Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sevmiştim seni oldu mu şimdi bu dediklerin laf olsun torba dolsun diye othranx ı kötüledin ne yapayım ben simdi sana, vereyim mi seni orman ayılarına rRRRRRRRRRÖHGGGGGGHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ot Geldin Tok Gittin Hani Noldu Gitmicem Demiştin Rahat Batmaz demiştin Aptalca Çekip gittin Neden Demeden Sktrp Gittin XXX Dosyalarda Ölüp Gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 oha nicke bak :d yemez. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:43 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 depresyondaydım gecen yine elim mahkumdu girmeye bulamamıstım aramama rağmen uuuu, benim sevgilim nerede? fadıla sordum fadıra sordum aaa nerde ne be direksiyon kırılmıs hakkaniyetli bir kişi değilmiş eğer bir gün bir cocuk ah ali vah ali lamerler basmıs buraları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Othranx okulda yaptıkların tatilde kaçamakların hani verdiğin sözler remix kasetler aşık oldun unuttun bizi ne vefasız adam çıktın xzibitle evlen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Terziye terzi cart dedi Eh cu cama bak dedi Lerzan bakti o cama Lerzan da ne budala Ogun camdan bakinca Saydi butun kuslariiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tatlı der durursun, Emzirecek kadar büyütürsün, Light bira içer kuzu olursun, Leblebi yersin rakı içersin, Olmadı tello$ olmadı garda$, Seni sevmek suç mu ağbi? Düzeltme: Abi nickin çok uzun kasamadım valla =) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:55 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 AthleT gay versiyon: acaip karı çekti canım tüh lam keşke top olmasaydım halihazırda feci gayım lam ben karıyı ne yapyım evde boştu halbuki tüh lam keşke erkek olaydım bıçkın abimiz idris versiyon acaip karı çekti canım tüh lam cepte para olsaydı halvet ederdim nataşalarlan lalelide avratlarlan ecnebi güzel kızlarlan tuuu param olsaydı lam! seyyar satıcı versiyon: abilerim ablalarım tükkan tükkan gezmek yok haa sakın yorulmak da yok lezzet ayağına geldi beybaba! evde mangal keyfi, greyt kuuk tak bunu fişe diyeti de yuut.. çok yeteneksizim lam bu konuda.. efet! |=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 dediler ki; ey oğul kalabalıkta yanlızsan aşk nedir sorgulamaya başladıysan sinemaskoplardan sıkıldıysan ali atı atlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Overseer Onlarca kelime var söyleyemediğim Viyolonsel gibi, nefret ettiğim En çok zorlayanları ise Robdöşambr denilen hadise Sense benim gibi değilsin Elektroensefalografi bile dersin Emin ol ki bir gün düşersin Rönesanj bile diyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ah be selim abi titretirdin ecnebi karıları ruslanayı olgayı tabi birde hülyayı. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 03:32 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 03:33 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Passanger Pırasa yedim bu gece, Almalıydım tuz dün gece, Sirkeli yaptım yemeği. Sardım dolmayı, Attım fırına.. Nedir bu Passanger? Gelmeli yar bitmeli, Eridim bittim dolmaya Rezil ettim yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Pek sevdim bu topiği bu şiir yazma işini, akıllı adamdır evden çıkmadan yapar çişini, senkronize bacak hareketleriyle birlikte, son damlayı atarak yapar bitirişini. alıp başını gider sonra tutamaz kimse onu, ne özgürdür o! heyhat! düşünmez hiç bi sonu, gelemez sıkıntıya düşünmez eni boyu, elişine merak salmıştır sıkıntıdan retrospektif izler herşeyi sever bakmasını o açıdan. Mayhoş sızılar var yüreğimde. Aloeveralı şampuan gibi yakan Ylang ylang özleri gibi sıcak Her erkeğin düşündüğü tek kişi En sonunda yanlız olmasıydı bütün işi Magical barrier active [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 03:42 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Banane ben yazdım ilk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Bende sana yazdım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 O gün ilk karşılaştığımızda Vermiştin elini Evet demiştim bu o Razıyım öl de yeter Senin için bu kalp dağları deler Eğer bana gelmezsen eğer Ellerini kesip atarım buna değer Rahatsız etme len artık bu ilişki burda biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yazıık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Pembe pijama On numara Gol atarsan Olursun bomba Dimi lan tanju İliğimi sömürdün len pogocu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 theavicena tam teklif edecektim theavicena'ya hemen girdin araya elim kolum bağlandı ağzımda bakla ıslandı vakit geliyor hadi abbas dedin işin yoksa vardır çişin dedin cevabı basitti ama sen veremedin eşek sudan niye gelmedin? nazikçe istedim, elletmedin allah cezanı versin. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Alcadras Alcadras dediler laleler verdiler Canım dedim ne gerek var Alcadras işte böyle dediler Damla damla su aktı Remzi camdan baktı Alcadras camdan atladı Size de bunu okumak kaldı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Horrible haribo aldım geçende oyuncak vardı içinde rahatsız oldum birdende resimlerini gördüümde iblis miblis oynamam böle oyuncaktan annamam lego yok mu bunlarda lam! eeeah ben bi daha haribo almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dasaaa dotayı sildin kafandan alışmalısın bu duruma susuz içmedin rakıyı ayyaş dediler sana aldırış etme onlara ayıp ettin dotacılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 tellos tek başıma yemek yerken evde yalnızlığımı hissetim lakin kimse duymadı l chei im nidalarımı onsuzda olsa yuvarladım içkiyi ve sonra sakince koltuğa uzandım, uyuya kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dasaaa demiştim sana buralar dar diye anlamadın.. ama artık beni aldım attım arkaya bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar