Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sınav çok aşırı iyi geçmişti, kontrol ettiğimde de aynı şekilde uber bir puan alıyordum ancak baya düşük geldi. dershaneye gittim, dedim böyle böyle diye rehber hoca da hiç düşünme direk dilekçe ver, bizim her sene 1-2 tane oluyordu birkaç sorusu okunamayan dedi. hiç umudum yoktu ama peki dedim. verdim dilekçeyi ama 3 ağustosta tercihleri veriyoruz ? evinize gelecek sonuç dediler ama itiraz sonrası sonucu bırakın normal sonuçlar gelmemiş daha (annem dedi bu sene giren tüm tanıdıklarımıza gelmiş diye, bize gelen yok) . hadi çok ballı çıktım daha yüksek bir puan aldım kontrol sonrası. e iyi de tercihlerimi yapmış olacağım 2 gün sonra da gelmezse ? bir de alt sıralara yazarsan tutacağı varsa da senden sonrakine devredebiliyor geyiği var. ona göre yazayım diyorum, yağmurdan kaçarken doluya tutulma olayı olacak o zaman da. tercihler verildikten sonra bir değişiklik falan yaptırabiliyor muyuz ? ve başlıkta da dedğim gibi ne zaman gelir hiç benzer bir olaya tanık olan var mı ? [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Keşke erken verseydin dilekçeni ya gerçekten ne sölesem bilemedim bende.Bide dün sonuc belgem geldide şöle bi baktım hesaplarımla alakası olmayan şeyler gördüm mat 2 de 2 soru mat 1 de 1 sorum hesaplarımdan kotu geldi fakat türkçede hesabımdan iyi geldi hiç anlamadım bu işi bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bende itiraz durumlarındayım ama halen cevap yok... 3'ünde son. B..tan bu sistem afedersin... Böyle hayati birşey normal postaylamı gelirmiş ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ÖSS Sonuçları postayla geliyomuydu ya?Banada gelmedi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Yk itiraz fln hikaye,eskiden ankaraya gidiyodun cvp için bile,bn henüz düzeltildi haklısınız eyvallah diye 1 cvp verdiklerini görmedm hatta baktıklarından şüpheliyim ztn.. Kaldı ki en kötü dava açarsın 1 senen kaybolur tbi rahatlıkla,işte 1 senenin sonunda ii yada kötü 1 sonuç alırsın..i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sonuçların açıldığı gün postayla göndermeyeceğiz demişlerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hayır abi netlerin falan ne olduğunu gösteren kağıt mı geliyo evlere ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bana gelmedi henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Cidden öyle bir sonuç belgesi geliyorsa bana da gelmedi :D Veya İstanbul'dan eline sonuç belgesi ulaşan var mı? [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:51 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hmm annemi keklemişler o zaman :p 3 gündür posta kutusuna bak oraya bak buraya bak diye geziniyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yok ama sakaryadan bir arkadaşa sordum onunki gelmişte o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ahahaa geliyor evet geliyor ama mat2de 7 tane yannısı ne zaman yapmısım ben ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bende bi dilekçe yazdım. Cevap yok... Tercihleri yapıcam kafadan artık. 2 sene sonra bi daha girerim beğenmezsem. Zaten 12 seneyi boşu boşuna harcadım. 2 seneyi hayatım için harcasam bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ben geçen sene 332 bekliyordum. 257 geldi. Telefonla ankarayı aradık. Demişlerdi boşuna aramayın cevap vermezler diye. Öyle de oldu. Dilekçe yolladık. Tercihler bittikten sonra geldi cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Netlerin yazılı olduğu bir kağıt geliyor arkdaşlar... Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bana gelenin ilk bölümü hadi neyse de mat 2 den 25,25 net hesaplamıştım 20,25 gelmiş , fen 2 den de 27 net geliyordu 20 gelmiş. zomg wtf falan oldum yani. sabah gittik zaten ösym ye de orada teee 45 gün önce dilekçe yollayan eskişehirli baba kız vardı da, onların durumu düşününce herhalde benim bir dilekçe yolladğımı bilmiyorlardır diyip geçtim. [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ahah bende mat2den 23 falan bekliodum 16mı ne geldi edb sosda yanlış beklemiodum 3 tane yanlış çıktı.Ama şeyi unutma öle cevaplara bakınca insana doğru yapmışın gibi gelio vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sağdan başlayıp kaç mm inerek seçeneği işaretlediğimi falan bile hatırlıyordum birkaç gün geçtiği için kontrol ederken :p boşları ve hatırlayamadıklarımı da yanlıştan saydım ona rağmen : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Olan oldu biten bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bizim arkadaş fen1 den 20 küsür bekliyordu, 12 net geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Netlerin yazılı olduğu bir şey geliyor. Şahsen bana geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bana gelmedi yahu :( amaan çok da şeyimdeydi gerçi netler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 valla olsun çok saçma netler geliyor. matematik 2 de boşum yok 2 boş vermiş lolol ya. asıl merak ettiğim bu itirazlardan sonra değişecek olan sıralamayı nasıl bildirecekleri, nasıl halledecekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bana geldi kağıt 96 doğru yapmışım ydsde lol hiç bir fikrim yok 92 falan diyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende matematik'ten 5 net bekliyordum 2 gelmiş :( Gerçi diğer bölümler 27-28 net civari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar