riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bir suru forum konusu var ancak icerik olarak bu yonde gelisen goremedim. Neyse, sebeb-i konumuza gelecek olursak, annem once Paticik uyeligi istedi benden; bu isin olamayacagini biraz acikladiktan sonra "e o zaman yok mu koskoca internette bana gore bi yer?" sorusunu yoneltti ve ben de kara kara dusunmeye basladim... Dusunme asamasini gecip de biraz is yapmaya baslayinca google'dan buldugum veya bulacagim yerlerin pek de tekin ve de sakin yerler olmadigini farkettim. En azindan herkes kavga edecek, zor durumda kufur edecek yer ariyor. Efendime soyleyeyim emekli olmus bir insanin takilabilecegi, MSN'de muhabbet edecek birilerini aramaktan cok arada sirada girip yazi yazip diger insanlarin dusuncelerini ogrenebilecegi/onlara tecrubelerini aktarabilecegi vs. vs.. Pati'nin buyuk versiyonu iste, mevcut mudur? Anne babaniza bir sorarsaniz cok makbule gecer. Ha sunu da belirtmeliyim; tek gorusun oldugu bi yerden cok, farkli kulture sahip insanlarin tartistigi bir ortam varsa annem adina tesekkur ederim sizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 neyse edik... [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:21 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 For Adult forum olarak çok var da. Başka amaçlara yönelik geliştiriliyor. Aslında güzel bi fikir ama türkiye için erken sanki biraz. Bizim dönemimizde olur artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 http://www.felsefeekibi.com/forum/default.asp Bilmiyorum annen sever mi, ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tesekkur ederim ama felsefeye odaklanmis bir forumdan cok, guncel olaylara odaklanan olursa daha fazla uyar sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Pati kıvamında başka forumların olabileceğine ihtimal bile veremiyorum. Tüm forumlar ya özel bir ilgi alanına yoğunlaşmış durumdalar ya paylaşımdan öteye gitmeyen warez gençliğinin takıldığı yerler ya da seninde belittiğin gibi birilerine sataşmak, laf sokmak için fırsat kollayan tipler ile arkadaş arayanların takıldığı siteler haline dönüşmüş durumda. Umarım aradığın gibi bir forum bulursun. [spo]Bulursan bizede haber ver :P[/spo] [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:35 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Hukuka ilgi duyuyorsa http://www.turkhukuksitesi.com var, içinde silme avukat akademisyen vs. var, yaş ortalaması 40 falan sanırım =) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:38 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar