ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Gecen gun arklarla dolanıoruz... Bizim memo die bi ark var, biz de bufenin onundeyiz durmus konusuyoruz tam dortyol agzı yani en sacma yerde sohbet edioruz her zmnki tikimizdir... nese bizim memo taybox'da bisi orenmis "diz'le ceneye cıkma hareketi" dedi.. onu gostercek sozde ... Zıpladı biz vaaay bee felan yaptık arkadan iki adam geldi ama boyle 40'lı yaslarda geldi "aaaa ucan cocuk" dedi... Biz tanısıyolar sandık onnar tanıdık sandık.. Memo el sıkıstı bunnarla haaa evet benim felan yaptı.. Adam "haftaya cekimler baslıyor beklioruz." dedi biz hala bunlar tanısıyor felan sanıoruz... Sora memo peki dedi devam ettiler.. 5 sn sessizlik oldu ben sordum buna dedim kimdi onlar die ? Ben de bilmiorum ki dedi .. Biz de direk dumur tabi hala etkisindeyiz mesela yazarken de guluyorum hahuha[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Zuhauhuahua Ucan Cocuk Ha *!Kopar*[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Uçan çocuk İlginç.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Uçan çocuk. akl-i müderresimi zorladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sakın yaklaşmayın haa uçan çocuğun yanına!![hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yarık olmuş Süperman.... Ha evet ben noldu bi sorun mu var gibi olmuş[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 hmm akıllarda yer eden bir söz. sen olayı yanlış anlamış olmayasın? hem diyorsun adamlar geldi bizimkiyle el sıkıştılar, sonra da adam tanımıyorum demiş. bir yanlışlık var bu olayda. ya arkadaşın yalan söylüyor ya da sen anlamamışsın ya da bu olay dumur falan değil, ya da ? dumur. :-P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Uçan çocuk,dikkat teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Dikkat uçucu madde!!![hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 uçan çocuk en iyi alt f4 cü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Uçur beni Leyla.. [Bu mesaj Apache tarafından 11 October 2003 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bkz. Gazman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 uçan da kuşlara malum olsun ben köyümü özledim..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Kafayı koydumu yamultur.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Çöpler toplanmıyormu artık?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yalnız adamın bizlerle paylaşmak istediği bir olayı biz çöp gibi görürsek ona saygısızlık etmiş oluruz bilmem anlatabildim mi :) biraz kasın bakayım, "uçan çocuk" keh keh keh....[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ben olaya çöp muamelesi yapmıyorum olayın gidişatına çöp muamelesi yapiyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: ReaperXS, 11 October 2003 23:29 tarihinde demiş ki: hmm akıllarda yer eden bir söz. sen olayı yanlış anlamış olmayasın? hem diyorsun adamlar geldi bizimkiyle el sıkıştılar, sonra da adam tanımıyorum demiş. bir yanlışlık var bu olayda. ya arkadaşın yalan söylüyor ya da sen anlamamışsın ya da bu olay dumur falan değil, ya da ? dumur. :-P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Yok be abi herifler bole 45-50 yaslarnda borsada calısan is adamları gibiydiler. Tanıması imkansız yani .. Onun dısında herkes dumurdu zate bizimki hareketi yaparken bunu tam havada gormusler iki kisiydiler zate.. Adamı da tarif ediim. ırı yapılı gozluklu kısa saclıydı.. memo ile el sıkıstılar memo da dumur zaten haa tabi eheh hee hooo hahah falan yapıyo .. kesin dumur yani[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yani çok açık herifler sizle dalga geçmiş işte![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 abi bunu shalala yı arayıp anlatalım...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Natural_Jedi, 12 October 2003 01:53 tarihinde demiş ki: yani çok açık herifler sizle dalga geçmiş işte![hline] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Efet de komikti yani... Adam dalgasını gecti de adamı gorseniz su anki dumurluguma tanık olurdunuz ve oyle bir "aaa ucan cocuk" dedi ki biz aklımıza geldikce aglıoruz gulmekten...[hline][b]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 sokakta yürüyorsunuz insanlar sizi parmakla gösteriyor "şu uçan çocuk değil mi?" "uçan çocuk bu ya" "ben onu televizyonda görmüştüm" "bir günde amerikaya uçabiliyormuş" "yok ya anca ingiltereye kadar". Siz yürürken herkez önünüzden çekiliyor, bazıları sırıtıyor bazıları kaşlarını çatıyor.[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar