can-i Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tercihlerim arasına eklemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir üniversite. Öğretimi , ortamı falan. Edit: Hukuk yazacağım burslu. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:52 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=83091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ortam derken neyi kast ettiğine bağlı. Yurttan oraya giden arkadaşlar vardı, hiç birisiyle anlaşamazdım. Benim gördüğün ve duyduğum kadarıyla Fetullahçılara ait gibi birşey okul. Benim gibi kafayı bozmuş, anarşist adam orada iyice çıldırır ama müslüman biri pek hala beyenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Abi arkadaşım her gün okulda birilerini götürüyor, Fetullahçılardan da nefret eder kendisi. Acaba aynı okuldan mı bahsediyoruz? Bu arada hangi okula gidersen git, cemaatten kurtuluş yok. Onlardansan, sempati besliyorsan zaten sorun olmaz. Ha senden iş çıkmayacağını görürlerse de konuşmak zorunda değilsin. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yurdumda ki izlenimlerimi söylediğimi söyledim zaten. Benim yurda gelenleri cemaat yönlendirmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 yeri çok güzel üninin. sırf manzara için bile gidilir. gerçi her manzara salak dağ manzarasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Gezmeye gitmiştim ben,öğrenci kitlesi bana aşırı tikky geldi.Yani ben gidersem kan çıkar o okulda atılırım :) O yüzden yazmadım. Ama bir çok konuda eğitimi harika onu diyebiliriz.Radyo Sinema Televizyon bölümü Plato Film destekli,ilk seneden kısa film vs. çektirmeye başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 okul biraz aile okulu. öğrencileri arasında denyo çok fazla. iyi öğretmenler var, onlardan da bişi öğrenmeki için gayret sarfetmen, kişisel olarak üstüne düşmen lazım. imkanları hiç fena diil, okulun yeri ve binası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kız arkadasımın 79lu kuzeni bu sene mezun oldu, rahat bi arkadas kendisi okulla pek alakadar degildi, 2. univiydi pek zorlamıyolar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar