Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyükanıt'tan Açıklama

Slat

Öne çıkan mesajlar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 12 Nisan'da düzenlediği basın toplantısında cumhurbaşkanı adayını tarif ederken dile getirdiği "Sözde değil, özde laik" tanımı için seçim sonrasında şöyle dedi:

"12 Nisan'da söylediklerimizin arkasındayız. Zaten söylediklerimizde anormal bir şey yoktu. Bu güne kadar ne söylediysek, arkasındayız. İnanarak söyledik."

Büyükanıt, 27 Nisan bildirisinin AKP'nin oylarını artırdığı iddiaları için "Bizim araştırma şirketimiz yok. Somut veri olmadan yorum yapamam. Benim için öyle değil" diye konuştu.

Çıldırmamak elde değil her kanalda saçma sapan diziler var bi türlü denk gelemedim bu açıklamaya

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi anti-akp bir adam olarak ortada bir sonuc var %46.. Yani teoride bu basliga yazanlarin yarisi akp ye oy vermis durumda..

Simdi sen cikip mhp ninde ne mal oldugu ortaya cikti dedigin zaman bunun adi baska birsey oluyor.. Tabiki sececekler artik
Cumhurbaskanini secemediler haydi arkadas hodri meydan dediler yaptilar
Bize 35 veren 50 de verir dediler 50 de aldilar

daha ne yapsinlar..

Sahsen ben yildim akp karsisinda diyecek soz bulamiyorum halkima ama cumhurbaskani olarak rte getirip mahallenin manavini secse artik birsey diyemeyiz ne yazikki..
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu adamlar atesle oynuyor.
Ordunun kesinlikle uyarmak haricinde bir mudahale yanlisi oldugunu sanmiyorum, yapacak olsalar yaparlardi zaten ellerine o firsat gecmisti.
Eger simdi AKP tekrar Gul ile, veya uc kesimden baska biriyle cikarsa, bu acik acik "sizi takmiyoruz" demek olur. Ordu ya bunu hazmeder ve tum agirligini kaybeder, bir daha asla sozu gecmez. Ya da karsi ataga gecer, o zaman da ulkece sicariz. Hos, bu durumda da sicicaz basimizda AKP oldugu icin.

Ne ala memleket valla ya.
Sosyal ağlarda paylaş

lol gül mü uç kesim? adam zaten dışışleri bakanı, daha önce başbakanlık yaptı. o zaman da müdahale edilseydi madem bu kadar uç ise..

düzgün düzgün seçim yapılır bu sefer, mhp aklını başına topladı anlaşılan. sırf akp karşıtı oyu toplayacağım diye cunta şakşakçılığı dönemi geçti ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mhp aklını başına topladı anlaşılan. sırf akp karşıtı oyu toplayacağım diye cunta şakşakçılığı dönemi geçti ya..

Aklını başına topladı? Seçimden önce akp karşıtı propagandayla oy toplayıp meclise girince akpyle birlikte hareket etmek insanları kandırmaktır, dönekliktir, yüreksizliktir.. Senin aklı başına toplama anlayışın buysa bilemem sam
Sosyal ağlarda paylaş

Buyur Sam, kendi adaylarini yakindan tani biraz canim, takim tutsa bile insan bilmeli yani kim forvet kim defans en basitinden.

Haklisin ben hic bu kadar ilimli bir siyasetci gormemistim.

[spo][/spo]

http://akpartigercegi.wordpress.com/2007/05/24/abdullah-gul-kimdir-yakindan-taniyalim/

http://www.youtube.com/watch?v=Yw1tBWuvuP4&mode=related&search=

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:12 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle yaptılar, zaten tek yapan da onlar değildi. 'dönem' seçim dönemiydi, ne pahasına olursa olsun oy toplayacağız diye cunta alkışladılar. baktılar ki prim yapmıyor, vazgeçtiler. durum budur.

penth zaten posta küpürünün otoritesi sarsılmaz ehe

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:16 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek basina iktidar olmayi amaclayan bir parti eger 14% oy almissa bu basarisizliktir. O kadar oy zaten tabanda var...

Bahceli bile bunu anladi. Hala gormediniz di mi, siz saldirirsaniz sivriliyoruz... sivrildikce yapacak gucu kaybediyoruz. AKP ne olursan ol gel dedikten sonra destekcileri 50%'den 66%'lara cikmistir muhtemelen... Insanlari dislamayin..

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:16 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...