Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Bostancı'da "Ömer'in yeri' adli restorana giden müsteriler gözlerine inanamiyor. Üzerinde 'FB' yazan Ciklit cinsi akvaryum baligi görenleri saskina ceviriyor. Hürriyet Gazetesi'nin 30 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, restoran sahibi Demirkol'un 2 sene önce Çin'den satin aldigi ve Fenerbahçe askiyla üzerine 'FB' yazdirdigi, balik, mekana tüm Fenerbahçe taraftarlarini çektigi için sans baligi olarak aniliyor. Çin'de enjeksiyon yöntemiyle baliklara her türlü yazive renklendirmenin yaptirildigini, belirten Demirkol "İki yavru balık aldim. Birine GS, di,,erine de FB yazdirdim. İstanbul'da FB yazan balik vura vura GS yazan baligi öldürdü. simdi fanatik baligimiz sayesinde dükkanimiza Fenerli müsteri yagiyor" dedi. Kaynak: Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: "İki yavru balık aldim. Birine GS, di,,erine de FB yazdirdim. İstanbul'da FB yazan balik vura vura GS yazan baligi öldürdü. Milleti provoke edip balığın hayatıyla oynamaya ne gerek vardı şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 vura vura öldürmüs lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 balık, cimbom renklerinden ibaret bir Fenerbahçeli, hoşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 nede olsa balık hafızalı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 anladığım kadarı ile gördüğümüz şey papağan balığı. papağan balıkları çok kavgacıdır. muhtemelen gs yazan daha küçüktür bundan dolayı büyük olanın kendisini dövmesi normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Adam zaten fenerliymiş aynı zamanda piskopat olduğundan dediğin gibi daha ufak veya pasif tabiatlı bir balığın üzerine gs yazdırıp aynı akvaryuma koymuş ki FB GS'yi öldürsün. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:13 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kendisinin akvaryumuna gece operasyon ile üzerinde bjk yazan ailton tadında bir balık bırakmayı düşünebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 o balığıda vura vura öldürür merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 remember sammy jankis gibi bişi olmuş.. katil balık, üstünde dövme.. yoksa memento2'mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 said: kendisinin akvaryumuna gece operasyon ile üzerinde bjk yazan ailton tadında bir balık bırakmayı düşünebiliriz. Yada yeni Fenerli balik gelir bu eskiyince , bununda ustune BJK yazarlar oda olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yav ben de doğal zannettim. üstünde kalp şekli olan heart-kun adlı köpek gibi. böyle ilginç bi yanı yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar