Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Provocation uzun uğraşlar sonucu 84 oldu. Daha önceden provocation kasmış olanlar varsa bana bi kaç yer söyleyebilir mi kasmam için? Bir de devamlı aynı iki yaratık üzerinde çalışsam (bunların birbirine saldıramadığını düşüncez) skill gelir mi yoksa lockpick gibi skillerde olan hedef başına 0.3 skill mi gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende bir soru soriyim :) bushido varken parry gain nasıl alırım bushido 50 küsür 0 lamak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aşşadaki sayfayı komple bi gözden geçir parry için en altta yazıodu. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kalkansız bışak alıp dalacakmışsın sağa sola aşşalarda biyerde yazıyodu parrying ile ilgili bi başlıkta. Bi bushida hareketi de mi ne yapmak lazımmış aynı zamanda. Sen yine benim dediğim başlığa bak istersen. Evet hala provocation ile ilgili cevap bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 denedim sw var bende.fence silahı aldım two handed,dagger falan hepsini denedim gain gelmedi.confidence de yaptım yine gain gelmedi [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 00:57 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 prov. anti makro ile nasıl çalışıyor bilmiyorum ama normalde de aynı 2 hayvan üstünde 0'dan 100'e çıkmaz. kullandığın hayvanların derecelerine göre skill gelmeyebilir bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 peki diyelim iki tane 90 skill isteyen yaratığı ne bana ne de birbirlerine dalmayacak şekilde ayarladım. Benim 84 olan skillim belli bi yere kadar sadece bu iki yaratıkla uğraşarak artar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende hatırlıyorum bushido daha 50lerdeyken denemiştim parry kasmayı 30 dakikada tam 0 gain almıştım. 2 elli fenc silah kullanmayı doğru yapmışın :) gelmiyorsa bushido kas belki düzelir sonradan çatır çatır gelmişti bana zaten başlarda lightning strike ile çatır çatır skill alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bushido varken kasmanin yolu; eline meyve bicagi aliyosun (diger eline bisey alma), 4-5 kediye kopege atak veriyosun sonra peace yapip confidence makrosuna birakiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar