Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

31 Temmuz - Mini PvP Turnuvası

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Trasty teşekkürler tavsiyeler için.10-15 kişinin katıldığı bir turnuva için bu kadar şeyin çok da lüzumu yok gibi. Seyirciler sorun yaratırsa bir çaresine bakarız.

Hide / Stealth de oyuncuların harcadığı ve kullanmak istediği skill'ler, bunları yasaklamak haksızlık olur. Hergonan'ın dediği mantıklı. Çok uzun süre saklananlara karşı bir önlem alabiliriz.

Edit: Unuttuğum bir kural:
- Savaş başlamadan önce üzerinize büyü atabilirsiniz (magic reflection vs)
- Savaş başlamadan önce precast yasak. Exp hazırlayıp beklemek yok mesela.

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 11:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an için katılacakların listesi. Gözden kaçırdığım varsa yada eklenmek isteyen varsa söylesin lütfen.

- Tunca
- Spanger
- Xaenin
- Arcane (?)
- Fistan
- Desolator (Aragniel)
- xaty
- Yakros
- Anezka
- Feandreu (Hattori Hanzo)
- Quel-Thul (Robert Poche)
- Scarred
- LethE

edik: Bu arada brit bank tepesindeki moongate'ten turnuva alanına gate açılmıştır. Kapılar turnuva saatine doğru açılacaktır. :)

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 14:28 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bi warrior ile bir mage kapışıyor diyelim. mage prot kullaniyor.. her canı azaldığında an lor xen .. ve warrior ın wis quas sansı olmadığı için mage hp sii fuller we dewam ederler .. Mantıklımı sizce ?

valla pvp piri olduğum için söylemiyorum ama, turnuva dışı bir yerde karşılaşılsa mage gayet de böyle davranabilir, mage olmanın avantajı budur. tıpkı warrior olmanın avantajının yakalayıp kodu mu oturtmak olması gibi... mage dayağı yemeden invis atabiliyorsa bırakın tadını sürsün, kolay mı beline beline balta yerken ya da yemek üzereyken büyü yapmak zannediyosunuz?

turnuvanın amacı kimin daha taş... eeööö... donanımlı(evet donanımlı!) olduğunu belirlemekse bence bu gibi sınırlar olmamalı. felucca şartları geçerli olacaksa (note to self: avoid osi talk!) her babayiğit varını yoğunu ortaya koysun bence potiondan hide'a, medi'den vanq silaha kadar..

ama tabi ben katılmıyorum, bana kaka yemek düşer :)

*kıldır*
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior invis atan kişiyi ortaya çıkartabilir bir iki yolla. Ama sonuçta kısıtlamalar olmak zorunda. Normal şartlar altında biri bastı mı topuğa yakalamak felaket zor mesela. Burda ufak bir arena olduğu için bir çok şey mümkün değil.

Her class için eşit şartlar olacağını vaad etmiyoruz zaten. Kurallar belli, onları bilerek katılacak katılanlar. Hide tamamen serbest de bırakılabilirdi, ama bu sefer maçlar felaket uzar seyirciler sıkılır. Ben şahsen 20 sn boyunca adamın ortaya çıkmasını izlemek beklemek istemem.

Bu daha ilk turnuva. Bir çok aksilikler ve dengesizlikler olabilir. Bunlardan bir şeyler öğrenip ilerki turnuvalarda ona göre değişiklikler yaparız. Amaç zevk almak sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey serbest olsun:)
Eğer mage o alanda o summonu yapabilecek ise helal olsun o mageye o summon ona haktır.
Eğer invis olabiliyorsa kalabildiği kadar kalsın. Warrior da yanında explotion getirip patlatsın alala eli armutmu topluyor.
Kural basit olsun arenaya 2 kişi girer bir kişi çıkar herşey serbest olsun:)
Sosyal ağlarda paylaş

ben warrior olmadığım için iyi bakıyorum ama tarafsız bak diyorsan vortex atılmamalı. bladespirit olabilir hem uzun cast ediliyo hem çok güçlü deil. vortex olursa dispell yapmayan bir classın şansı 0

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 15:39 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ok o zaman şöyle diyelim. Pet ve summon limiti 1 yaratık. İki taraf anlaşırsa bunu 0 yada 2 yapabilir, diğer kurallarda olduğu gibi. WW, vortex vs her şey serbest olsun çok da kısıtlamayalım. Çok itiraz eden çıkarsa düşünürüz.

Bu arada 2 kişi daha lazım. Azure gelirse 1 kişi daha lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...