Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW bitti baydı, oyun söyleyin

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

1,5 yıldır aralıksız wow oynadım neredeyse, yaşanan birkaç problemden sonra wow bitti. Girmeyi düşünmüyorum tekrardan, baymıştı zaten hep aynı oyun. Yeni MMO olaraktan bir oyun arıyorum. Ne yazıkki tüm oyunlar PvP ye ağırlık vermiş. RP-Lotr bilmemne o tarz kitaplar okumadım, zevk almadım pek. Olay şu, WoWa başladığımda warcraft diye bir oyun olduğunu bilmiyordum neredeyse hesap edin :)

Yeni bir oyun arıyorum, PvE base olması süper olur. PvP den şahsen keyif almayan bir insanım. Varmıdır wow ayarında bir oyun?

Teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Sana tavsiyem biraz daha sabret 2-3 aya artik vahiyle beraber Warhammer Online cikicak o zaman onu denemeni tavsiye ederim ama yok o kadar bekliyemem diyorsan.PVE bazli Sana Everquest 2 yahutFinal Fantasy 11 i onerebilirim.Her ikisinide oynmadim ama pve agirlikli olduklarini biliyorum..Kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu saydığınız oyunlardaki instance sistemi nasıldır? WoW' daki koordinasyon sistemini içerir mi? Ayrıca oynayan insan sayısı çok mu ?

@huun,

ben yazarken sen atmışsın mesajı :)

Bu aralar birkaç oyun denedim, Two Worlds, Colin McRae Dirt, Colin McRae 04, Lost Planet, Transformers. Birkaç oyun daha vardı anında sildim o derece. Keyif alamadım bir türlü, MMO türlerine bakıyorum salak salak görüntüler, interface 0 zaten. 2Moons'a baktım dün gece. Anlamıyorum o kadar kişi niye oynuyor bu oyunu. Sanırım WoW'dan dolayı oyunları beğenemiyorum. Şöyle beni gerçekten sarsacak bi oyun lazım :)

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 12:24 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

eve online ı deneyebilirsin. pişmanım onun yerine wow aldığıma.

edit : ha tabi sırf uzaydasın, yere ineyim karakterimi göreyim olayı falan yok. bir ara bir patch ile o da olacak deniyordu da ne oldu bilemiyorum.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:02 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de greeny gibi baydım, oyun tavsiyesi istiyorum ama şu seçenekler arasından :

-lotro
wow clone falan dense de ve lotr un sadece filmlerini izlediğim için rp yapamam sıkılırım vs vs desem de wowu aldığım 3. hafta keşke buna mı başlasaydım diyordum. pvp sistemi düşündürüyor biraz.

-eve online
hayran kaldım buna ama gm lerin torpil geçtiği bir olay olmuştu falan , bırakma eğilimde sanki oyuncular ? bir de arkadaşımla duel yapmak falan gibi zararsız ufak atraksiyonlar pek yok sanki ?

bu ikisi var kaliteli gözükenler arasında, sizin de bildikleriniz varsa paylaşabilirseniz güzel olur.

ha tabi her seviyede zevk alabilme kriteri çok önemli, 1-2 gün oynayan adam da zevk alabilmeli, yıllarını harcamış adam da. wowu "70 ol sonra bak ne kadar eğlenceli" olayı yüzünden bıraktım zaten. o seviyeye gelene kadar zerre zevk alamıyorsam (sizi bilmem ben alamadım gerek pvp gerek pve olarak) niye oynuyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fly sana biraz şartlandırma olmuş gibi, 70 e kadar da zevk alınıyor. Ben şu an yeni bir paladin kasıyorum sayısız 60-70 karakterlerimden sonra. Felaket zevkli aslında. Sebebi ise yeni oyun bulamamam. Yok yani, SS lere bakınca fark ortada. Videolarına bakıyorum MMOların, hiçbiri wowun yanından bile geçmiyor. Herşeye rağmen takılı kaldım sanırım, Warhammer ve Conan'ı bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en iyisi yeni bir mmorpg aranicagimiza cikip gezip tozalim derim nasil olsa war'la Aoc geldiginde baya bir oyun oynanicak..Zevkler tartisilmaz ama wowun su f2p grind oyunlarindan hicbir farki yok benim icin.Birazcik daha suslusu puslusu.Yanlis anlamayin her oyunda biraz pve olmali ama o ugras verdigin karakterle rvr yada pvp yapamazsan bir anlami olmaz o yuzden wow diledigi kadar suslu puslu olsun,hersekilde benm icin grind,bos yere zaman harcadigin bir oyun :P Lord of the rings online dada ayni kaderi paylasiyorsun, pvpsi pek tatmin edici degil (bence diyorum lutfen yanlis anlamayin).Millet patir patir oyunu birakiyor.Eve online gercekten kaliteli herseyi bulabilicegin bir oyun,benim tavsiyem eve online.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...