Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan seçime gidiyoruz

Apache

Öne çıkan mesajlar

ve seçilecek...

sence aynı durumda bidaha seçim olsa chp ne kadar oy alır seçtirmeyip. mhp de kartını iyi oynayamazsa akpnin oyları fırlamaz mı? baykal bu kadar başarısızlıktan sonra bunu göze alabilir mi?

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:41 tarihinde, fede tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Necdet Sezer tekrardan adaylığını koyarsa seçileceğini düşünüyorum.

Abdullah Gül,Erbakan ile beraber kayıp trilyon davası sonuçlanmadan cumhurbaşkanlığı adaylığını koyarsa bu millete karşı yapılmış çok büyük saygısızlık ve umursamazlık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzlaşma uzlaşma demeyin valla cevabı suratımıza şırrak diye çarparlar. Şimdi halk seçse A.Gul yuzde 65 oy alır o zaman al sana uzlaşma derler. Bıraksınlar seçilsin artık olan oldu.

Ben referandumda hayır oyu vereceğim çünkü Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesi için gerekli ortamın olmadığını, böyle bir değişikliğin rejim değişikliği olacağını ve yeterince tartışılmadan yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

birazcık aklı olan insan dunya genelınde dusunur.yahudiligin merkezi israil de kipa ile tv ye cıkan,hristiyan ulkelerde hac semboluyle falan televizyona cıkan insanlar goruyor musunuz?

turban veya basortusu artık geldigimiz bu gunlerde medeni duran bir yol degil ve yurtdısında gorunum olarakta geri bir sekilde duracaktır.

herhangi birinin annesi türban veya basortusu takabilir ama makan sahibi insan devletin rejiminin kurallarıyla oyun oynamamalı,onunla zıtlasmamalıdır.

erdogan secimin aksamında artık daha uzlasmacı bir akp lafını kullandı.lafının arkasında olsun artık.dokunulmazlık kalkacak dendi kalkmadı.4,5 yıldır türban ve türkiyelilik tartışması içerisindeyiz.oyalama taktiğimi,yoksa ideoloji takipçiliğimi bilemiyorum.

sakallıyada,türbanlıyada saygım yoktur.sokaga cıktıgımda beyni kirli insanlar görmek istemiyorum.kendini carsafın icine hapsetmis sapıklarla aynı toplumda yasamak istemiyorum.türban tartısması degil,bilgi tartısmalarında konusmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...