dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hayret kimse konu acmamis, biz acalim bari. 1992de kurulmus finlandiyali grup. (pyro gelip,bana gotiksin yazarsa cingar cikaririm). gotik metal tarzinda muzik yapiyorlar.(yaparim dedim!!) ben "songs for sinners - 2005" albumlerini dinledim, ve acikcasi hosuma gitti. poisonblacke benziyorlar. album kapagi soyle bişey: tirekler de soyle listeleniyor: colder deep water bullet rain air she hatesride on tears gray rust house of the silent şimdilik benim begendiklerimden birini upload ettim, begenir de bulamazsaniz yalnizca bir pm uzakligindayim (Y)(H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hoşuma gidiyor bu tarz müzikler. gayet güzel bi şarkıymış albümünü bulamassam rahatsız edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hmm güzelmiş, repu+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hep birlikte rahatsız edelim bence. abandım teraziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Charon çok severim. Hele sorrow song isminde biraz hafifçe bir parçaları var ki of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 buda album pass [spo]www.mediaportal.ru[/spo] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:58 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tam oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 little angel severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 teşekkür ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sister misery var çok güzel erase me vede as we die çok çok güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bullet'i cok severim ama yine de kiz grubu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Klasik kız grubu formatı, ama dinleniyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kiz grubu demeyin deli oluyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 if, every failure, guilt on skin'ide ilk defa dinleyeceklere tavsiye parça olarak şey ettireyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ya kız grubu erkek grubu diye ayrım yapmayın, delikanlıysanız gelin bana artistlik yapın bu da bir opsiyon. gidip ymca dinleyin demem de hanginiz bazen duygusal değilsiniz ki? ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tam kızların dinleyip tribe giricegi bir grup daha bulmussun.. aferin evladım. Görlz grubuna geri dönüyosun.Ceza olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sorry kız grubu :/ dogru yol ıcın Pha bır pm uzaklıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fena değilmiş. beğendim, özellikle colderı. neden up derseniz, popmundoda gezinirken gördüm, ondan. gotikle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çok şahane grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bullet..viyolonsel her zaman icimi burkmustur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Viyolonsel süper bi enstrüman. Kemanı bile döver yani hatta. of. Bullet'in girişi dinlenir yani 3-5 defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sly-One said: ya kız grubu erkek grubu diye ayrım yapmayın, delikanlıysanız gelin bana artistlik yapın bu da bir opsiyon. gidip ymca dinleyin demem de hanginiz bazen duygusal değilsiniz ki? ahahahahaha bu mesajı ayık kafayla atmış olamam kendimi kınıyorum şu an da kafam iyi ama mühim olan insanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar