Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Arkadaşlar, Pati WoW forumunu hergün takip eden biri olarak birçok mesajlar gördüm PvE'de baya ileri bossları kestiğini ima eden. Merak ettim.. hadi bakalım herkes en yüksek veya en ilerlemiş olarak en zor hangi boss'ta rol aldınız? Acaba hiç bir İllidan killde görev yapmış biri var mı aranızda? Çoğunuzun SSC ve TK'yı clear etmiş guildlerde olduğu da belli. Bi yazın bakalım.. Ben şahsen özürlü dolu serverım Boulderfist-EU'ya kafalayıp çağırdığım oyunu ve classini iyi bilen bir kaç arkadaşımla beraber bir guild kurduk (Hope) ve Karazhan'ı temizledik, maulgar'ı kestik ve şuan Gruul'dayız.. DPSmiz yetiyor rahat, tankımız efsane hem skill hem gear olarak.. ama healer yüzünden kesemedik şimdiye kadar olan denemelerde. Onu da çok yakında keseceğiz. Guildin geleceğini parlak görüyorum.. guildi bırakıp gitmeyecek core elemanlarımız var.. Bekleriz :) (biraz reklam oldu affola) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 en zor Uldaman'a girdim ben bir kere. Wipe yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hyjal - archimonde BT - teron gorefiend wtb cataclysm's edge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Oyunu bırakmadan önce Kael'thas abimi kesmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sunken Temple Full Clear (H) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Benim guildim yok abiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Pve mi illa ya. 2150 rating var şu an, bu hafta battlegroup birincisi oluyoruz. =/ [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 22:52 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Lady Vashj = Phase 2 saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oha 2150 rating.. helal! kaç kişilik takım? classler ne ? :D Neyse ya biz baya ezikmişiz bu arada şuraya bak adamlar oyunu bitirmiş :D BT faln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 maulgar denemelerinde bulunmuştum haha kesmeyin olum her bişeyi, sonra "aa wow'u yine tüketti oyuncular" diye expansion çıkarıyolar :p daha naxxramas yapmadım lan ben! ayrıca nefarius'u özledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 2v2. Ben mage arkadaşım rogue. Frost / A.rush-Prep şeklinde specler. Crowd controle dayalı oynuyoruz, zor değil yani. sadece zamanlamanı iyi ayarlıyorsun CC'lerde, gerisi kolay. Birde aksilik çıkarmadan oynayacak kapasite olucak. Mesela saeros oynarken korkup klavyeyi havaya atıyor, o 5 metre uzunlugundaki parmaklar segiriyor. L2p sae. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Birçok açıdan hard core arena daha zor pve'ye göre. Çünkü mesela biz baze 0 rating alıyoruz maçlardan. 10 alınca sevinç göz yaşları. Agzına kadar gear'lı bir takım geliyor, aksilik oluyor, kaybediyorsun ve giden 30 puan üzeri oluyor. Çok sinir stres yapan, sabır isteyen birşey. Ve Blizzard'ın çok büyük bir kazıgı var. Bazen queue'yu terkettiginde, sanki maça girmiş gibi rating'in gidiyor. Bir açıyorsun, played yüzden ve rating'in düşmüş, fazladan oyun kaybedilmiş. GM'e page atıyorsun, geliyor ve sana ''Görsel bug, çarşamba düzeliyor onlar merak etmeyin'' diyor. Ve çarşamba açıyorsun, 30 tane daha gitmiş. O zaman 4-5 aldıgın rating'ler burnundan geliyor. Sinirlendim mesela yazarken şu an. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 neye göre daha zor? biz kael'thasta 4 hafta boyunca haftada 10-15 saat wipe yedik nerdeyse. tartışması bile saçma pvp ve pvenin. AI vs gerçek insan diyebilirsiniz de bazı pve encounterları gerçekten zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ben bildiğimiz pvp'den bahsetmiyorum. Hard core pvp'den bahsediyorum. Yani kıyaslaması bile komik, zira pve'de olacakları biliyorsun, sadece takip etmen lazım el-göz kordinasyonu olan bir insan yapar bunu. Hard core pve de yaptım, naxx yaptım, pvp açık ara daha zordur larşında insan var phase 1'i 2'si olmaz pvp'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 her el-göz koordinasyonu olan yapsaydı wow oynayanların 1%inden fazlası BT attuned olurdu sanırım. en küçük hataların wipe'a neden olduğu bosslar var , hardcore pvpde ne kadar çaba harcıyorsan bu tür bosslarda da o kadar çaba harcaman gerekebiliyor :) konu dışı oldu ama bu, konu pvp vs pve değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 pvp için en fazla 5 kişinin hatasız oynaması gerekiyor bir kişi hata yapsa bile bir şekilde telafisi olabilir karşı takıma göre. ama pve de hata kabul edilmiyor. 10 kişiden 25 e kadar adam sayısı değişiyor bi kişi hata yapsa olay bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ben lockumla wc yi bitirdim 1 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Topic açıyorum abi. Çünkü ciddi düşünce hatası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 heroic svde ilk bossta wipe yedik bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Magtheridonda oynuyorum, warlockum. Ilk Arena sezonunda 3v3'ten Gladiator oldum, mutluyum :) Ama blizzardin hata yapip olmasi gerektiginden fazla adami gladiator yapmasi, sonra duzeltmeleri, ancak buna ragmen adamlar title'larini kendileri degistirmezse hala Gladiator olarak yazmasi, ancak armored netherdrake'lerinin olmamasi, su oyunda en odun sey. Biz kicimizi yirtalim sezon boyunca, Blizzard tutsun binlerce armuta Gladiator title'i versin, bi de geri alamasin.... PvE olarak durum vasat sayilir, en son BT'de gurtogg bloodboil'i kestik. SSC TK HYJAL down. Ha bu arada PvE vs PvP konusunda, tum taktikleri onlarca sitenin yazdigi, kimin nerede duracagina kadar bilinen, ezbere dayali PvE ile tamamen rastgele hareketler yapan, iyi takimlarin ayni taktigi bile iki kere ard arda yapmadigi, sistemi tamamen "reflex, hizli analiz sentez ve yetenege" dayali olan PvP'yi kiyaslamak bile komik geldi bana acikcasi. 350 pingle elinizi kolunuzu sallayarak PvE yapabilirsiniz, birde PvP yapmaya calisin :) Simdi o kadar adami idare etmek zor filan diyenler olacak, arkadaslar, her oyuncu kendini idare eder, kendini idare etmekten aciz adamlarla PvE yapmaya calismak zaten hata. Ha bi iki tane kutuk olabilir arada ama yarisi kutukse o is olmaz. Kutuklerle oynayip PVE zor demek objektif bir bakis olamaz zaten. PvE de mindless zombie seklinde, taktik neyse onu yapan, ezbere uc bes tusa zamaninda basan herkes basarili olabilir. Dusunun iste bizim guildde ne okuzler var bunu bile yapmaktan aciz ki kesemedik hala illidan filan :// [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 08:07 tarihinde, nihlathak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 lady vash deniyoruz deniyoduk sora ben dahil 10 kişi tatile gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Hoggar mı ne var elvyn forestte ilk raidim oydu lolaydım insandım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 çok casual bi guildız 5/6 ssc al'ar down o kdr. ally proggress lead ediyoruz bide mal allyler eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar