Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itiraz sonrası yeniden değerlendirilen sonuçlar ne zaman nasıl geliyor ?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sınav çok aşırı iyi geçmişti, kontrol ettiğimde de aynı şekilde uber bir puan alıyordum ancak baya düşük geldi.

dershaneye gittim, dedim böyle böyle diye rehber hoca da hiç düşünme direk dilekçe ver, bizim her sene 1-2 tane oluyordu birkaç sorusu okunamayan dedi. hiç umudum yoktu ama peki dedim.

verdim dilekçeyi ama 3 ağustosta tercihleri veriyoruz ? evinize gelecek sonuç dediler ama itiraz sonrası sonucu bırakın normal sonuçlar gelmemiş daha (annem dedi bu sene giren tüm tanıdıklarımıza gelmiş diye, bize gelen yok) .

hadi çok ballı çıktım daha yüksek bir puan aldım kontrol sonrası. e iyi de tercihlerimi yapmış olacağım 2 gün sonra da gelmezse ? bir de alt sıralara yazarsan tutacağı varsa da senden sonrakine devredebiliyor geyiği var. ona göre yazayım diyorum, yağmurdan kaçarken doluya tutulma olayı olacak o zaman da.

tercihler verildikten sonra bir değişiklik falan yaptırabiliyor muyuz ? ve başlıkta da dedğim gibi ne zaman gelir hiç benzer bir olaya tanık olan var mı ?

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Keşke erken verseydin dilekçeni ya gerçekten ne sölesem bilemedim bende.Bide dün sonuc belgem geldide şöle bi baktım hesaplarımla alakası olmayan şeyler gördüm mat 2 de 2 soru mat 1 de 1 sorum hesaplarımdan kotu geldi fakat türkçede hesabımdan iyi geldi hiç anlamadım bu işi bende :(
Mesaj tarihi:
Yk itiraz fln hikaye,eskiden ankaraya gidiyodun cvp için bile,bn henüz düzeltildi haklısınız eyvallah diye 1 cvp verdiklerini görmedm hatta baktıklarından şüpheliyim ztn..

Kaldı ki en kötü dava açarsın 1 senen kaybolur tbi rahatlıkla,işte 1 senenin sonunda ii yada kötü 1 sonuç alırsın..i
Mesaj tarihi:
Cidden öyle bir sonuç belgesi geliyorsa bana da gelmedi :D
Veya İstanbul'dan eline sonuç belgesi ulaşan var mı?

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:51 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bende bi dilekçe yazdım. Cevap yok... Tercihleri yapıcam kafadan artık. 2 sene sonra bi daha girerim beğenmezsem. Zaten 12 seneyi boşu boşuna harcadım. 2 seneyi hayatım için harcasam bişi olmaz.
Mesaj tarihi:
ben geçen sene 332 bekliyordum. 257 geldi. Telefonla ankarayı aradık. Demişlerdi boşuna aramayın cevap vermezler diye. Öyle de oldu. Dilekçe yolladık. Tercihler bittikten sonra geldi cevap.
Mesaj tarihi:
bana gelenin ilk bölümü hadi neyse de

mat 2 den 25,25 net hesaplamıştım 20,25 gelmiş , fen 2 den de 27 net geliyordu 20 gelmiş.

zomg wtf falan oldum yani.

sabah gittik zaten ösym ye de orada teee 45 gün önce dilekçe yollayan eskişehirli baba kız vardı da, onların durumu düşününce herhalde benim bir dilekçe yolladğımı bilmiyorlardır diyip geçtim.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ahah bende mat2den 23 falan bekliodum 16mı ne geldi edb sosda yanlış beklemiodum 3 tane yanlış çıktı.Ama şeyi unutma öle cevaplara bakınca insana doğru yapmışın gibi gelio vs.
Mesaj tarihi:
sağdan başlayıp kaç mm inerek seçeneği işaretlediğimi falan bile hatırlıyordum birkaç gün geçtiği için kontrol ederken :p boşları ve hatırlayamadıklarımı da yanlıştan saydım ona rağmen :
Mesaj tarihi:
valla olsun çok saçma netler geliyor. matematik 2 de boşum yok 2 boş vermiş lolol ya.

asıl merak ettiğim bu itirazlardan sonra değişecek olan sıralamayı nasıl bildirecekleri, nasıl halledecekleri.
×
×
  • Yeni Oluştur...