fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 selam, bu sene öss senem olduğu için internet senem olmayacak. yani 2008 öss ye kadar ohal durumları dışında ne patiye ne de msne giremeyeceğim. sizleri özlerim heralde, fazla yemeyin birbinizi. sçs ama kkthxbye gibi bişey oldu bu. bana bol şans dileyin hulen. hoşçakalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kolay gelsin allah kolaylk versin .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 iyi çalışmalar abi. odaklan. seni özleyeceğiz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kolay gelsin. gerek yok böyle şeylere ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bence de bukadar abartmaya gerek yok delirtir yani insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yok bence var , ben tutamam kendimi girerim falan nete bi de zaten geçen sene yattım yeterince o yüzden bu sene çalışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben gunde 4-5 saat giriyodum, cok zor gelmedi oss senesi bana. univde bi 2 sene yerine 1 oss senesi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 darısı başıma. :) kapatınca bilgisayarı açmıycam diyorum ama yinede açılıyor. zor iş hadi bakalım hayırlısı. şimdiden başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bende günde yarım saat gircem nete diye program yapmıştım geçen sene(öss'ye gireceğim sene) ama pek uyamadım buna. İnş. sen daha kararlısındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 fastreloader "kendimi tutamam girerim" diye kapatiyosan o iş yaş. kendini her halukarda tutman gerekecek. arkadaşın gelecek hadi gidelim cafeye bugun sınavda super puan aldık dicek..kız arkadasın hadi bulusalım özledim dicek. yani öle sadece evdeki pc yi kapatmakla olmuyo o iş. kendini ciddi bir şekilde disiplin etmelisin. ha ben yaptım mı hayır. ama yapmanı öneririm ayrıca öle hayatını zindana çevirmene gerek yok. düzenli çalısırsan. ben işin kolayını yapıp söledim. zor olanı sen yapıcan artık:D başarılar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Kolay gelsin, ha bi de bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 e surekli ders ders de olmaz ki, normal hayatını yasaman lazm arada da hergun duzenli calısmak gerek. öyle robot olmakla hic olmaz bu sefer sen farketmesen de sinir stres basıcak. ama tbii snn ve ailenin kararı bu (aile parmagı seziorm =) ). umarım basarabilrsn ve snn icn yararlı olr =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hayırlısı olsun dostum iyi çalışmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bir yıl eşekler gibi çalış sonra krallar gibi yaşa ya da bir yıl krallar gibi gez sonraki hayatında eşekler gibi yaşa bize böyle söylediler eşekler gibi çalıştım meyvesini yiyor muyum? yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 üstteki mesajı tavsiye ediyorum şiddetle. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bi dakika üstteki mesajı kendime haftaya idol alıyorum.(şimdi alamam son serbest günlerim) bende öss ye giricemde. acaba ne olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 zaugna dediki bana sene başında 'adam gibi çalış' ve ben adam gibi çalıştım hakkını verdim her konuyu öğrendim yeri geldi stres yaptım kötü puanlar aldım yeri geldim oturdum ağladım yeter len bırakıyorum dedim çok zor dönemler atlattım ama össyi hep benimsedim çalışmak zorunda olduğumu biliyordum ve sisteme isyan etmedim çünkü isyan etsen de etmesen de yapıcak bişey yok deli paradan bahsediyorum en saygın ünilerden insanlar sorduğunda gururla sıralamanı söylemekten üniler arasında gönlüne göre tercih yapmaktan bahsediyorum yeni sınav atlatmış biri olarak diyorum ki önceliğinizi iyi belirleyin ona göre yaşayın gezmekse önceliğin gez msnse nete gir bol bol ama iyi bir yaşamsa bir yılını çıkar gözünden ki sen sistemli yaptın mı bu bir yılın toplam yarısı gidiyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 o kadar büyütmeyin öss yi yaw,asıl stress üniye girince başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 essek gibi calıs kral gibi yasa olsa keske... o essek gibi calısmak oss ye hazırlanmakla bitmiyo canlarım, essek gibi calıs x 7 masterla 7 sene essek gibi calıs, sonra krallar gibi yasayabilme potansiyelin yuksek olur essek gibi calısmadım, 356 yaptım, suanda ortalamam 1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bizede onun başka versiyonunu söylerlerdi, ''hayatım boyunca öküz olacağıma bi sene inek olurum'' diye, sanki össyi kazanıp öküz olmayan yokta,neyse başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 geçen sene de ben böyle demiştim ama bir kez ders çalıştığımı hatırlamıyorum :D Başarılar abi benim gibi olma,çalış yüksek al sonra gerilim yapma açıkta kalırmıyım bu puanla diye... (tutuyor lan,görünürde istediğim her yer tutuyor :) ) Neyse başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mantığa bak. Bir sene eşek ol sonra kral, yok öyle olmazsan bir sene kral olursun geri kalanında eşşek. huhuaha Çok komik ya. Genç beyinleri nasıl güdülüyorlar aha kocaman bir örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Flame, güdülemek değil bu. Gayet güzel bir tecrübe aktarımı diyelim. Ben öyle yaptım, çok parlak bir öğrencilik hayatım olmasada lise 3te abandım, kaldırdım bilgisayarımı, kestim TV yi, gezmeler de bitti. Oturdum çalıştım, 315 puan aldım. Yetti bana, işletmeye girdim tatlı tatlı takılıyorum. Açıkçası hafta içi dershaneye gitmektense, üniye gidiyorum diyorum. Güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hoca zaten bu sene öss boş öğrenci yok ya mezunlar gircek ya öbür sene kazanamayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ya benim öyleydi. Ben en son Lise1 de Matematik'ten kalmamak için ders çalıştığımı hatırlıyorum.Hiç ders çalışmıyorken okulu 5. olarak bitirdim.Tabii bunda sözel öğrencisi olmanın ve yıllardır çok okumanın etkisi de var.Ben ders çalışmadığım halde okulda ve dershane de derslerde hiç konuşmaz adam gibi öğretmenleri dinlerdim bu bana yeterdi. Eğer gerçekten başarı isteniyorsa bir kere dersi derste dinleyeceksiniz.Klasik bir laftır ama orası öyle.Şakalarınızı,konuşmalarınızı tenefüslere vs. saklayın ama dersinizi adam gibi dinleyin.Gerçi anlatan öğretmeninde iyi olması lazım ben o konuda şanslıyım senelerdir :D Böyle işte.Bende bir senedir yatıyordum ama şuan aldığım puan Mimar Sinan Sinema Televizyon dışında Türkiye'nin her yerindeki Radyo,Sinema,Televizyon ve Sinema,Televizyon bölümlerine yetiyor. Yok neymiş günde 200 soru çözüyorum başarılı oluyorum,yok günde şu kadar çalışıyorum.Yalan onlar.Onların hepsi ezber.Sadece soruları ezberliyorsunuz,denemelerde benzerleri çıkınca aklınıza geliyor.Ama kafanıza bilgi olarak girmiyor onlar.Önemli olan konuyu gerçekten kavramak ve o konu hakkında bilgili olmak. Sözel öğrencisi olarak ben bunları diyebilirim ancak.Hayatım boyunca Matematik derslerim hep 1 veya 2'dir benim.Aynı şey orada da geçerli midir bilmem ama Sözel öğrencisinde başarı için ezber değil,bilgili olmak gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar