Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türev İntegral bilen selpakçı çocuk

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Vardır mutlaka öğretecek biri. Haybeye bilmiyor bu çocuk bunları... Zaten türev-integral de son derece basit konular hatırlanacak birkaç detayı unutmazsak.

dasaaa'ya gelince, nataşa dediklerinize de çok öyle laf sokmamak lazım atom mühendisi cart curt diye. Tamam içlerinde bildiğiniz fahişeler var, ama aynı şekilde ülkesinde okumaya devam ederken para kazanmak ya da okul masrafını karşılamak için Türkiye'de "kolay para kazanma" yöntemiyle gelen doktor mühendis cart curt tipler de var. Gazetelerde mazetelerde çıkıyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ee biz az köşeli jetonlulara cevap yazıyoruz ya..

çok köşeli olsa gene iyi 20gen falan daireye yakın olacak, trınk diye yuvarlanacak aşağıya. ancak az köşeli olunca takılıyor işte kenarlara falan..

babacım açık yazayım da kıvrımsız, formula1 lastiği gibin çıkıntısız beyninin iç kısımlarına zıpkın edasıyla nüfuz etsin sözlerim.

her toplumda değerli olduğu ve bilgiye nail olduğu halde olması gereken yerde olmayan birileri vardır olacaktır da. selpak satan çocuğun veyahut paganini çalan kemancının şaşırtıcı ve "hay allah, vay anasını" denilen olaylar olmasının yanı sıra yadsınan bir gerçek de balkanlar ve rusya üzerinden dadılık yapacaksın etc. diye kandırılıp getirilen eğitim görmüş, mürekkep yalamış, üniversite bitirimiş kadınların varlığıdır. selpak satan integral bilen çocuk ne kadar ilginç ise bu da o kadar ilginçtir.

ha basmadığı için, laf sokmak olarak algılamışsın. bşi demedim hala üsteliyorsun. Lan madem anlamıyorsun absürd mizahtan, üzerine neden düşünmüyorsun yazılanların. illa laf sokmak ise amaç al ağır yazdım hafiften.. amacım illa ki laf sokmak değil, kalp kırmak değil.. ayıptır zaten. sadece uyuşmuş beynine bi iki tokat patlatayım da kramptan kurtulsun. tıkanıklık geçsin. saksı niyetine yukarıda taşımayasın
Sosyal ağlarda paylaş

eheh.. yok yaw sadece aynı şeyi anlatmamıza rağmen gelip de
Gel de şimdi bu laftan sonra bu adamı ciddiye al adam yerine koy da cevap ver...

demesi hoş olmadı.. illa kızmak, kalp kırmak mı lazım.. illa moral bozucak bişiler mi yazmak lazım..

hoş değil böyle şeylere girmek. bak genelde her şeyi olabildiğince hafif söylemeye çalışıyorum. konu ayrı yöne de kaysın istemedim. üstün körü geçiştirdim sadece.. ama böyle olunca, batıyor vallahi insana.. madem kaşıntı var kaşıyalım hafifçe diyiveriyorum her ne kadar istemesemde.

sonra kalp kırılıyor boşuboşuna.. kolaysa tamir et..
Sosyal ağlarda paylaş

"Hmm uluslararası ilişkiler mezunu rus nataşa, nükleer fizik uzmanı ukraynalı olga ve paganini çalan çingene ile birlikte bir grup kursalar tam olur dediğim hede hödö"

Bu mesajdan aşağıdaki anlamı çıkarmayı düşünüyosan kusra bakma yaptığın şey mizah değil, zekayla alakalı hiç değil, başarısız bir gönderme çabası içine girmişsin ama olmamış. Yani "basmayan" bişey varsa burada sana ait gözüküyo o da. Hava yağmurlu olacak deyince bana ördek dedin diye bağrınan adamdan daha sağlıklı değil durumun. Gerçi o daha çok alınganlıkla alakalı bir durumdu ama kurduğunuz mantık zinciri aynı yani.

Yutabileceğinden büyük lokma çiğnemeye kalkma, üzülme sonra, başkasının zekasına laf edebilmek için en azından onun kadar iyi olman gerekir, ki çok istersen ömsden felan da konuşuruz o konuyu :) Boş ukalalıkla, kendini olduğundan zeki göstermek için desteksiz mesaj atmayla olmuyo bu işler :)

Kimler kalkmış da kimin zekasına laf ediyo ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yutabileceğinden büyük lokma çiğnemeye kalkma, üzülme sonra, başkasının zekasına laf edebilmek için en azından onun kadar iyi olman gerekir

said:
Kimler kalkmış da kimin zekasına laf ediyo ya :)

said:
Boş ukalalıkla, kendini olduğundan zeki göstermek için desteksiz mesaj atmayla olmuyo bu işler :)

şimdi laf söyleyeceğim.. daha fazla kırıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...