nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gümüş kolye almam gerekiyor ve netteki sitelerde elle tutulur hoş bişiler bulamadım. tek tasarım olan, aynı özellikler de başka ürünü olmayan ve birazda pahalı olan bir yer biliyorsanız ankarada lütfen yazın :(
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 baluucum öyle yerlerden bahsetmiyorum, genelde bu işten para kazanma amaçlı olmayan özel tasarımlar oluyor. kişiye özel tasarım yada tek bir ürün üretiyorlar. aynısından yapmıyorlar. böyle bir yer buldum nette ama istediğim gibi değildi. bunun gibi bir yer biliyormusun ybal arkadaşım :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tunalıda yapan bir yer vardı sanırım ama pek dikkat etmediğim için bu tür yerlere emin değilim.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tunalı da kuğulu pasajında(mado nun karşısında) var baya gümüşçü ama senin istediğin gibi kişiye özel yapıyorlar mı bilmiyorum, ama yinede orjinal şeyler bulabilmen mümkün.
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 arkadaşlar tşk ederim oraya kesin bakacam, madonun karşısındaki yere
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Karanfil pasajı full gümüşçü. Tek tasarım değildir, ama aklında bir şey varsa onlara yazıp çizip yaptırabilirsin.
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 karumda baya bi gümüş satan yer var
Öne çıkan mesajlar