Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim çizmek

Bone

Öne çıkan mesajlar

ben daesu arkadaşı hiç sevmiyorum. gerçekten çok ukala ve bişeyler bildiğini zannediyor. ama hiçbirşey bilmiyor aslında. neden insanları yanıltıyorsun daesu bey? ayrıca devinartınada baktım hiç güzel çizmiyorsun. bide galiba güzel sanatlarda okuyorsun. gerçekten çok garip, ülkemizdeki güzel sanatların bu duruma gelmesi çok kötü.. gerçekten üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@gothic: abi önceki topiğini görmesem graffiti'yle filan uğrasıomusun die sorcaktım yani cok belli etmiş tarzın gibi geldi bana :) yani şey demeye calıstım biraz daha ara tonları yakalamaya calıssan çizimlerin cok daha dolu görünür, hani bu şekilde hoşuna gidiyodur belki de, tarzın budur bişi diyemem ama genede bi dene bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing
üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 00:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

o_0

--------------------------------------------------------------------------------
benim elsel bir fiziksellik im var

said:
Daesu
üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 00:12 [ özel msj ]

hönk O_o

...

ROFL
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bonea bi cevap vereyim , demişki

"Ne zaman heveslenip resim çizmeye çalışsam, hiç birşey beceremiyorum,
ve tüm hevesim kursağımda kalıyor."

direk oturupta yapabildigin bir iş varmı dünyada denizde kovayla kumdan kale yapmak haricinde bone?
ben şu işe dadanalı 4seneyide geçti neredeyse hergün bi kriz geciriyorum kagıt başında, aylarca ara verdigim oluyor sonuç dahada kötü oluyor, resim yapmak zor "istersen yaparsın, azmeden deler sıçar, insan aya cıkıyor resimmi yapamıycak ehü" gibi laflara pek kanma, ha diyorsan ben bi warewolf yapim yeter,
netten cekbi stock kurt resmi 76 gün boyunca hergün 10 adet bakarak çizmeye calış, 77gün biraz mutasyona ugratıp istedigin forma gecirmeyi dene. millet yıllarca bu işi ilerletmek için ugraşıyor didiniyor bircok şeyden ödün veriyor sen cıkmış "yapamadım üzüldüm hevesim kaçtı" diyorsun
fazla bencilce degilmi bu ? kacıryorsa yapma aq
cok sinirlendim ya

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...