Apis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Şimdi ne zaman bir başlığa girsem (İnternet, Masaüstü, Konu dışı vs.) altta bir şey yazıyor, ama saolsunlar bit gibi yazmışlar, monitöre burnum değmesine rağmen okuyamadım. Bu başlık sadece orda ne yazdığını copy paste ile okuyabilmem için açılmıştı. Bakalım ne yazıyormuş; Ctrl-V; *Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. Kişiler, üye anlaşmasında var olan şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaşmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiş olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiş olduğu iş bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletişim sayfamızdan bize erişebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz. Hımmm... Evet. Anlıyoruz ki site yönetimimiz ne olur ne olmaz diyerekten eşşeği sağlam kazığa bağlamak istemiş (Eşşek, biz? Ayrıca Eşek, Eşşek? Sanırım Eşek.) . Peki bunu niye böyle ufak yazarsın ki? Yok bu tip şeyi reklamlarda yaparlar altta o kadar ufak ve hızlı geçerki bir halt anlaşılmaz, yada ilanlarda o kadar ufak yazılırki birşeyler "Hanım büyüteci getir" moduna girersin, ki bütün bunlar tüketiciyi (Aha gene bizi) kazıklamakla ilgilidir sonuçta. Mesela çikletten bilgisayar verirler ama altta yazarki "18 yaşından küçükler katılamaz vs.) E ne olur, ne çocuk okur bunu ne de büyük, gönderen çocuklarında elinde patlar falan filan. Yada araba verir şerefsizler, bir aileye çıkar ama derlerki "Şu tarihe kadar vergisini b.kunu püsürünü sen ödeyeceksin"o da zaten arabanın parasının yarısı, o tarihte birkaç gün içinde olur, e haliyle millet gene patlar. Nedense şimdi aklımdan bunlar geçti, patlamasın bizede birşeyler? Böyle ufak mufak yasal uyarılar, bugün bunu yazarlar, yarın kimbilir ne yazarlar? Kıllandım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Büyümesini istiyorum bu tip yazıların. Yemek yedirsek büyür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 firefox + mouse tekerleği :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 operada düzgün gözüküyor hheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: firefox + mouse tekerleği :p Yahu iyide, o ikisindende var bende de mouse tekerleği ile sayfada anca yukarı aşşağı gidiyorum sayfada (Yazıyı seçsemde)... Nasıl oluyorda oluyor o iş_? (Evet cahilim... Ayrıca Bkz. Öğrenmenin yaşı yoktur vs.) + Yazıyı seçip sağ klik ile "Seçimin kaynak kodunu göster" gibi bir dalga var, onlada açabiliyormuşuz (Bir şey daha öğrendik işte. Gereksiz mi? Evet gereksiz. Garbage demiyiz? Evet. O zaman yinede yazmamız uygunmudu? Evet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 + ctrl bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mouse tekerleği aklıma gelmemişti. tekerlekçi olduk iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ^_^ güzel yazı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Küçük yazılması bence iyi kocabir paragraf bek hoş gözükmezdi orada. Ayrıca 1024x768 çözünürlükte ben çok rahat okuyabiliyorum büyütmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 artık pek bi anlamı yok gerçi son çıkan yasalardan sonra.. kaldırılsa da farketmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar