Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 koli yerine kullanmak için pahalı olur ya, seri üretimde olsa neyse eheh, ben 50cm boyunda bi tane yapıp, odamda eşyalarımı koymak niyetindeydim. Bir de siyah parçalar kauçuk, üst üste binince en azından bi miktar tutunma sağlıyorlar. Kenetlenicek bir sistem yapmak kolay değil ama görüntüsünü değiştirmeden yapabilen varsa söylesin. Aslında aklımda bir şey var da emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kripteks lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ohoo hoca olmadı ki ne öle 50 cm falan.... makro düşün biraz, ne güzel hayal kurmuştum ben de, hatta bizim ustalara bile çıtlattım yapabilir miyiz diye ^_- bu arada cevap da vereyim, ben sordurdum, ömrümün sonuna kadar kutularda yaşayacakmışım, hatta çocuklarım beni ziyarete geleceklermiş, "anne bizi babamın yanına götürsene" diyeceklermiş de ziyaretime geleceklermiş ancak...ondan sıyırdım belki de, böyle altıgen falan görünce heyecanlanmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kauçuk yerine mıknatıs olabilir. ya da hem kauçuk hem mıknatıs koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 senden çocuğum olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Altıgen bu tarz bi Şantiyede kalınabilecek konteynır olsa süper olurdu BlackRose uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 önce şantiye tipi konteyner olarak düşündüm. o zaman ilk aklıma gelen, konteynerlerin kapaklarını birbirlerine denk gelecek biçimde tasarlamak oldu. böylece birleştirdiklerinde üst kata kapaklar arasından sarkan asma merdivenlerle geçiş yapabilecektiniz.. sonra küçük kutu olarak düşünüldüğünü görünce, 6 yüzeyinin de birbirinden bağımsız olarak çıkarılabilir olması gerektiğini düşündüm. böylece hem tek bir konteynere daha fazla malzeme tıkabilirdiniz hem de konteynerleri birleştirerek, çok daha büyük bir kutu oluşturabilirdiniz. son olarak da birbirlerini geçmeli sistemi düşünmüştüm ama o anlatmak için biraz daha karışık. neyse işte.. fikir güzelmiş. bence biraz geliştirilmeli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar