ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Dipçiği görünce açar başını halkımız. 1980 de 20 senelik hak mücadelesinin, sendikaların, partilerin, adları dağlara taşlara yazılan liderlerin, özgürlüklerin buruşturulup atılmasına göz yuman aynı halk bu çünkü. Keşke inançlarına sahip çıkmayıda öğrenseydi milletimiz. Yüzde 40 bilmemkaç oy verdiği Ecevit'in arkasında durmamıştı, Tayo'nun arkasında da duracağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 o değil de en sinirimi bozan şey o tipler türban takıp parklarda yiyişiyor ondan sonra namahrem olduğunu iddia ediyorlar bi tarafımla gülüyorum. saçı görünmesin "aman namahrem" isteyen insan sarılarak bile gezemez benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ya evet bizim de bi zamanlar gittiğimiz kafenin gediklisi vardı iki çift nerdeyse her gittiğimizde alt katta mercimek fırın simulasyonu yapıyorlardı inanılmaz bir imaj çizmişti bu bende tübanlılar hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bu türbanlı şahıs örneklerinin tam tersi de verilebileceğine göre bu topikte işleri ve alakaları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 topiğin geldiği noktaya bakarsan alakasını görürsün sanki. tekrardan seçimden basortusune gelmiş.ben de buraya getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 seni geren nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Ahmet Necdet Sezer tekrardan adaylığını koyarsa seçileceğini düşünüyorum. bence baykal adaylığını koysun daha iyi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mesut yılmaz aday olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 cumhurbaşkanlığı halk oyuna kalıcaksa ben de adayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abdullah gül cumhurbaşkanı olursa tayyeaple apdülün ömrü az kaldı demektir.zafer konuşmasında vururlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 beni geren şudur ki bu ülkenin idare edilişiyle türbanlı kızların nerde nasıl davrandıklarının uzaktan yakından alakası yok. her tür islam-türban polemiğinde verilir bu örnekler de, size ne yani günahı onların boynuna, daha yapıcı eleştiriler ve fikirler üzerinde tartışmalar ister deli gönlüm, şahıslar üzerinden değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kusura bakmayın ama bizdekiş bu %48 oldukça daha çok gol yiyeceğiz , farkına varmayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bu arada mecliste neden direk Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olmuyor. Yazık günah gene sandığa da, oya da. Yapılcak olan masrafa da. %46 dan değilim ama Abdullah Gül olsun istiyorum. Değişen birşey yok. Sanki bütçe fazla veriyor da, zırt pırt seçim olsun diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 said: sakallıyada,türbanlıyada saygım yoktur.sokaga cıktıgımda beyni kirli insanlar görmek istemiyorum.kendini carsafın icine hapsetmis sapıklarla aynı toplumda yasamak istemiyorum.türban tartısması degil,bilgi tartısmalarında konusmak istiyorum. heh. zaten sorun dabu.. senin gibi düşünen zavallılar yüzünden [başı bağlı= beyni kirli, sakalı var = beyni kirli] toplumun eleştirdiğiniz kesmi daha da uç noktalara kayıyor. bilgi tartışması yapıcakmışsın. neyin bilgisini allah aşkına? kapamışsınız kafanızı kutuya. yapıcağınız şey tartışma olmayacak ki sizin. sadece benim dediğim doğru benim dediğim doğru diye sayıklayacaksınız. tartışmaymış.. ne tartışması... papağan gibi baştan tekrar olacak hepsi. güzelim senin de beynin kirli. hep tek taraflı bakıyorsun. hala başı bağlı kesime "beyni kirli, sapkın" diye yaklaşıyorsun.. sonra da neden ayrıldı bunlar, neden güçlendi bunlar diye ahlar vahlar içinde sızlanıyorsunuz. ee siz yaptınız bunu.. bu feci ayrımcılığın bi ucundan da siz ve sizin gibi tek bakış açısına sahip "güya" bilgi sahibi, "güya" düşünürler yaptı! olayın aşırı uçlarda gezinen fanatik dinci kısmı ne kadar suçlu ise, tarikatlar kuran adamlar ne kadar suçlu ise siz de o kadar suçlusunuz. Yine anlamayacaksınız, sizin gibi basitleştirmem gerekirse durumu "beyniniz paslı" ve yine basmayacak. şöyle basitleştireyim. tamam, yanan, yakıt olanlar aşırı dinci kesim. ama siz de ortamda bulunan oksijen gibisiniz.. maşallah körükleyip körükleyip durdunuz yangını! başıbağlı birisini ben de devletin içerisinde görmek istemem. keza kurallar, kanunlar etc. ama sokakta gezen adama sapkın bunlar, beyni kirli hede hödö.. dersen -ki sen okumuş bi adamsın- sokaktaki cahil cühela adam yarın öbürsü gün "lam kulağına küpe takmış bu dövek" dediğinde ve yaptığında, sokaktaki cahil cühela kadın "aa başları açık, kıyafetten de göğüsleri fırlayacak ayol! sapkın bunlar sapkın" dediğinde ve saçsaça başbaşa diğer kadını yolmaya gittiklerinde, kusura bakmayın ama vermiş oldukları tepki son derece normalleştirilmiş oluyor.siz yaptınız ve normal bir şeymiş gibi aşırı uç düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz , dolayısı ile onlar yapınca da suç olmamalı. paslı vidalardan bu sözlerim içeriye sızmayacak elbet, kalın mı kalın kranium tabakasına çarpıp laflarım dağılacak elbet ancak türban artık günlük hayatın bir parçasıdır. beğenin beğenmeyin o ayrı, siz körükledikçe de yayılacaktır ve siz sertleştikçe diğer tarafta sertleşicektir. günlük hayatta takılan türbana bu kadar saygısız, bu kadar hoşgörüsüz olursanız onlarda doğal olarak size aşırı hoşgörüsüz olacaklardır. beğenmiyor musunuz, ok onu anlarım.. ben de türban konusundan hoşnut değilim. ama önce insan olun insan. adolf hitler gibi bir yaklaşımla "onların beyni kirli!" demek, ağzından köpükler saça saça "sapığğklar!!" demek de normal değil.. kuduz köpekler gibi saldırmayın sağa sola. insan gibi.. sakince ve karşı tarafın da mevcut olduğunu, onların da insan olduğunu anlayarak yaklaşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bence de bunlar Sapkın diyerek girmek olaya yanlış. Yani daha önce de bahsettiğim gibi, toplum ortada, yaşantı ortada. İnsanların tercihi sarıktan cübbeden, türbandan yana. Benim korktuğum asıl şey, bu yayılma sürecinin sonunda tam bir kutuplaşmayla küpesi olanların,siyah tişört giyenlerin, mini etekli kızların linç edilmesidir.Kendinden olmayanı dışlamadır,toplumdan izole etmektir. Hep birlikte izleyip göreceğiz neler olacağını. Kim kimi dışlıyor, neler oluyor. 80'lere dönmeyelim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar