Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadar mı boşuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merak ettim ne kadar gösterecekler diye, oturdum Kanal D'de şu Armağan ve Bülent Ersoy muhabbetini izledim. 10 dakkadan fazla Ana Haber bülteninde gösterdiler. Ögh oldum. Bu kadar mı boşuz.

Başka bir yeri açtım, turistik tesis tanıtımı yapıyorlar.
Başka bir yere zap...

Yani bu kadar mı içi boşaltılmış bir milletiz?
Ve gerçekten bu kadar mı haber yaratacak bir olaya sahip değiliz?
Ben herşeyi normal karşılarım.
Seda Sayanlarla, Ajdarlarla, Bülent Ersoylarla, Pop starlarla uyutuluyoruz.

Sonra da siyasetçiler kolayca yönlendiriyor diyorsunuz.
Beyni uyuşmuş adamı rahat idare edersin.
Mesaj tarihi:
said:
karpuz
üye [şikayet et]
§ 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:32 [ özel msj ]
Peki, diyelim o boş. Dolu olan nedir peki?
sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj

Karpuzun içi dolu abi.
Çekirdek falan var?
Mesaj tarihi:
Iste milletin kafasini boyle bos seylerle oyalayarak istediklerini elde ediyorlar bir sekilde. Susma sustukca sira sana gelecek. Allahim Avustralyadayken ne kadar rahatmis kafam, hicbir vurdu kirdi haberi yoktu, dunya gundemini vs. izliyorduk, buraya bi geldim yine onun seluliti bunun memesi sunun ihaneti bize ne ya, yeter artik bu kadarmi bos bu millet ya biktim artik.
Mesaj tarihi:
Yalnız herkes Aziz Nesin ne kadar doğru söylemiş falan diyorda bir seçimle aynı anda herkes anladı bunu:D
Yahu herkesin ağzında aynı laf?Çok garipsedim yani aralarından kaç tanesinin az birazda olsa Aziz Nesin okumuşluğu var merak ettim çok.Gerçi herşey meraktan gelio başımıza ama:)

Edit:Soulless özel olarak sana söylemedim dediğim gibi bu aralar çok görüyorumda bu lafı

[ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:37 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
herşey boş.hakkaten nasıl olsun

her dakka ölüm haberleri,kapkaç haberleri,siyaset haberlerimi olsun

anlamıyorum ki.insnalar hiç bişi begenmio

tamam abuk subuk çok şey var televizyonda
ama yani sürekli evinde oturan yaşlısı genci milyon tane insan var.insanlar bunları zaman geçirmek içni izliolar

yani sabahları seda sayan programları çok mu gerekli.hyr değil ama izlenio

bissürü çeşit var.show tvdeki haberi begenmiosan başka kanala geçersin.onuda beğenmiosan haberturk e geç ne biliyim

kimseye kasıtlı olarka söylemedim bunu.genel olarak söyledim.benim düşüncem budur.tv de sevdiğin bir şey varsa izlersin yoksa kimse zorla izemek zorunda değil
  • Yeni Oluştur...