Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Temmuz - Mini PvP Turnuvası

Mirage

Öne çıkan mesajlar

bir tamer düşünün elinde tek silahı denebilcek şey çalgısı yanında evcil hayvanları olan ve fizleyip duran bi büyü gücü

şimdi karşısına full aksesuar bi mage yada savascı çıktı bu tamerin yapacağı tek hareket "all kill" ve ondan sonra petlerinin o ölmeden saldırganı öldürmesini umarak beklemek

bunun karşısında savascı ne yapar gelir özel vuruslarından biriyle en az canının yarısını götürür bu arada yara alırsa heal basar potion içer gelir en fazla 2-3 vuruş daha bizim tamer yerde

büyücü napar bir paralize ardından saldırı combosu tamer şanslıysa arada bir heal potion içer birazcık daha yaşar sonra ölür

burda tamerin tek şansı petlerinin yapay zekalarının şans eseri güzel bir büyü combosuyla yada düşmanın üstüne gidip
yüzyüze girişmesi buda o kadar kolay olmuyor ne yazıkki
Sosyal ağlarda paylaş

sayı ile sınırlamak yanlış olur onu. bence follower sayısı ile sınırlandırılmalı. sonuçta güçleri de onlara göre aşağı yukarı. eğer 1 yaratık olacaksa 2 follower slotu olmalı bence.

yaratığa ilk saldırı komutu verildiğinde çoğunlukla büyü ile başlarlar. ayrıca bir tamerın mage ve eva'sı olabilir (tame-lore-vet-music-peace-mage-eva şeklinde). böylece hem fizzle'lamaz, hem dmg büyüsü atabilir, hem invis olabilir. önce invis olup sonra hayvanları yönlendirmek de zor birşey değil.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:49 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur tamerim pvp ile işim olmaz ama dışarda gözüne kestiren mage ve savascıların bol bol saldırılarına maruz kalıyorum

bende en azından bu sefer mücadele benim açımdan daha eşit koşullarda olabilir diye katılım koşulunun tam olarak belirlenmesini istedim

neyse bu koşullarda belki izlemeye gelirim katılanlara bol şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

Tamer'lar çok ufak alanda biraz dengesizlik çıkartabiliyorlar. Ama şimdi tamer'ları tamamen kaldırmak istemedik. O yüzden 1 pet sınırı koyduk, ve karşı tarafa bineğe binebilme izni verdik. Test de ettik, öldürülebiliyor tamer'lar bu şekilde.

Bu arada turnuvaya yaklaşık 16 kişi katılıyor. Yani 8 + 4 + 2 + 1 şeklinde olacak maçlar. Bu durumda maçları tek tek yapmak yerine rövanşlı yapalım diye öneriler geldi. Yani her çift iki maç yapacak. İki maçta durum eşitse üçüncü maç olacak. Zaten genelde çok uzun sürmüyor maçlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız tamer wwyle geldi diyelimki ben bload oath attım hadi ww bana ufacık alanda girerken arkada tamer cok rahat in vas manide atar her seyide atar ne bi beceri gerektirir bu ne bi taktik çok saçma geliyo ya neyse

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:20 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

- Tunca (Elf)
- Spanger (Tathlyn Wyvern)
- Xaenin
- Arcane (?)
- Fistan
- Desolator (Aragniel)
- xaty
- Lianath
- Anezka
- Feandreu (Hattori Hanzo)
- Quel-Thul (Robert Poche)
- Scarred
- LethE
- Zep
- Culug
- Ryo

Edit: Ya katılan tamer sayısı ya 1 yada 2. Eğer çok dengesiz olursa diğer turnuvalarda bir şeyler düşünürüz. Burda bir deneyelim.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:39 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence tamerlar ilk maçını kendi aralarında yapsınlar her türlü tehlikeye karşı. tek tamer kaldığında da onunla yapmaya gönüllü olan varsa o yapsın :P

hatta herkes kendi class'ındakiyle yapsın kendi class'ında kimse kalmayıncaya kadar maçlarını.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:26 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...