Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Bikaç şeye dikkat çekicem. Hr Büyü ve Skill Serbest demişsin .. Hide'ın kullanımı PvP turnuvasında zaten yasaklanmalı bu 1. Eğer hide olan bir süre boyunca saldırmazsa direk elensin, öyle daha iyi. Assassin bir tanıdığım var, o genelde backstab veya surprise attack ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Evet bende Hattori Hanzoyla orda olucam.. Vanq ASH'm ile kafanızı dağıtıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Trasty teşekkürler tavsiyeler için.10-15 kişinin katıldığı bir turnuva için bu kadar şeyin çok da lüzumu yok gibi. Seyirciler sorun yaratırsa bir çaresine bakarız. Hide / Stealth de oyuncuların harcadığı ve kullanmak istediği skill'ler, bunları yasaklamak haksızlık olur. Hergonan'ın dediği mantıklı. Çok uzun süre saklananlara karşı bir önlem alabiliriz. Edit: Unuttuğum bir kural: - Savaş başlamadan önce üzerinize büyü atabilirsiniz (magic reflection vs) - Savaş başlamadan önce precast yasak. Exp hazırlayıp beklemek yok mesela. [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 11:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bi warrior ile bir mage kapışıyor diyelim. mage prot kullaniyor.. her canı azaldığında an lor xen .. ve warrior ın wis quas sansı olmadığı için mage hp sii fuller we dewam ederler .. Mantıklımı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tamam o yüzden dedik işte çok uzun süre saklanılmaması için önlem alabiliriz diye. 10 saniyeden fazla hide kalmak yasak gibi bir kural koyulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Şu an için katılacakların listesi. Gözden kaçırdığım varsa yada eklenmek isteyen varsa söylesin lütfen. - Tunca - Spanger - Xaenin - Arcane (?) - Fistan - Desolator (Aragniel) - xaty - Yakros - Anezka - Feandreu (Hattori Hanzo) - Quel-Thul (Robert Poche) - Scarred - LethE edik: Bu arada brit bank tepesindeki moongate'ten turnuva alanına gate açılmıştır. Kapılar turnuva saatine doğru açılacaktır. :) [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: bi warrior ile bir mage kapışıyor diyelim. mage prot kullaniyor.. her canı azaldığında an lor xen .. ve warrior ın wis quas sansı olmadığı için mage hp sii fuller we dewam ederler .. Mantıklımı sizce ? valla pvp piri olduğum için söylemiyorum ama, turnuva dışı bir yerde karşılaşılsa mage gayet de böyle davranabilir, mage olmanın avantajı budur. tıpkı warrior olmanın avantajının yakalayıp kodu mu oturtmak olması gibi... mage dayağı yemeden invis atabiliyorsa bırakın tadını sürsün, kolay mı beline beline balta yerken ya da yemek üzereyken büyü yapmak zannediyosunuz? turnuvanın amacı kimin daha taş... eeööö... donanımlı(evet donanımlı!) olduğunu belirlemekse bence bu gibi sınırlar olmamalı. felucca şartları geçerli olacaksa (note to self: avoid osi talk!) her babayiğit varını yoğunu ortaya koysun bence potiondan hide'a, medi'den vanq silaha kadar.. ama tabi ben katılmıyorum, bana kaka yemek düşer :) *kıldır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 pati accountum olmadıgından ve şirkette olduğumdan anca şimdi gördüm, Scarred'in accounttan yazıyorum, (ben ) Robert poche ve Scarred turnuvaya katılacağız :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Warrior invis atan kişiyi ortaya çıkartabilir bir iki yolla. Ama sonuçta kısıtlamalar olmak zorunda. Normal şartlar altında biri bastı mı topuğa yakalamak felaket zor mesela. Burda ufak bir arena olduğu için bir çok şey mümkün değil. Her class için eşit şartlar olacağını vaad etmiyoruz zaten. Kurallar belli, onları bilerek katılacak katılanlar. Hide tamamen serbest de bırakılabilirdi, ama bu sefer maçlar felaket uzar seyirciler sıkılır. Ben şahsen 20 sn boyunca adamın ortaya çıkmasını izlemek beklemek istemem. Bu daha ilk turnuva. Bir çok aksilikler ve dengesizlikler olabilir. Bunlardan bir şeyler öğrenip ilerki turnuvalarda ona göre değişiklikler yaparız. Amaç zevk almak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Hadi 3 kişi daha katılsın da 16 lık güzel bir eşleşme olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 summon serbest mi ? summon serbestse we altımızda atımız yoksa prot atmıs bi mage 2 wortex atıp çay koyar ondan dedim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Summon serbest olmasın bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Valla ben de bilmiyorum ki en iyi şekilde nasıl çözülür. Aynı şey tamer'lar için geçerli. Atsız adama WW + mare salıp bi de invis falan olsa direk biter. Summon yada pet sayısını tek mob olarak kısıtlasak iyi olur mu ki? Yada ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 dispelli silah alırsın biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yaw ne dispelli silahı pvp yi yuzde 10 20 olan silahın sansına gore mi yaapcaz yoksa, ayrıca eft ww + nightmare salsa invis olmasına bile gerek yok, o nightmare atlı adam hızında kosuo :=) adamı yok eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Herşey serbest olsun:) Eğer mage o alanda o summonu yapabilecek ise helal olsun o mageye o summon ona haktır. Eğer invis olabiliyorsa kalabildiği kadar kalsın. Warrior da yanında explotion getirip patlatsın alala eli armutmu topluyor. Kural basit olsun arenaya 2 kişi girer bir kişi çıkar herşey serbest olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ehehe evet, madmax (III) modeli: iki kişi girer, bir kişi çıkar! thunderdome yönetir! *hariçten gazele devam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Vortex dediğin bir kaç saniyede bitiyor yahu. Hadi karşıdaki mage'se dispel atar. Warrior'a 2 tane vortex attın mı baya acımasızca olur gibime geldi. :) Pet ve summon için 1 yaratık sınırına nasıl bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben warrior olmadığım için iyi bakıyorum ama tarafsız bak diyorsan vortex atılmamalı. bladespirit olabilir hem uzun cast ediliyo hem çok güçlü deil. vortex olursa dispell yapmayan bir classın şansı 0 [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:39 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 o zaman warriorlar mage'lerin yönettiğini kabul etsin, konu kapansın :) (iş yok bu hafta, çok sıkılıyorum, lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Culug da orda olacak onuda ekleyin forum üyeligi olmadıgı için yazamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şu tamerlerin slot olayına açıklık gelirse ww + mare mle orda olabilirim dışarda hep biz kaçıyoruz kapalı mekanda belki işler değişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Tek ww yada tek mare ile şansın çok mu kötü sence? Yada ww + mare ile çok dengesiz olacağını düşünmüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben düşünüyorum çok dengesiz olur =P alan büyük olsa tamam da [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 16:29 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Ok o zaman şöyle diyelim. Pet ve summon limiti 1 yaratık. İki taraf anlaşırsa bunu 0 yada 2 yapabilir, diğer kurallarda olduğu gibi. WW, vortex vs her şey serbest olsun çok da kısıtlamayalım. Çok itiraz eden çıkarsa düşünürüz. Bu arada 2 kişi daha lazım. Azure gelirse 1 kişi daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar