Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bu konudaki cahilliğimi mazur görün :) UO'yu bıraktığım zamanlarda RunUO sistemi pek yaygın değildi. Eski Sphere oyuncularındanım. Şu son günlerde tekrardan UO oynamaya karar verdim ancak Pati sunucusu anladığım kadarıyla RunUO sistemi ile çalışmakta. Bende RunUO hakkında hiçbir şey bilmiyorum :D Pati sunucusuna bağlanabilmek için ne yapmam lazım?? Bide cd'lerin arasında sadece Age Of Shadows cd'si bulabildim. Bununla Pati sunucusunda oynamam mümkün mü? [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:44 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 UO ML client'ini çek ve yükle. uopatch.exe 'yi çalıştır tüm patch'leri yap. razor adlı programın son sürümünü indir razor'u çalıştır, ip'yi yaz ve gir :) Edit: Açıkcası denemediğim için AoS ile girebilir misin bilemiyorum. Ama girebilsen bile bir çok şey eksik olacağı için, ML client'ini indirmeni tavsiye ederim. Hem de bir sürü patch indirmene rağmen girememe riskine girmemiş olursun. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O dediğin Client'i indirmek işkence. ne kadar server önüme koymuşsa hepsi full olarak görünüo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 eğer serverda client versyon kontrolü yoksa aos ile girebilirsin fakat oyundaki bir çok şeyi göremezsin (tanımlanamayan pixel şeklinde görürsün), olmayan şeyleri var görüp olan şeyleri göremeyebilirsin. ml yapmadan girersen sadece ml yaratıklarını ve 9. yılda gelen custom ev şekillerini göremezsin. (bir de elf evleri vardı sanırım onları göremezsin.) onun dışında bir sorun yaşatmaz. illa full patch yapmicam diyorsan en uygunu ml'nin hemen öncesi olur diye düşünüyorum ama full patch şiddetle önerilir [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:07 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 uo ml clienti www.download.com adresinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İki gündür gerek AOS clienti gerekse ML clienti ile denemişte olsam yaptığım patchler, güncel patch olan 6.0.1.4 sürümüne ulaşamadan 5.0.9.1 versiyonunda error vererek daha fazla ilerlemiyor. Böyle olunca da oyun içerisinde belirli periyot aralıklarıyla gelen versiyon update uyarıları can sıkıcı bir hal alıyor. Bu patch update olayını nasıl düzeltebilirim ?? (ya da bu uyarıların gelmesini engelleme gibi bir imkanım varmı :/) [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 00:42 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bu patch sorununun bir çözümü yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 birşeyleri silip yeniden updateri açıyorduk sanırsam :p uo klasöründeki patch klasörünü sil bidaha aç olmazsa yeniden install. bendede hata veriyordu baştan yüklediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar