Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM [Agustos 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bilim abi, bişiler diim dedi, daha sonra durdu, kac pati var dedi ona bakti, uc olmus dedi. Uc pati dinliyor beni, uzun zamandir boyle olmamisti test doneminden felan dedi. Sonra diiceklerini yutkundu. Benim de merakimi cekti, cunku sanki boyle duygulu bişiler gelecek gibiydi, bayilirim boyle şeelere de.
Mesaj tarihi:
Evet parça benim de hosuma gitti, ian brown - time is my everything. Hani sonradan hangi parçaymiş bu denilmesin diye yazdim.

Dregoth'a gelince onemli degil ama.. ( uzuncana yazmiştim, sonra dusundum tavsiyene uyum dedim, burasi yeri degil dedim, sildim )

Yayin guzeldi, daha erken girmeyi isterdim ancak sonuna yaklasabildim.
Mesaj tarihi:
Yeni farkettim.Modeme reset attım.Senin son söylediğin şeyler kesik kesik geliyordu.(Türkçenin doruklarındayım)

Her neyse güzel bi programdı.Ama hala bunu nasıl yapıcağımı söylemediniz...
Mesaj tarihi:

selam,
bugun ben farkli bisey yapmak istedim, bugunku yayinimin icerigi finlandiyali gruplar.
tarz olarak hic ayirmadan eksik olanlari da tamamlayarak, bi play list hazirladim. umarim guzel bi yayin olur
10dk bekledim sensible hala girmeyince yayina coreklendim:) olur da devam etmek istersen sensible, haber ver cikayim.
neyse baslayalim bakalim
link

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 20:18 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
tesekkurler efendim
gece gorusmek dilegiylen o zaman
bu arada baluu, gecen gun verdigin linki indirdim, ozellikle calinmasini israr ettiginiz bişeyler varsa yayindan once pm plz, malum 1k ile ancak bu kadar calisiyo alet :)
  • Yeni Oluştur...