Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 YSK cumhurbaşkanlığı seçimi için 21 ekim tarihini verdi ve tekrardan millete sandık yolu gözüktü.Pek farklı sonuclar alınacagını sanmıyorum kimseyle uzlaşmadan monarşik bir ülkeymişçesine Abdullah Gül ismi verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ve seçilecek... sence aynı durumda bidaha seçim olsa chp ne kadar oy alır seçtirmeyip. mhp de kartını iyi oynayamazsa akpnin oyları fırlamaz mı? baykal bu kadar başarısızlıktan sonra bunu göze alabilir mi? [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:41 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ahmet Necdet Sezer tekrardan adaylığını koyarsa seçileceğini düşünüyorum. Abdullah Gül,Erbakan ile beraber kayıp trilyon davası sonuçlanmadan cumhurbaşkanlığı adaylığını koyarsa bu millete karşı yapılmış çok büyük saygısızlık ve umursamazlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Milletin kendisi umursamaz, duyarsız. Seçilsin abicim Abdullah Gül. Bu saatten sonra farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şimdiye kadarki cumhurbaşkanlarının hiçbirisinin karısı kapalımıydı? sadece meraktan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Uzlaşma uzlaşma demeyin valla cevabı suratımıza şırrak diye çarparlar. Şimdi halk seçse A.Gul yuzde 65 oy alır o zaman al sana uzlaşma derler. Bıraksınlar seçilsin artık olan oldu. Ben referandumda hayır oyu vereceğim çünkü Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesi için gerekli ortamın olmadığını, böyle bir değişikliğin rejim değişikliği olacağını ve yeterince tartışılmadan yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Eşi kapalı olan tek Cumhurbaşkanı Atatürk. O da zamanın koşulları gereğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ataturkun ve inonunki kapaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İnönü Cumhurbaşkanı iken eşinin başı açıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hala açıktı kapalıydı. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 adam olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 akp bir daha seçemezse cumhurbaşkanını çok oy kaybeder... umarım abdullah gül olamaz cumhurbaşkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oy kaybeder deme. senin su post un bile oyların artmasına sebep olabilir aman diyeyim. insanlara hakaret ettikce oyları artan bi partiden soz ediyoruz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 rahmetli menderes geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 açıktı kapalıydı beni ilgilendirmez, tarihe meraklı biri olarak cevap vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kim kimle niçin uzlaşacakmış? seçim denen birşey var, gidin sözlükten okuyun seçim nedir. hayırlı olsun, en doğrusu da bu. keşke daha önce yapılsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 cumhurbaşkanlıgı siyasi bir konum olmadıgı için tüm ülkeyi temsil eden vekiller bu kişi için bir uzlaşmaya varması gerekmektedir.millet için bu gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 birazcık aklı olan insan dunya genelınde dusunur.yahudiligin merkezi israil de kipa ile tv ye cıkan,hristiyan ulkelerde hac semboluyle falan televizyona cıkan insanlar goruyor musunuz? turban veya basortusu artık geldigimiz bu gunlerde medeni duran bir yol degil ve yurtdısında gorunum olarakta geri bir sekilde duracaktır. herhangi birinin annesi türban veya basortusu takabilir ama makan sahibi insan devletin rejiminin kurallarıyla oyun oynamamalı,onunla zıtlasmamalıdır. erdogan secimin aksamında artık daha uzlasmacı bir akp lafını kullandı.lafının arkasında olsun artık.dokunulmazlık kalkacak dendi kalkmadı.4,5 yıldır türban ve türkiyelilik tartışması içerisindeyiz.oyalama taktiğimi,yoksa ideoloji takipçiliğimi bilemiyorum. sakallıyada,türbanlıyada saygım yoktur.sokaga cıktıgımda beyni kirli insanlar görmek istemiyorum.kendini carsafın icine hapsetmis sapıklarla aynı toplumda yasamak istemiyorum.türban tartısması degil,bilgi tartısmalarında konusmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 20:58 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Apache, abicim demokrasi budur. Beğenmiyorsan çeker gidersin. Milli irade türbandan,sakaldan,cübbeden yana. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 20:48 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Türban iyiymiş yarıldım sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahmet necdet sezer de aday olsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 neden? cevap mı vereceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İki kere cumhurbaşkanı olunabiliyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar