Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bülent Ersoy OLAYI!!

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

sadece benmi bu aldatma olayının senaryo olduğunu düşünüyorum bana katılan varmı ?

kocasının evlendikten sonra 15 gün sonra istanbulun ortasında kızla yiyişmesi ve bu akşam bülentin açıklamaları çok sahte gözüküyor.. bence bu evlilik ve son yaşananlar iğrenç bi dümen.. bülent parayı herife bastı, reklamını yapıyor, bunu söyleyen bi gazeteci bile olmuyor!!

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:16 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla alakasız ama herkezin cidden merak ettiği birşey var. bir çok kişide gerçekten bilmiyor. ben dahil.

şimdi 80 senesinde bu Bülent Ersoy Londra'da ameliyat olmuş. cinsiyet değiştirmiş. ameliyat öncesini biliniyordu . ama abi şimdi orda ne var? varmı birşeyler yokmu? bunu kimse bilmiyor ya, öğrenemedik gitti ! merak ediyorum. yokmu bunun bir örneği filan.
Sosyal ağlarda paylaş

bence reklam değil. Bildiğin adam parası için bülent ersoyla evlndi (bir nevi jigololuk :D ) sonra da eski sevgilisiyle yiyişmeye devam etti işte :D ayrıca holeeey tek magazin programı izleyen ben değilmişim patide =))

Artık sıcaklar iice kafamıza vurdu patide bile uçan kuş muhabbetleri konusuoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yapay vajina yapıyolar yav. Tamamen doğal bi slot oluşturuyolar oraya. Hangi dokuyu kullanıyolar bilmiom. Eet iğrenç bende direk söyledim valla.

//yapay derken yani sonradan takmalı. hani eklenti, düzeltme hesabı

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:23 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent Ersoy dediğin kaçın kurası hepimizi suya götürür susuz getirir. Ama iş yapıyo bu tür konular farkında.

Ha ama kadın (bak kadın diyorum çünkü kadın) bildiğin transeksüel işte. Aşık da olur evlenir de. Biseksüel bi erkeğin transeksüel bi insanı sevmemesi için bi neden yok. Gül yüzüne değil de boyuna ve sesine vurulmuştur olamaz mı hehe.

Normal insanlar olsalar medya önünde olmasalar olabilir ama bittabiki bunların hepsi köpek dövüşü gösterip ilgi çekmekten ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
03 Ağustos 2007, Cuma - 00:39 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Abi düşünsenize, Bülent Ersoy eşiyle yatakta.
Şimdi dön sıra bende diyor

armağan mı? sdfsdf

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:42 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...