Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzunca bir süre "away" olacağım(yokum len bi sene)

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

fastreloader "kendimi tutamam girerim" diye kapatiyosan o iş yaş. kendini her halukarda tutman gerekecek. arkadaşın gelecek hadi gidelim cafeye bugun sınavda super puan aldık dicek..kız arkadasın hadi bulusalım özledim dicek. yani öle sadece evdeki pc yi kapatmakla olmuyo o iş. kendini ciddi bir şekilde disiplin etmelisin. ha ben yaptım mı hayır. ama yapmanı öneririm

ayrıca öle hayatını zindana çevirmene gerek yok. düzenli çalısırsan.

ben işin kolayını yapıp söledim. zor olanı sen yapıcan artık:D

başarılar bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

e surekli ders ders de olmaz ki, normal hayatını yasaman lazm arada da hergun duzenli calısmak gerek. öyle robot olmakla hic olmaz bu sefer sen farketmesen de sinir stres basıcak.

ama tbii snn ve ailenin kararı bu (aile parmagı seziorm =) ). umarım basarabilrsn ve snn icn yararlı olr =)
Sosyal ağlarda paylaş

zaugna dediki bana sene başında 'adam gibi çalış'

ve ben adam gibi çalıştım
hakkını verdim
her konuyu öğrendim
yeri geldi stres yaptım kötü puanlar aldım
yeri geldim oturdum ağladım yeter len bırakıyorum dedim
çok zor dönemler atlattım

ama össyi hep benimsedim
çalışmak zorunda olduğumu biliyordum ve sisteme isyan etmedim
çünkü isyan etsen de etmesen de yapıcak bişey yok

deli paradan bahsediyorum
en saygın ünilerden
insanlar sorduğunda gururla sıralamanı söylemekten
üniler arasında gönlüne göre tercih yapmaktan bahsediyorum
yeni sınav atlatmış biri olarak diyorum ki önceliğinizi iyi belirleyin ona göre yaşayın
gezmekse önceliğin gez
msnse nete gir bol bol
ama iyi bir yaşamsa bir yılını çıkar gözünden
ki sen sistemli yaptın mı bu bir yılın toplam yarısı gidiyor aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Flame, güdülemek değil bu. Gayet güzel bir tecrübe aktarımı diyelim. Ben öyle yaptım, çok parlak bir öğrencilik hayatım olmasada lise 3te abandım, kaldırdım bilgisayarımı, kestim TV yi, gezmeler de bitti. Oturdum çalıştım, 315 puan aldım. Yetti bana, işletmeye girdim tatlı tatlı takılıyorum. Açıkçası hafta içi dershaneye gitmektense, üniye gidiyorum diyorum. Güzel oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim öyleydi.

Ben en son Lise1 de Matematik'ten kalmamak için ders çalıştığımı hatırlıyorum.Hiç ders çalışmıyorken okulu 5. olarak bitirdim.Tabii bunda sözel öğrencisi olmanın ve yıllardır çok okumanın etkisi de var.Ben ders çalışmadığım halde okulda ve dershane de derslerde hiç konuşmaz adam gibi öğretmenleri dinlerdim bu bana yeterdi.

Eğer gerçekten başarı isteniyorsa bir kere dersi derste dinleyeceksiniz.Klasik bir laftır ama orası öyle.Şakalarınızı,konuşmalarınızı tenefüslere vs. saklayın ama dersinizi adam gibi dinleyin.Gerçi anlatan öğretmeninde iyi olması lazım ben o konuda şanslıyım senelerdir :D

Böyle işte.Bende bir senedir yatıyordum ama şuan aldığım puan Mimar Sinan Sinema Televizyon dışında Türkiye'nin her yerindeki Radyo,Sinema,Televizyon ve Sinema,Televizyon bölümlerine yetiyor.

Yok neymiş günde 200 soru çözüyorum başarılı oluyorum,yok günde şu kadar çalışıyorum.Yalan onlar.Onların hepsi ezber.Sadece soruları ezberliyorsunuz,denemelerde benzerleri çıkınca aklınıza geliyor.Ama kafanıza bilgi olarak girmiyor onlar.Önemli olan konuyu gerçekten kavramak ve o konu hakkında bilgili olmak.

Sözel öğrencisi olarak ben bunları diyebilirim ancak.Hayatım boyunca Matematik derslerim hep 1 veya 2'dir benim.Aynı şey orada da geçerli midir bilmem ama Sözel öğrencisinde başarı için ezber değil,bilgili olmak gereklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...