Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Merak ettim ne kadar gösterecekler diye, oturdum Kanal D'de şu Armağan ve Bülent Ersoy muhabbetini izledim. 10 dakkadan fazla Ana Haber bülteninde gösterdiler. Ögh oldum. Bu kadar mı boşuz. Başka bir yeri açtım, turistik tesis tanıtımı yapıyorlar. Başka bir yere zap... Yani bu kadar mı içi boşaltılmış bir milletiz? Ve gerçekten bu kadar mı haber yaratacak bir olaya sahip değiliz? Ben herşeyi normal karşılarım. Seda Sayanlarla, Ajdarlarla, Bülent Ersoylarla, Pop starlarla uyutuluyoruz. Sonra da siyasetçiler kolayca yönlendiriyor diyorsunuz. Beyni uyuşmuş adamı rahat idare edersin.
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu konu pek surmez bu sefer prawler cok tartısıyorusz bu sıralar bunları ama eet coooook fazla abuk sabuk sey cıkıyo haberlerde katılıyorum sana
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bir ara dizilerde olan olayları vs gösteriyorlardı.bilmiyorum hala yapıyorlar mı.haberleri izlemiyorum o günden beri.gazete işimi görüyor.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Haberler artık haber kanalından başka yerde izlenmiyor. Diğer kanallarınki magazin programından farksız.
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Peki, diyelim o boş. Dolu olan nedir peki?
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 siz öyle diyorsunuz ama show haberin ratingleri tepelerde, içi boşaltılan yine gariban halk.
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 haber programından haber beklerim. magazin değil boş olan bu
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 halkın en az %46 sı o haberlerı bayıla bayıla ızlıyor.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: karpuz üye [şikayet et] § 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:32 [ özel msj ] Peki, diyelim o boş. Dolu olan nedir peki? sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj Karpuzun içi dolu abi. Çekirdek falan var?
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben izlemesem bile etrafta okulda dışarda çoğunlukla insanlar bunları konuşuyor. bende bıktım.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @Passanger bi kurtul şu anti akpciliktende rahatla.. hadi siyasi topiclerde anlarımda her topictede olmazki kardeşim...
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ülkemi satana şehidime kelle diyene apoya sayın diyene Antiyim kardeşim.
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Iste milletin kafasini boyle bos seylerle oyalayarak istediklerini elde ediyorlar bir sekilde. Susma sustukca sira sana gelecek. Allahim Avustralyadayken ne kadar rahatmis kafam, hicbir vurdu kirdi haberi yoktu, dunya gundemini vs. izliyorduk, buraya bi geldim yine onun seluliti bunun memesi sunun ihaneti bize ne ya, yeter artik bu kadarmi bos bu millet ya biktim artik.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Aziz Nesin soylemisti vaktinde nekadar bos oldugumuzu. Goruluyorki bayagi gercekci bir tahminmis.
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben ciddi bir soru soruyorum, senin verdiğin cevaba bak... Boş olan sensin be...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Dolu olan birşey yok Karpuz. Soru sormadaki üslubun yanlış. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Çok basit bi cevabı var. Evet. 2-3 Sci-fi dizisi ve House hariç televizyon izlemiorum artık sırf bu tip şeyler yüzünden.
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yalnız herkes Aziz Nesin ne kadar doğru söylemiş falan diyorda bir seçimle aynı anda herkes anladı bunu:D Yahu herkesin ağzında aynı laf?Çok garipsedim yani aralarından kaç tanesinin az birazda olsa Aziz Nesin okumuşluğu var merak ettim çok.Gerçi herşey meraktan gelio başımıza ama:) Edit:Soulless özel olarak sana söylemedim dediğim gibi bu aralar çok görüyorumda bu lafı [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:37 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 [spo][/spo] [spo] [/spo] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ardeth öldürürsün adamı.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 herşey boş.hakkaten nasıl olsun her dakka ölüm haberleri,kapkaç haberleri,siyaset haberlerimi olsun anlamıyorum ki.insnalar hiç bişi begenmio tamam abuk subuk çok şey var televizyonda ama yani sürekli evinde oturan yaşlısı genci milyon tane insan var.insanlar bunları zaman geçirmek içni izliolar yani sabahları seda sayan programları çok mu gerekli.hyr değil ama izlenio bissürü çeşit var.show tvdeki haberi begenmiosan başka kanala geçersin.onuda beğenmiosan haberturk e geç ne biliyim kimseye kasıtlı olarka söylemedim bunu.genel olarak söyledim.benim düşüncem budur.tv de sevdiğin bir şey varsa izlersin yoksa kimse zorla izemek zorunda değil
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yoo? Üslubum yanlış falan değil. Merak ettim senin "dolu" anlayışını, o kadar... Hani, nasıl olmalı? Onu merak ettim.
Öne çıkan mesajlar