Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 e hocam deviant a baktımda yani sen gayet iyi durumdaymışsınki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @ Aegean: Geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben daesu arkadaşı hiç sevmiyorum. gerçekten çok ukala ve bişeyler bildiğini zannediyor. ama hiçbirşey bilmiyor aslında. neden insanları yanıltıyorsun daesu bey? ayrıca devinartınada baktım hiç güzel çizmiyorsun. bide galiba güzel sanatlarda okuyorsun. gerçekten çok garip, ülkemizdeki güzel sanatların bu duruma gelmesi çok kötü.. gerçekten üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sagol Daesu 3. çalışmayı bende çok begenmiştim ama diger çatlak suratlarıda sevdim ben gerçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @gothic: abi önceki topiğini görmesem graffiti'yle filan uğrasıomusun die sorcaktım yani cok belli etmiş tarzın gibi geldi bana :) yani şey demeye calıstım biraz daha ara tonları yakalamaya calıssan çizimlerin cok daha dolu görünür, hani bu şekilde hoşuna gidiyodur belki de, tarzın budur bişi diyemem ama genede bi dene bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: Daesu üye § 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:20 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- aynen bone +1451414 ah şu ukalalık yok mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ya gerçek çizimler yapmak zor yani ince ayrıntılara girerken beni ter basar hep mesela [spo] [/spo] pek ayrıntıya giremiyorum yani daha bir sürü şey çizilebilir bu çalışmaya yavaş yavaş onu geliştirmeye çalışıyorum bide böyle birşey vardı [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 iyiymiş 2. çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne ukalıgımı gördünüz bu güne kadar ben bone ile gırgır yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben de senlen gırgır yapıyorum, aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Aegean sanırsam "Teselli Bot" gibi bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 daesu kulağını kesip eline vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 naaptınız siz insan olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: horacegoesskiing üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 00:10 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- o_0 -------------------------------------------------------------------------------- benim elsel bir fiziksellik im var said: Daesu üye § 31 Temmuz 2007, Salı - 00:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hönk O_o -------------------------------------------------------------------------------- ... ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ne olmuş burda ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 toz duman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ayrıca bonea bi cevap vereyim , demişki "Ne zaman heveslenip resim çizmeye çalışsam, hiç birşey beceremiyorum, ve tüm hevesim kursağımda kalıyor." direk oturupta yapabildigin bir iş varmı dünyada denizde kovayla kumdan kale yapmak haricinde bone? ben şu işe dadanalı 4seneyide geçti neredeyse hergün bi kriz geciriyorum kagıt başında, aylarca ara verdigim oluyor sonuç dahada kötü oluyor, resim yapmak zor "istersen yaparsın, azmeden deler sıçar, insan aya cıkıyor resimmi yapamıycak ehü" gibi laflara pek kanma, ha diyorsan ben bi warewolf yapim yeter, netten cekbi stock kurt resmi 76 gün boyunca hergün 10 adet bakarak çizmeye calış, 77gün biraz mutasyona ugratıp istedigin forma gecirmeyi dene. millet yıllarca bu işi ilerletmek için ugraşıyor didiniyor bircok şeyden ödün veriyor sen cıkmış "yapamadım üzüldüm hevesim kaçtı" diyorsun fazla bencilce degilmi bu ? kacıryorsa yapma aq cok sinirlendim ya [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 5 yıldır çizmeye çalışyıroum çizicem bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yani benim takıldıgım ortamda 10 yıldır graffiti çizen adam var onlar bile daha ben bunu yapıyorum diyemiyorlar çizimbu çübki sınırı olmadıgı için bunu yaptım diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 boneda anlasa onu kaç kere msnden konuştuk üstelik bak bende cizemedim şimdi önümde kagıt kalem var tüm hevesim kaçtı bi topic acayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 3 yaşımdan beri düz çizgi çiziyorum, allah izin verirse seneye eğrilere geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 6 yaşından beri resim yapan elvyn geldi aklıma öle bişeydi yada nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 daesu benim anlamadıım devianttaki resimlerin gayet başarılı tabletle onca şeyi becerip kara kalemi mi beceremiyosun yani? yoksa ben gg oldum da haberim mi yok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 adam kabız dönemine girmiş üstüne gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar