro Ona Öğretilenden Fazlasını Kendisi Öğrenebilen ve Kendisine Öğretilen ile Yetinmeyen Adamdır.
Mesaj tarihi:
mesela mtv de bir program gosteriyordu (hayla gösteriyormu bilmiyorum) pro oyuncuların turnuvalarını felan hatta şu asyalı cs ci kızlarıda göstermişlerdi (itiraf edeyim fena cs oynuyorlar) artık oynamayı iş haline getirmiş insanları felan gösteriyorlardı yani sponsorlarla felan turnuvalara katılıp para kazanıyorlardı mesela wow da bir guild var ağustos ayı level dergisindede bu guildden bahsediyorlarda illidianı mı ne keserken videoları varmış bu insanlar günde 15 saat oynuyormuş ve para vermekten cok arkalarındaki sponsorlarla para kazanıyorlarmış (bende sponsor istiyorum :( )

neyse cok uzadı :D işte bunlar produr
Mesaj tarihi:
herkes eşit doğar arakdaşım. pro doğulur nedir. herkesin her yönü kendiliğinden ortaya çıkmaz sadece.

çöp adam çizemeyen adamlar 3 ayda neler yapıyor gözümle gördüm. yeteneğe inancımı yitirdim

çalışmak, çalışmak..
  • Yeni Oluştur...