Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo'da pvp mı rp?

asas

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Tanrılıar avatarlarıyla güçlerini kanalize edebilirler ama günümüz teknolojisiyle bile insanlar mimiklerini ve duygularını oyunlar aracılığıyla karşılarındaki insana iletemezler.

*güler* , *aptallığına ağlar*, *burnunur karıştırır*

emotelar ve benzerleri karşında burnunu karıştıran adamın etkisini yaratamaz üstünde. Oyun dediğin sistem mekaniklerini sömürmek ve karşındakileri ezmek içindir.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 21:22 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
RP dediğin şey bilgi birikim gerektirir, ilgili konularla ilgilenmek, kitapları okuyabilmek gerektirir. Bilgisayardan başını kaldırıp, hikayeler, konuları bilmek gerektirir. Günün 20 saatini bilgisayar başında geçirerek RP yapılamaz. RP yapmak herkesin becerebileceği bir şey değildir, üstelik herkesle yapılabilen bir şey de değildir. Nebula'da bir Noldor vardı, Crafters Guild vardı, onları bulup konuşmak gerekir. Osi'de RP yapmak için sağlam ingilizce gereklidir. Yani RP yapmak için biraz özveri ve eğitim gerekir. Ultima Online dünyası ve oyundaki ortamı RP yapmaya çok müsaitte olsa oyun içi karakter davranışları her türlü RP'yi baltalamaktadır. Özel serverlar bulmak lazım, Ethernass vardı bir zamanlar, özgeçmiş ile alıyorlardı oyuncularını. İnsanlara silah alıp labadagubada pvp yapmak daha zevkli geliyorsa yapacak bir şey yok, sen kenarda ağaç kesip evini dizayn ederken adamlar gelip ana bacı küfür ediyorsa söyleyecek bir şey de yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Bence Server'ları rp pvp pp zpr asd zkc
diye ayırmamak gerekiyor diye düşünüyorum.

Role-play olayına gelince.
Aslında role-play sensindir.
Yani sen role play yaparsan o server role play içerikli bir server olup çıkıverir.
Ha player kitlesinde "al katanayı çık dışarı" mantığı varsa
pvp içerikli bir server demek yeterlidir.

Kısaca player belirler bu durumu.
Shard sadece yol gösterir.

Hoş yazdım ^^'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...