cado Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dün oynanan maçta Irak Suudi Arabistan'ı 72. dk da attığı golle yendi ve Asya kupası şampiyonu oldu helal olsun :) bu arada Irak kupayı ilk kez kazanmış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 acayp yaw bu adamlar nerden kurtuldu kactı da gitti calişti şampiyon oldu onu anlamadim helal olsun demekki olay işkenceyle olmuyomus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tabiki olay azcık destekle oluyor ;=) , bakın ırakda ne güzel günlük dertler unutuldu herkes kutlamalarda. Kupadan öncede sorsanız %100 ırakdı :) Bu kadar zor mu görmk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 kutlamalarda kişi ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Evet patlama oldu kutlamalarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dramatik sevinçlere ne derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 o skandal gibi bir şey değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Dün haberlerde izledim sunucu o kadar rahat dediki ''kutlamalar sırasında açılan ateşte 4 kişi öldü, ırak kupayı ..'' o kadar basit geçtiki o kadar sıradanki hakkaten silah sesleri hayatın parçası olmuş orda. Neyse futbol açısında çok şaşırdım ama Arabistan iyi takımdır ya büyük topçular çıkar ordan ama dünya kupasında Almanya'dan fark yediler bozuldu takım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: kutlamalarda kişi ölmüş laf süper:) "adam ölmüş" ya da "5 kişi ölmüş" falan değil. "kişi" :D tuttum bu lafı. no offence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Takım Irak'a geri dönemiyormuş kutlamaya Dubai'ye gitmişler. Zaten tamamı yurt dışında oynayan oyuncularmış kağtan iki senedir Irak'a uğramamış. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar