Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Aslında hepinizin bildiği bir olay; baş harfleri bir kelime oluşturacak şekilde şiir yazmak. Bunun bir de adı vardı (Hatta sonu -asyon'la bitiyordu) ama ben hatırlayamadım ne olduğunu, böyle gubidik bir konu ismi çıktı. Olayımız, üstte anlattığım olayı, bir üstteki kullanıcının nick'ine uyduracak şekilde uygulamak. Örneğin üstte Pyro varsa; Pırasa sevmem demiştin Yedinci tabağı da bitirdin Rica etsem gider misin Oha yani hayvan gibisin gibi. Buyrun efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Asteroth Asım bana geldi Sıcak piştim dedi Terler boşalıyor sanki Etrafım kavruldu pişti Rahatsızım sıcaktan sanki Olmalı klima harbi Tabii var bayağı mani Hayat böyle gani gani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sen dersin ki klima lazım Elbet biz de biliriz söylemesini Neden ama aklına getirmezsin Klimanın öğrenci evine giremeyeceğini Oldu mu ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Asılma dedim Sitlemedin. Teyyare gibisin Ey zalim. Rica etsem, Osurmaz mısın? Tıkandım anasını satım, Hala bitmedi harflerin. edit:üstü sevmem ben pek.altta olmak daha iyidir. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 05:39 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Pazar gecesi sabaha doğru Yeller eserken izmirde Rüstem amcanınkini Ovalamışsın doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Solonor sağlama aldım sazımı obaya yatırdım yayımı lacka olmuş sadağı oğul ordan deri kap getir ninjalama kendin avla getir olmaz olsun böle nick raks ettim "o" larla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Canım derdim,inanmazdın. Uğrunda hayatımı verdim. Cilve yapma artık yeter. Ey sakalını sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 pahası bicilemez altınla yüzüne bakılmaz öfkeyle rabbim nettin sen bana oturttun benı bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 cilveli güzelim, uğrunda şiirler yazdığım.. cenab-ı hak bile kabul etmiş enderliğini,narinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 garbage icin cok kasış ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bu kadar gay temalı şiirler yüzünden kitlenmeli bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 horace gelicen kendiliğinden kitlenicek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Canını sıkma boş yere Uzan hayata düşlerine Camı aç çek bir nefes özgürce Ellerini aç gökyüzüne nedensizce [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 07:11 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Değmez bunca çabaya Oflayıp puflamaya Ruhunu özgür bırak Uçsun çayırda bayırda Kime ne ki bundan? (amma sallama oldu hee=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 darkness87 dandini dandini dastana ayılar inmiş bostana rengarenk oldu birden hava kurtlar uluyor karşı dağda nineler beşiği tıngır mıngır sallarken eben geldi aniden selam verdi karşıki dağa sanki gökte 8 elma 8 elmanın biri gitti 7 elma düştü darkness'in kafaya hay seçtiğin nicke :P [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:56 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @alcadras bilseydim günün birinde benim için şiir yazıcağını senin için daha güzel bi nick seçerdim ya sorry:( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Deliricem nası nick Atacaksın aslında kick Rencide ettiysem Keksin demekki sen Nerde eski günler Ellerinde şişeler Sarhoş olmuş gibiyken Seksi pozlar vermen 8 yerdi türkiye 7 remezdi kendine peh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Tamam, ben de yazıcam bir tane derken, "Hah şimdi buldum" diyemeden, Eridim şurda yazıcam diye, Alt tarafı on satır iken. Verdik gazı, başladık bi kere. İttire ittire olacak bu gidişle. Canım çıktı bitircem diye, Er geç bitecek bu gidişle. Nerede benden sonraki? Az harfi buldu şanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 x ile y'nin hikayesi bu aşkları buharlaştı, oldu bir su tam bitecekti derken, yeni yıl geldi evlere erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Alcadras'ın baş harfleriyle başladık. L'ye gelince pas geçtik. C'ye ne yazıcam derken, A'ya geldik birden. Duman duman karşıki dağlar, Rıfat yuvarlanır o dağdan. Ağzını sıkı tut, elini çalıştır, Sekiz satır olmasın, yediyi tuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2 yüzlü insanlardan 6 köşeli çokgenlerden En sonunda bıktım Ellerine sıktım 1 kişiyken 4 kişi olmaya çalıştın 0 kişi bile olamadın. böyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2 kere 2 4eder 6'yla başlar şeytanın rakamı E sen bu nickle Ezer geçersin herkesi 1 tanesin sağol 4 doğurttun bana 0'da al git gelme bi daha=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 @ theav ya benden önce davranmışsın:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 2 gayin hikayesi bu 6ünlerce birbirlerini bulamayınca ellerine attıran eller ki bembeyaz,eller ki saf 1 gün sonra bulmuslar birbirlerini 40gün 40 gece sevişmişler sonra 0nlar ki bembeyaz, onlar ki pyro1, pyro2 26ee140 ne aq , sanki sırf bu topik için almıs bu niki sdf:D oha herkes kasıyomus demek bi anda şiir doldu ortam [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 12:02 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Othranx Osman Osman ah Osman Tame edeyim dedim olmadın Osman Hayırsız hayvansın vesselam Ramayana ne ki sensin asıl destan Ayağıma yatıp kölede olsan Number One'dan hatunda kaldırsan X-Large'sın artık bana gelme soldan soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar