Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Acid jazz aranıyorum buaralar ama pek isim öğrenemedim.zaten ben de olan red snapper dışında birşey bilmiyorum hatta.grup tavsiyesi yapabilir misiniz biraz ucundan tutsam devamını öğrencem de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Pek sevmem ben bunu ama birkaç şey önereyim yine de: Lake Trout The Big Hurt (Aralarında en dinlenilesi budur benim gibi bir progressive, fusion fanı için) Revolution Void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 jamiroquai ın ilk donemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Revolution Void i baya sevdim the big hurt pek o tür gelmedi alternative rock - indie rock gibi bişey anladığım dinlediğim kadarıyla.teşekkür şimdiye kadarki tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 united future organization dinlerim severekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar