Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bir tamer düşünün elinde tek silahı denebilcek şey çalgısı yanında evcil hayvanları olan ve fizleyip duran bi büyü gücü şimdi karşısına full aksesuar bi mage yada savascı çıktı bu tamerin yapacağı tek hareket "all kill" ve ondan sonra petlerinin o ölmeden saldırganı öldürmesini umarak beklemek bunun karşısında savascı ne yapar gelir özel vuruslarından biriyle en az canının yarısını götürür bu arada yara alırsa heal basar potion içer gelir en fazla 2-3 vuruş daha bizim tamer yerde büyücü napar bir paralize ardından saldırı combosu tamer şanslıysa arada bir heal potion içer birazcık daha yaşar sonra ölür burda tamerin tek şansı petlerinin yapay zekalarının şans eseri güzel bir büyü combosuyla yada düşmanın üstüne gidip yüzyüze girişmesi buda o kadar kolay olmuyor ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sayı ile sınırlamak yanlış olur onu. bence follower sayısı ile sınırlandırılmalı. sonuçta güçleri de onlara göre aşağı yukarı. eğer 1 yaratık olacaksa 2 follower slotu olmalı bence. yaratığa ilk saldırı komutu verildiğinde çoğunlukla büyü ile başlarlar. ayrıca bir tamerın mage ve eva'sı olabilir (tame-lore-vet-music-peace-mage-eva şeklinde). böylece hem fizzle'lamaz, hem dmg büyüsü atabilir, hem invis olabilir. önce invis olup sonra hayvanları yönlendirmek de zor birşey değil. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:49 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Alımlar kapatılmadıysa ben de katılıyım.(Seijuro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 serverda dediğin şekilde bir mage-tamer varsa dediklerin doğrudur ama ben görmedim o özelliklere sahip bir tamer ayrıca belirteyim karşıklık olmasın ben yukarda kendi skill dağılımıma göre konuştum herkesin skill dengesi farklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bu turnuvanın bokyedicibaşısı ayrıca da forumların newbie forever kişisi olarak bişii daha sorucam ben: tamer'ın düelloda işi ne pardon? tamer pvm karakteri diil mi, pvp neyine? senseicim olsa lamer tamer derdi, aaah ah ne adamdı, dağ gibiydi beah.. *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende katilabilirim. her ne kadar daha warriorumun skilleri tam olmasada. Will oxdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 @Azure_Knight: Şimdiye kadar kastığım tamerlar çoğunlukla dediğim skill'lere sahipti, aralarından çok azı eva'sızdı ama onların magery'leri min. 100'dü ve fizzle dertleri olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 harbiden tamer ne alaka pvp de. küçücük alanda ww allah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ayrıca warriorun 50 necrolu bir mage karşısında HİÇ şansı yok evil omen+paralyse+energy field+vortex=gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hatta vazgeçtim necro olmasınada gerek yok. küçük alanda at energy field 2 ye böl sahayı sonra diğer tarafa teleport ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 doğrudur tamerim pvp ile işim olmaz ama dışarda gözüne kestiren mage ve savascıların bol bol saldırılarına maruz kalıyorum bende en azından bu sefer mücadele benim açımdan daha eşit koşullarda olabilir diye katılım koşulunun tam olarak belirlenmesini istedim neyse bu koşullarda belki izlemeye gelirim katılanlara bol şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Saolsunlar 3-4 kişi ile arenada biraz test yaptık. Yeni kurallar: - Vortex yok, onun dışında summon büyüleri serbest - Tamer'lar sadece bir pet alabilecek. Ve tamer'a karşı olan taraf bineğe binebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende varım yazın ismimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 - Death adder yasak - Horde minion yasak değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 death adder yasak, vampire bat yasak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 miragecigim benim nik tathlyn wyvern yannış anlaşımasın sonra :) ha bu arafa bi de tamerlar girerse katılmamız biraz manasızlaşıyo [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:09 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tamer'lar çok ufak alanda biraz dengesizlik çıkartabiliyorlar. Ama şimdi tamer'ları tamamen kaldırmak istemedik. O yüzden 1 pet sınırı koyduk, ve karşı tarafa bineğe binebilme izni verdik. Test de ettik, öldürülebiliyor tamer'lar bu şekilde. Bu arada turnuvaya yaklaşık 16 kişi katılıyor. Yani 8 + 4 + 2 + 1 şeklinde olacak maçlar. Bu durumda maçları tek tek yapmak yerine rövanşlı yapalım diye öneriler geldi. Yani her çift iki maç yapacak. İki maçta durum eşitse üçüncü maç olacak. Zaten genelde çok uzun sürmüyor maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bu pvp turnuvasından sonra da lig başlasın bence. her hafta belli bi gün maçlar yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yanlız tamer wwyle geldi diyelimki ben bload oath attım hadi ww bana ufacık alanda girerken arkada tamer cok rahat in vas manide atar her seyide atar ne bi beceri gerektirir bu ne bi taktik çok saçma geliyo ya neyse [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:20 tarihinde, Spanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 - Tunca (Elf) - Spanger (Tathlyn Wyvern) - Xaenin - Arcane (?) - Fistan - Desolator (Aragniel) - xaty - Lianath - Anezka - Feandreu (Hattori Hanzo) - Quel-Thul (Robert Poche) - Scarred - LethE - Zep - Culug - Ryo Edit: Ya katılan tamer sayısı ya 1 yada 2. Eğer çok dengesiz olursa diğer turnuvalarda bir şeyler düşünürüz. Burda bir deneyelim. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:39 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bence tamerlar ilk maçını kendi aralarında yapsınlar her türlü tehlikeye karşı. tek tamer kaldığında da onunla yapmaya gönüllü olan varsa o yapsın :P hatta herkes kendi class'ındakiyle yapsın kendi class'ında kimse kalmayıncaya kadar maçlarını. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 18:26 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ekleyin beni de^^ Ryo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hersey serbestse adam kegle gelirse pvpye napıcaksınız? ya da 5 vortex summonlarsa 5 vortexi silahla dispellemek biraz imkansız gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kegle gelse n'olcak? 5vortex nasıl atıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spanger Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi de bu arada precast yok değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar