Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Anneleri kayıp, başına birşey geldi sanırım. Dışarıda yaşayabilecek duruma gelinceye kadar bizde misafirler bu minikler. Keşke bakabilecek durumda olsak da hiç gitmeseler ^^ #01 [spo][/spo] #02 : İşte hayat bu : ) [spo][/spo] #03 [spo][/spo] #04 [spo][/spo] #05 : Bu tarafa mı bakıyoz abi o_o [spo][/spo] #06 [spo][/spo] #07 : Bana da ver lan sen çok içtin [spo][/spo] #08 : Bana da ver lan sen çok içtin 2 [spo][/spo] #09 : Lan oğlum bak deli etme beni. Çekil! [spo][/spo] #10 : Anne ya içirmiyo bana. [spo][/spo] #11 [spo][/spo] #12 : Victoryyyyyy... [spo][/spo] Eheh muhteşemler ya : ))) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:19 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 über sevimli kedi hayvanı =) ama tırnakları da gözümden kaçmadı. 6 çimcik gücünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Sorma, çizik içindeyiz. Bir de diğer büyük kedimiz olan Kimyon küstü bize fena şekilde. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 5 ve 10 daki bakışalr süer. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 süperler! bunları yiceksin tek tek ama yemeye de kıyamazsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bit pire aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tertemiziz efendim, bitimiz piremiz yok. Olsa bile ilacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 super ya bende kedimi aldıgımda veterinerin önüne bırakmıslar kutu içinde aynı böleydi daha yeni sütten kesilmişti. çapaklarınıda selpakla bişiyle alın yazıktır :). bide sütü sulandırıp vermeyi unutmayın ishal olmasın yavrucaklar :). gerçi kedin varsa biliyosundur ama söliyim dedim yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 OMg ya inanılmaz tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kedileri sevmem ama yavruları güzel oluyor. Çok sevimliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 9. resim çok güzel olmuş. gözün bi tanesi kısık, pati kafada diğerinin. tam artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 zopik sana 2 sorum var 1 nerde oturuyorsun 2 kedılerı napacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Çanakkale'deyim. İki yavruyu birden alıp, sürekli olarak bakacak, eziyet etmeyecek ve sıkıldım/bakamıyorum gibi gerzek gerekçeleri olmayacak birilerini bulup verebilmek istiyorum işin aslı. Ev arkadaşım bakma konusunda epey ısrarlı fakat zaten büyük bir kedimiz var ve -şimdilik herhangi bir yük getirmesede- ileride bizim için biraz ağır kaçabilir iki kedinin daha sorumluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahahah süper ya 7-10 arasındaki resimlere bittim ben bunların burnunu ısırırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ama ama ama çok tatlı bunlar yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çanakkale uzakmış saol genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar