Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itiraz sonrası yeniden değerlendirilen sonuçlar ne zaman nasıl geliyor ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

sınav çok aşırı iyi geçmişti, kontrol ettiğimde de aynı şekilde uber bir puan alıyordum ancak baya düşük geldi.

dershaneye gittim, dedim böyle böyle diye rehber hoca da hiç düşünme direk dilekçe ver, bizim her sene 1-2 tane oluyordu birkaç sorusu okunamayan dedi. hiç umudum yoktu ama peki dedim.

verdim dilekçeyi ama 3 ağustosta tercihleri veriyoruz ? evinize gelecek sonuç dediler ama itiraz sonrası sonucu bırakın normal sonuçlar gelmemiş daha (annem dedi bu sene giren tüm tanıdıklarımıza gelmiş diye, bize gelen yok) .

hadi çok ballı çıktım daha yüksek bir puan aldım kontrol sonrası. e iyi de tercihlerimi yapmış olacağım 2 gün sonra da gelmezse ? bir de alt sıralara yazarsan tutacağı varsa da senden sonrakine devredebiliyor geyiği var. ona göre yazayım diyorum, yağmurdan kaçarken doluya tutulma olayı olacak o zaman da.

tercihler verildikten sonra bir değişiklik falan yaptırabiliyor muyuz ? ve başlıkta da dedğim gibi ne zaman gelir hiç benzer bir olaya tanık olan var mı ?

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yk itiraz fln hikaye,eskiden ankaraya gidiyodun cvp için bile,bn henüz düzeltildi haklısınız eyvallah diye 1 cvp verdiklerini görmedm hatta baktıklarından şüpheliyim ztn..

Kaldı ki en kötü dava açarsın 1 senen kaybolur tbi rahatlıkla,işte 1 senenin sonunda ii yada kötü 1 sonuç alırsın..i
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelenin ilk bölümü hadi neyse de

mat 2 den 25,25 net hesaplamıştım 20,25 gelmiş , fen 2 den de 27 net geliyordu 20 gelmiş.

zomg wtf falan oldum yani.

sabah gittik zaten ösym ye de orada teee 45 gün önce dilekçe yollayan eskişehirli baba kız vardı da, onların durumu düşününce herhalde benim bir dilekçe yolladğımı bilmiyorlardır diyip geçtim.

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 11:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...